Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
fateless #101522 üzenetére
"(berögzültség: az iGo a jó térkép)"
Távol álljon tőlem holmi kiotatás- okoskodás, de... Az én tudomásom-tapasztalatom szerint az iGO az a Nav'n Go (NNG)cég navigációs szoftvere (nem térkép) ami eddig jól boldogult sokféle térképpel. Köztük pl. a korábbi TopMap ma NNG, volt Tele Atlas, ma TomTom és az egykori Navteq, ma már HERE térképeivel egyaránt. De elég széleskörben ismert volt (releváns fórumok foglalkoztak vele) és én is tapasztaltam, hogy a HERE elődje a Navteq, Kelet Európa és persze Magyarország viszonylatában mennyire pontatlan ás hiányos volt évekig. Úgy néz ki mára már "kinőtte magát", ami üdvözlendő. Próbáltam pár pár navigációs szoftvert, mindegyikben lehet találni jót-rosszat. A hárombetüst pl. szeretik a Nuance TTS hang opcióért is sokan. Elég korán beletették. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest