- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
válasz
gipsztigris #36087 üzenetére
Ez nagyon kemény
És ez csak a külső rész, szerintem befele is pont így repülnek
Szerencsére Tyintyinék alaposan csomagolnak, eddig semmim nem sérült, bár a doboz elég gány állapotban érkezett mindig -
interstate76
addikt
válasz
gipsztigris #36087 üzenetére
-
sasa311
veterán
válasz
gipsztigris #35932 üzenetére
G3-nál is van ilyen probléma (ha settings menüből csinálod a resetet), de ott pl. kb. 15 perc után magától elmúlik...
-
smkb
őstag
válasz
gipsztigris #35502 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
gipsztigris #35467 üzenetére
De az x86-os.. Az kicsit más tészta!
-
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #35464 üzenetére
Szamomra mar kiderult.
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #35218 üzenetére
2x kellett elolvasni míg leesett, de
és hát igen az 5" eltűnne a kezében
(#35221) madrac
Otthonra se tablet, se telefon, otthonra asztali egyértelműen. Otthon rendszerint napi 10 perceket van használva telefon. A zsebes dolog igen, ezért döntöttem csak 5,7" mellett. -
ouzohuto
senior tag
válasz
gipsztigris #35167 üzenetére
Nekem nem lat!
-
janosgal
tag
válasz
gipsztigris #35183 üzenetére
Kb 5-6 percet vártam vele.
-
Helltak
őstag
válasz
Köszi, így már minden világos
-
válasz
+1
-
iMaverick
addikt
válasz
gipsztigris #33664 üzenetére
Nekem a volt osztálytársam volt ilyen. Még echte az Ati-s Radeon korszakban tervezgette, hogy vesz egy "tuti" VGA-t. (Ha jól emlékszem, akkor még a legelső szériás Ati Rage karija volt, szóval bőven jó lett volna bármilyen újabb kártya.)
Jött a 8XXX-es széria: "Hú, majd ha jön a következő generáció, akkor tuti veszek egy ilyet!)
Aztán jött a 9XXX-es széria: "Hú, majd ha jön a következő generáció, akkor jól lenyomja ennek az árát, tuti veszek egy ilyet!)És így tovább. A dologban az volt a szép, hogy már azt hiszem az X18XX-as szériánál tartottunk és akkor vett egy Radeon 9500Pro-t.
(Nem bántásból írom! Jó fej a srác, és nem éltek valami nagy lábon. Gondolom minden Ft-ot megnéztek, hogy mire költik.
)
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #33664 üzenetére
Van egy kollégám, aki csak két évig akart venni. Van egy S2-je, így nem is értettem, hogy minek, de mondtam neki tippeket, erre vett egy drágábbat, mert az biztosan jobb, meg fórumokon sok jót olvasott róla, meg stb. 1-szer használta, aztán továbbadta, mert rájött, hogy évente talán 1x van rá szüksége, arra meg pont elég a telefonja...
-
tolvaj!
őstag
válasz
gipsztigris #32958 üzenetére
Szerintem nem sok különbség van méretre. A geekbuying oldalán egy két ember "panaszkodott" a hátlap minőségére.
-
apeelme
addikt
válasz
gipsztigris #30921 üzenetére
Jó hogy belinkelted, kötelező darab. Én minden Téma összefoglalóba és első hsz-be berakom, egyébként PH-n is (még) aktívan résztvevő anglergab fórumtárs írta a cikket.
-
sajtjani
tag
válasz
gipsztigris #30293 üzenetére
Otthon folytatjuk
-
akos727
senior tag
válasz
gipsztigris #30154 üzenetére
Enyem szerencsere gyarilag jo kijelzot kapott, igy nem kellett szervizbe rohangalnom vele. Azert a fullhd monitort kicsit nagyobb tavolsagbol nezem, igy igazad van, hogy az alacsony ppi nem feltuno.
SGS2-re is mar fura raneznem, nem mintha nem lenne megszokhato, de eleg szembetuno a pixel-suruseg kulonbseg.
-
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #30115 üzenetére
Ne mar! Most tenyleg ez idegesit?
Az ilyen majd megkapja az elettol, ha felno. (Legkesobb, ha elpatkolnak a szulei.)Amugy nekem is van biztositasom a telefonra.
Az iPhone hitvitaval kapcsolatban meg... Szerintem is nagy ajandek, ha mukodik rendesen a firmware, es nincs az, hogy az egyik ROM-nak ez a baja, a masiknak meg az, de barmit probaltam eddig, mindel allandoan roamingot jelez, pedig biztos nem kulfoldi halozaton van. Ezernyi bosszanto aprosag...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #30115 üzenetére
gratulálok az ilyenhez
-
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #29395 üzenetére
Köszönöm, ez számomra új és érdekes rigó infó.
De vajon van valóság alapja? Van esély rá hogy egyszer működni fog "kínai olcsó telóban"?
Bár én személy szerint jobban örülnék egy Egnos kompatibilis rendszernek (még ha nem is mindenhol használható) -
fotosjani
aktív tag
válasz
gipsztigris #29371 üzenetére
Szerintem most nem veszek Sony-t, vagy Samsungot!
Vajon MTK6589 esetén miért vannak ezek a téves "reklámok" a shop-okban?De szép kép
minden rigó így fütyül vagy csak speciális verzió látja a Glonass-t?
#29373 Bagira01 Ez viszont jó hír.
#29384 Fandango Gondolom valamelyest érzékenyebb ezek szerint a vevő modul. Ez jól jöhet magas házak közt navigálva is, ahol a házak jobban leárnyékolják a vételt.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #28843 üzenetére
Végül is 400$ alatt keresett 2GB-os készüléket. Ahhoz képest remek ára van. Igazából én ha vennék csak 2GB-os verziót vennék mert attól különleges. Igazából magamnak is ezt néztem ki már piszok rég, de meg sem akart jelenni, aztán most lesz de sok az a 300$ nekem. Majd ha jönnek a jó tapasztalatok róla és lemegy 250 környékére, akkor már talán bevállalom, hogy összevessem a W8-al
-
Depression
veterán
válasz
gipsztigris #28510 üzenetére
Se pc-m, se tv-m nincs. 4,3"-on jó volt a qHD. Ennek nagyobb a ppi értéke, mégis pixelesnek tűnik néha. Játékok alatt nem látható, de a prohardver lapcsalád szürke hátterén nagyon.
És azt írtam, hogy a következő fullHD lesz, nem azt, hogy azonnal le akarom cserélni. Majd jövőre, az új soc-cal.Tmallbox velem nagyon korrekt volt. Megbeszélés alapján 15$-ral drágább telefont küldtek szó nélkül, mert már nem volt a rendelt készülékből.
-
válasz
gipsztigris #28532 üzenetére
Semmi gond, legalább megvan
-
válasz
Hehe, pont ezt linkeltem:
[link] -
dReFiX
senior tag
válasz
Nyugi már
Senki nem mondta, hogy rossz a 240 PPI, ne legyen már kisebbségi komplexusod. Mindenkinek másak az igényei, én is csak annyit írtam hogy az eddigi 250-260 legyen meg, az nekem elég.
Másrészt jogos amit írsz, csak a monitort meg a telefont gondolom te sem ugyan abból a távolságból nézed ugyebár.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ez mondjuk jogos!!
-
Depression
veterán
válasz
gipsztigris #28427 üzenetére
Ezeknél a 4 magos csodákkal már nincs ilyesmire szükség. Hihetetlen a feléledési idő, de a legjobban a bekapcsolási időn lepődtem meg. Komolyan mondom, gyorsabb, mint egy butatelefon.
-
iMaverick
addikt
válasz
vagy legalább is úgy érzem.
Az biztosan úgy van. Annó a Galaxy Ace-nél volt ilyesmi. Túlságosan alacsonyra vette a készenléti frekit a telefon, így eléggé nehézkesen "tápászkodott" fel. Ott is ugyanez volt a megoldás.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Én gépet tuningoltam egy idõben, de az az 5-6 fps nem fogja eldönteni, hogy jobban megy-e.. számít, de annyit nem, hogy szétnyírjuk érte a kütyüt.
-
DJGABI
addikt
válasz
gipsztigris #27689 üzenetére
pont írni akartam, gondolom percek alatt elkapkodták. pedig tegnap még körül is néztem az oldalon de ezt nem láttam hogy a thl is akciózva lesz.
mondjuk 2-3 hónapnál előbb nem hinném hogy kézhez kapod, amilyen lassúk mostanában + még ez az akció is.. karácsonyra talán ideér
-
HXY
addikt
válasz
gipsztigris #27747 üzenetére
Jó vásár volt. Gratula. Én elfelejtettem...
Persze a telefonról nem tudtam, de memóriakártyát jó lett volna fél áron venni!
Na mindegy. -
válasz
gipsztigris #27697 üzenetére
Ezt valahol hirdették, vagy honnan tudtátok?
-
alexw801
senior tag
válasz
És honnan sejtetted, hogy be kell állítani a vekkert?
-
vegyszer
addikt
válasz
Én eme boltra eddig nemigen néztem el.
Bár bosszant, vigasztal a tudat, hogy úgysem tudtam volna vásárolni.
(egy hete elhagytam a kártyámat, ls így nehéz PayPAl számlát terhelni...de minimum időigényes)
-
betyarr
veterán
válasz
áááá,hogy ezt nem tudtam hamarabb!
-
huan
őstag
válasz
Már el is fogyott!
-
alexw801
senior tag
válasz
Már késő!
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27399 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27371 üzenetére
Köszönöm!
Mindez az Arc S-hez képest viszonyítva (kép, hang, videó, gps/wifi érzékenység)? -
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #27376 üzenetére
Köszi. Megörültem, hogy mással, mert a kerékpáros tracking nem akar összejönni 6589-en. Eddig csak egy progi rögzített jó sebesség és távolság adatokat azoknál, akiknek ez kellene.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
gipsztigris #27371 üzenetére
A nyomvonal rögzítést EveryTrail appal vitted véghez, vagy mást használtál? (Sajnos nem ismerem, lehet hogy mással rögzítettet nem is enged feltenni az oldal
)
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27337 üzenetére
Remek
Ismerős volt a neved valahonnan
-
hungobungo
senior tag
válasz
gipsztigris #27331 üzenetére
Miért annyira rossz?
-
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #27331 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz
gipsztigris #27329 üzenetére
"nem vagyok a Concorde embere, csupán időnként szoktam kapni ezt-azt tesztelésre tőlük."
Tehát szponzorálnak, ami teljesen más.
-
milestone
tag
válasz
gipsztigris #27314 üzenetére
Köszönöm a felajánlást.
Írsz róla esetleg egy tesztet is?
Az érdekelne, hogy a hardver (wifi, GPS, GSM-modul) mennyire működik stabilan, megbízhatóan. Kijelző, hang és kép/videó, a felhasznált anyagok minősége, stb. Mennyire stabil a szoftver? Jelenleg egy Xperia Arc S-t használok és képbe került a Note2 (bár nem szeretem a Samsungot - személyes véleményem, nem kívánok semmilyen ízlés- és egyéb vitát elindítani ezzel, de szerintem az egy jól sikerült készülék). Mondjuk ehhez a két modellhez képest milyen a Concorde 5700? -
smkb
őstag
válasz
gipsztigris #27314 üzenetére
Sok. 200$ körül mozog kinn,ami már kisker webshop ár külföld felé (szállítás nélkül), ami kb még egy 15-20%-al alacsonyabb kínai kiskerárat jelent. A nagyker ára nincs több 120$-nál valószínűleg. Na erre kellene számolni a vámot meg az áfát, úgyhogy a 75.000 az biza combos ezért. Van haszonkulcs rendesen.
-
Peaceliker
addikt
válasz
gipsztigris #27159 üzenetére
Minden a használattól függ. Én is úgy vagyok vele, hogy ez a telóm már kibírja nekem a napot és bazi boldog vagyok, pedig 3200as az akksi
Nekem melóm olyan, hogy sok a holtidő, ilyenkor játszom, meg netezek stb...3g egész nap on. Így még haza tudom hozni úgy, hogy van benne delej (de ezt se mindig)
A 2 literes RS Cliommal meg egyszer sikerült 5,5 ös fogyasztást csinálni, de akkor sem tudtam megállni, hogy ne menjek 100 föléSzóval simán lehet 3-4 litert, ha pályán beállok úgy 60 ra! xD Ezt ugye csak azért írom (és már előttem többen is írták ezt), hogy ha vki csak az asztalon tartja atelót és várja, hogy csörrenjen, akkor kijönhet a 4-5 nap
És ez nem kötözködés, csak írtam, hogy 3200es aksi nekem 1 nap max, hétvégén tán 2, mert akkor is piszkálom
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #27159 üzenetére
Én is 2 céges SIM-mel használom.
Amikor wifi hotspot üzemben van rá szükség, akkor töltőről megy.
Amúgy egyetértek, csak azt nézem, hogy magától nem fogyaszt, ha a wifi, net és GPS kapcsolatok és a szinkronizálás ki van kapcsolva. -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #27101 üzenetére
A ZTE V987 nálam most teljesíti kb. a második teljes akku ciklusát, olyan 4-5 napot bírja mértéktartó használattal. Pedig a Viber, Facebook, stb. több százszor ráindult a Wakelock detector szerint.
2500 mAh, és azt jól kihasználja, pl. a felső határfeszültség 4265 mV-ra van beállítva, az eddigi telefonjaimon 4200 mV-ig töltött. -
hun_gery
aktív tag
válasz
gipsztigris #27125 üzenetére
felháborodást éreztél benne?
Értetlenkedés volt csak,semmi több.
Én kívánom a tulajnak, hogy siker koronázza az eladását (a vevője viszont nem én leszek)
(A beszerzést meg megoldom már lassan 10 éve külföldről, csak most úgy gondoltam, hogy futok itt egy kört a v970 miatt (ami nem is nekem kell, de ez lényegtelen), hátha valaki nem akar hirdetgetni, de épp eladósorban a telefonja )
-
gps76
őstag
válasz
gipsztigris #27089 üzenetére
Na ez jónak tűnik...
-
gps76
őstag
válasz
gipsztigris #27078 üzenetére
Én meg pont egy olyat keresnék,ami 4.3"-os,négymagos,elég a QHD,és 2000 mAh körüli akksi.Az Amoi nem rossz de notification LED nélkül nem kell,sokszor használom.
Létezik ilyen? -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #26058 üzenetére
Ja akkor félreértettem bocsánat.A bobcat-nak adott válaszodból valamiért nekem úgy jött le,mintha te lennél a cikkíró.
-
Depression
veterán
válasz
gipsztigris #26049 üzenetére
külső, ceruza alapjám egy star s7589
Az alaphangon 200$, de inkább 220-230. Erre rájön az áfa+vám. Tehát ha csak 200 dolcsival számopunk, akkor is 64000,- Ft kínából, azt a tizest szerintem sok ember ráfizeti nyugodt szívvel a garancia miatt. Persze, most nem rólunk beszélek, akik imádkoznak, hogy átcsússzon a vámon. De pl. egy DHL-es csomaghoz képest kegyetlenül jó ár. -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #26049 üzenetére
Ezt az oldalt te csinálod?
-
GIJoe
addikt
válasz
gipsztigris #25069 üzenetére
fizetés előre utalással, nincs paypal, nem bejáratott webshopok rutinos teherkerülők, hajrá rendelj onnan, sok sikert, de nyugodtan OFFold szét te is a topikot
-
GIJoe
addikt
válasz
gipsztigris #25027 üzenetére
Minimum Order Quantity: 5 Piece/Pieces
-
pmikloska
aktív tag
válasz
gipsztigris #25015 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy ebben maximum 256 MB RAM/ROM van!
Ez egy kicsit érdekesebb, de az ára túl magas, most már talán olcsóbban is megtalálhatod, régebben került fel ide. -
válasz
gipsztigris #24476 üzenetére
V970 akksija meddig húzza egy töltéssel?
-
Szipoly
tag
válasz
Ismerős éppen rendelne Németországból, Skype-on segítek neki, de nem tud PayPal-os fizetést választani. Kipróbáltam én is német címmel, 2 készüléket rendelve, és nálam működik. Mit ronthatott el?
Bocsi a a nyaggatásért.A hálózatfüggetlenséggel hülyeséget kérdeztem, valóban
-
kosturica
őstag
válasz
Ez tényleg nagyszerű!
Azért lenne egy kérdésem: van olyan, amelyik hálózatfüggő? -
Szipoly
tag
válasz
Nagyszerű, köszönöm
-
Peaceliker
addikt
válasz
gipsztigris #24210 üzenetére
Egyébként ha hozza a 4 méter körüli pontosságot az a teló is, akkor pont mindegy, hogy milyen holdakból tudja, nem!? :-)
-
válasz
gipsztigris #23804 üzenetére
Eddig csak G-jelzésűt fogott 2 perc alatt, de sem EPO, sem A-GPS nem volt.
Majd még persze a net nevezett rásegítőkkel is kipróbálom. -
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #23617 üzenetére
Én csak azt mondom,hogy nem hinném nagy gond a 245-ös ppi ha az én nokiámnak tűéles a képes 0 látható pixellel.Ergo ez a retina dolog is egy apple f@szság.
-
osztraksajt
őstag
válasz
gipsztigris #23614 üzenetére
Van hozzá kupon amivel 180usd a minidealnél (19ABED), én is úgy rendeltem, és semmi plusz költség nem jön erre az összegre mint pl paypal fee stb, és alapból SG posttal küldik ami frankó. De amúgy magyarítani sem nagy kaland, van hozzá CWM és needrom-on is fenn van többféle rom ami hungobongo-nak köszönhetően (ezútom is
neki) kb 10 percces munkával magyarítható.
Úgyhogy végülis onnan rendeled ahonnan jólesik, de majd én is feldobom a fórumra a minideales többnyelvű romot ha megérkezik a teló és rátoltam a recoveryt.
-
GIJoe
addikt
válasz
gipsztigris #23606 üzenetére
eleve van benne magyar nyelv elvileg. (kép lent)
-
tutis
addikt
válasz
gipsztigris #23350 üzenetére
Na én ennek nyitnék egy topikot, erre nagy szükség van: A nézeteltérések topikja
Eléggé nagy lenne ott a forgalom
-
Maximum1
őstag
válasz
gipsztigris #23328 üzenetére
"A másik dolog pedig, hogy azért a PH-nak is meg kellene tartani valamiféle színvonalat! Ugyanis ha egy szakmai fórumon valaki az alufóliás gps vevő tuningolásáról ír, azt jobban tenné ha privátban küldené át egy-két erre kapható júzernek! "
Mond meg Nekik....
Azért gányolni is tudni kell, és van rá igény. -
LámaZ
addikt
válasz
Megkérlek, ne kötekedj, nem először teszed. Jellemző még rád, hogy ha tévedsz, nem ismered be.
Nem szándékom, hogy a nevem dicsőségét emeljem egy új topikkal, ha kell szívesen lemondok a szerzőségről. Szerkeszd át, és nyugodtan beírhatja a moderátor a te neved az első hsz szerzőjeként, ha erre vágysz. Kímélj meg ezektől a felesleges csipkelődésektől, ha kérhetem.
(Ezt a hozzászólást a moderátor később törölheti, de mivel te is nyilvánosan támadtál meg, én is nyilvánosan válaszoltam.)
A topik egyébként újra él, és mivel sok hibás készülék van, félek, hogy sokáig élni is fog. -
hevizms
addikt
válasz
-
mikrofon
veterán
válasz
gipsztigris #18511 üzenetére
Ez azért eléggáz! Hiszen a "prémium" csomag tartalma, néhány órás munka max! Ennyit elkérni az rablás. Ráadásul a telefon pont annyit tud, mint a Lenovo A789, csak az utóbbi beszerezhető 130USD-ért! Ráadásul a gyári support is kitűnő, bprubin hozzászólását idézve a teló fórumából, gyártó most készül kiadni a gyári 4.1.2 rendszert S280 néven hozzá. Ebből az következik, hogy Lenovo telefont megéri beszerezni, hiszen a belepőszintű telefonját is folyamatosan fejleszti...
-
válasz
gipsztigris #18511 üzenetére
Csak annak tűnik lehúzásnak, aki már használt sztgépet.
Akinek ez teljesen új, és pl. adóból visszaírhatja, mert van miből annak lehet, hogy érdemes...
Assz'em nem mi vagyunk a célközönség.
-
berigazek
őstag
válasz
gipsztigris #18290 üzenetére
:-)
-
Jazz
veterán
válasz
gipsztigris #18290 üzenetére
Nem tudtam hogy ilyen fiatal vagyok. ^.^
(#18288) LámaZ: Gondoltam úgy se törli a rom csere, olyan okos ez az android, biztos csak a rendszer file-okat írja felül.....hát nem.
-
válasz
gipsztigris #18138 üzenetére
A magasságra ugyanaz igaz, remélem ez világos. Azaz ha megnézed a fényképet, ott is egyértelmű, hogy az alsó és felső sáv nem 2cm.
De ha a magasságnál igaz lenne a méret, akkor szélességnél is, ahol még inkább szembetűnő a tévesztés, ezért utaltam a nyilvánvalóbb dologra.
-
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #18139 üzenetére
-
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #18134 üzenetére
kinyomtattam, megmértem. Az általad megadott 110x62 mm teljesen pontos...meg az általam megadott 142 is
-
válasz
gipsztigris #18131 üzenetére
Az, hogy elméletileg belefér, nem jelenti azt, hogy így is van. Azért az 1,8mm-es szegély a kijelző mentén a készülék szélétől mérve nagyon keskeny lenne, a fényképet megnézve pedig teljességgel egyértelmű, hogy nem az a valós méret.
-
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #18131 üzenetére
fogadjunk egy
ban
-
Raqueia
tag
válasz
gipsztigris #18127 üzenetére
Nyílván. De a 130 mm re a nyakam merem tenni, hogy kevés. A Moto defy plusom arányaiban extrém nagy kijelzővel rendelkezik, és még annak is 25 mm-rel (saját mérés) hosszabb a készülékháza a kijelzőtől. A képen azért meg látszik ám, hogy itt kényelmes hely marad a kijelző alatt.
-
adambox
tag
válasz
gipsztigris #17910 üzenetére
van, meg is rendeltem. hát igen a postaköltség... de a DHL mindenhol ennyi ahogy néztem. már ki is fizettem, kíváncsi vagyok mikor jön majd meg, azt írták 3-7 nap
-
gabor#
tag
válasz
gipsztigris #17943 üzenetére
tmallbox Feb21 után kezd majd postázni ahogy látom... én is azon gondolkodom h várjak vagy próbáljak ünnep alatt rendelni
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17943 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17934 üzenetére
Igen köszönöm közben már megoldódott.Tévedtem,igaz nem is nagyon jártam utána.Egyszer irták hogy nincs hang JB alatt azt nem is keresgettem utána.Csak most felvetődött a dolog.
-
adambox
tag
válasz
gipsztigris #17881 üzenetére
én pont ezt akarom megrendelni, csak várom a hajnali 2 órát hogy visszaigazoljanak van-e készleten
etotalkról akarom ott szállítanak február 8-ig, máshol már ünnep van.
-
Maximum1
őstag
válasz
-
orkester
őstag
válasz
Ha az előlapi kamera nem fontos és nem gond az akár naponta töltés, akkor jó választás az is.
De javaslom a táblázatot. Itt láthatod mi miket rendeltünk.
-
gjoe
addikt
válasz
gipsztigris #17878 üzenetére
Egy érdekesnek tűnő darab:
[link] -
orkester
őstag
válasz
-
Maximum1
őstag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest