- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Szia! A honor6 telómba nem kivehető az aku de a hátlap sem levehető csak lemelegíthető! Mondjuk a múltkori kávézásos akció után csak áldani tudom a gyártókat! Ugyanis a forró kávét a kijelzőre buríttotam! Azonkívül, hogy a tok belseje barna lett és kávészagút telefonáltam semmi baja nem lett.
De lehet kapni hozzá akut sőt cserélik is. Az már más kérdés, hogy melyiknél mekkora munka. De van egy kérdésem láttál már tablet-et amiben kivehető az aku? Pedig szinte mindegyikhez lehet kapni sőt cseréltem is nagyobb teljesítményűre! Mondjuk ott azért a hely nem annyira szűkös mint a telókban, bár ha így megy a trend tovább akkor ez is változni fog.
ilyen lett a tok az új mellette. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek
üzenetére
Nekem THL 5000 van, szintén beépített az akku. A beépítés annyit jelent, hogy nem az a módja az akku kivételének, hogy hátlap le, akku ki és kész.
Ehelyett hátlap le, kb. 10 csavar ki, hátsó keret le, akku keret le, akku csatlakozó le, akku ki és kész. Kb. 5 perces munka.
Meglepő módon pedig lehet kapni akkut is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android játékok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - 30 nap garancia - ÁFÁ-s +Ajándék Torras TOK és Pro + Fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi