-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
törölt tag
válasz
palimre #106494 üzenetére
Hát igen, alapvetően használni kellene a telefont.
Telefonálásra, netezésre, sms, stb.
Ezekhez ne haragudj de nem kell 1000 oldalas lexikon. Érintőképernyős mobil: igen, el kell húzni, rá kell bökni.
Programok a google áruházból telepíthetőek, akár pc segítségével is.
Ha a tárcsázót nem tudod használni, nem tudsz rendezni, ott a pc-s szinkronizáció pl., vagy keresni kell olyan programot az áruházban, ami ennél többet tud.
De azt nem várható el egyetlen gyártótól sem, hogy olyan könyveket adjon ki, melyben lépésről-lépésre, ábrákkal mutassa be, hogyan kell használni egy okostelefont.Én sem vagyok egy nagy guru - sőt - pár X-n már túl vagyok, szeretem ha magyar nyelvű a rendszer, de azért elboldogulok az angol felülettel is, de amire kell használni, azt kb. anno 1 nap alatt megtanultam
Használd, próbálgasd, és ne parázz, ne keresgélj lexikonokat róla, mert nem találsz.
Ha nem megy, keress valakit, aki használ androidos telefont, kb. 20 perc alatt mindent elmond amit tudni kell róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest