Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz
Tappancs2001
üzenetére
A Tomtop-ról rendeltem. 170,5$ volt kuponnal (VE5OFF). És ebben benne van olyan szállítás amit már elméletileg nem vámolnak (The German line registration packet).
Egyébként érdekes most nézem már csak két szállítási mód van az oldalon, de ez amit én választottam egy hete is fenn volt aztán eltűnt, meg ma délelőtt is megjelent mikor én rendeltem, most pedig megint nincs. Mondjuk árra a Standars shipping pont ennyi (9,48$), úgyhogy lehet hogy az ugyan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borderlands 4
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest