-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
tibcsi99 #1216 üzenetére
Persze a 4.0.9 es ICS egyből feltűnt nekem is, viszont a szabad memória mérete 512 RAM esetén nem hiszem, hogy lenne 180 MB körül, persze ha előtte böngésztük a telefont és nyitogattunk alkalmazásokat. Egyébként az 512 MB rammal sincs semmi probléma, ahogy tesztvideókat elnéztem, sőt a nagy kijelzős (5, 5.2) haipai-ok zökkenőmentesen futottak fél gigányival ICS-en. Nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit félek az ilyen telefonok vásárlásától, főleg amelyikhez nincs külön bármiféle fórum. A zopo zp100, és a haipai 9220 nak tudom, hogy van még xda-n is, azok valószínű megbízhatóbbak. Ahogy elnéztem teszteket sok helyen írták, hogy a markettel oda vissza kell babrálni, hogy egyáltalán legyen vagy tudjon az ember letölteni belőle. De cáfoljatok meg ha valamit nem jól mondok, mert különben nagyon kecsegtető ajánlatoknak tűnnek ezek a telefonok.
Te melyik haipai-t rendelted?
Ha már megnyúztad, egy kis elménybeszámolót esetleg nyújthatnál számunkra, nagyon kíváncsi vagyok mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest