-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
2010.01.28. óta összesen 21 alkalommal rendeltem (ez 100-nál több cikket jelent) a DX-től. Mindig megjött a cucc.
Persze a minőséggel néha gond volt - főleg, ha nem olvastam el előtte a többi megrendelő minősítéseit vagy a fórumot - de csak olcsó tömegtermékeknél, pl. egy 20 dolcsis LED-lámpánál.
A Z8D multimédia rekorder (kb. 150$) és a 6"-os GPS navigációm (kb. 80$) voltak nagyobb értékű megrendelések tőlük. Mindkettő okés.Én egyébként kb. 1998 óta üzletelek a távol-keletiekkel. Tajvannal kezdtem, majd jött Hong Kong, és most a sláger a kontinentális Kína. Persze, nem kereskedelmi céllal üzleteltem, csak magáncélra (beh hülye voltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest