- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaXXoN
tag
Tetszik, amikor valaki nagyon félreért valamit, és utána magyarázza a bizonyítványát. Egy szóval sem mondtam, hogy a 20MB/s-es teszte való felkérést azért fogalmaztam meg, mert az szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy g-t tudnak az SD kártyák. Te egy rossz asszociációval ezt összekötötted, majd mivel sehogy sem jött ki a szám, elkezdted azt bizonygatni, hogy nem tudom mi a különbség megabit és megabyte között.
Legközelebb, ha nem értesz valamit, inkább kérdezz, mintsem magadat lejárató módon hibát hibára halmozol.Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy szerintem jobb az n-es wifi, mint a g, sosem állítottam mást, de szerintem itt más se. Feltehetőleg valami lelki probléma miatt kezdtél egyből ilyen arrogáns kioktatós stílussal, na mindegy, ez szerintem se ide tartozik, hanem a pszichológusodra. Részemről ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest