Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Akciókamerák
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
AsusBoy
üzenetére
Hát ha neked ez az elephone teljesíti az általad írt paramétereket, akkor nyugodtan rábökhetsz bármelyik 5-5.2" B20-as telefonra, jó lesz. Ez most egy alap belépő kategóriás hardver, MT6737, 2 giga ram, a combosnak nem nevezhető 2450-es akku ami elephone szokás szerint jó ha lesz végül 2000 a valóságban, ez még megfejelve egy full hd kijelzővel ami nem kimondottan akku barát.
Hol néztél te S7 mini tesztképeket ami alapján azt szűrted le hogy kiváló a kamerája? Mert ha az neked kiváló, akkor szintén választhatsz bármit, az is kiváló lesz.Hasonló belépő szint pl. ez: [link]
Proci ugyanaz, az akku 3000-es, ami a HD kijelzővel párosítva szerintem olyan dupla üzemidőt hozhat. A tárhely kisebb benne, de valamit valamiért.Nem tudom mennyiért láttad az s7 minit, de olyan 150-170$ körül találtam hirtelen, az csaknem 50e forint, amire még áfa és vámkezelési költség jön, ez egy 2 gigás 6737-ért elég vicces ár, mert ez a hardver kb. a 80-100$-os kategória.
Az meg már csak saját dolgom, hogy én ilyen samsung koppintást biztos nem vennék, nem akarnám kiröhögtetni magam mikor előveszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest