Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Gerasz
üzenetére
x26i-m van, a GPS a mostaniakban teljesen jól működik. (Mondjuk a Wifi probléma megvan... néha több száz MB-os letöltés is végigmegy, néha meg nekiáll szórakozni, és 10 másodpercenként megszakad.... böngészésnél nem gond, mert gyorsan magához is tért, de pl távoli asztalnál ez szívás... van rá valami félig-meddig megoldás, de még nem próbáltam ki.)
#10295, Gege94: A fenti GPS/Wifi infó neked is megy akkor

A szállítási infós vitához: Nekem igenis segítség, és megnyugtatás volt, hogy találtam pár ilyen teljes listát itt a topicban a szállításról... pl ebből tudtam meg, hogyha a vám elé állítva után már két nap is eltelt, az még nem jelenti azt, hogy vámot kell fizetnem. Vagy hogy vámolás után 1-2 napon belül simán ittvan már... meg egyáltalán, hogy a köztes állomások mik a szállítás folyamatában.
-
sasa311
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Akciókamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Spórolós topik
- Gothic Remake - A történetre fókuszál a legújabb bemutató
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi