-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #104352 üzenetére
reg nélkül nem lehet látni a képeket... :/
-
aytukabozs
addikt
válasz
synar #104350 üzenetére
Aki meg nyitott szemmel jár-kel a neten, az tudja hogy lehet ezeket a károkat minimalizálni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
andatti #104336 üzenetére
Sajnos az a fehérholló kategória amit keresel.
Ami van 4" körül az szintén félgigás, vagy más miatt nem jó.
Nemrég linkelt valaki egy 4,2-es FoxconnInfocust ami 1 gigás volt, elfogadható gyártótól, snapi 400 szívecskével, de azt meg olyan böszme házba rakták hogy akkora volt mint egy 4,5-ös.Valamelyik kis lumia esetleg?
(Jaj ez égette a számat)
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Rawulf #104287 üzenetére
"De miért nem itt tárgyaltok az ilyenekről?"
Mert itt kezdődött a beszélgetés egy telefonajánlással kapcsolatban...?
Így már maradhatunk? Légyszi-légyszi...?A másik meg hogy a felbontós/dobozos válaszod is jó általánosságban véve,
de rossz a konkrét esetre vetítve.(#104289) robi1979
MINDENKÉPP bontasd ki, mert az ellenőrzésen kívül, ők tesznek rá multilang romot, meg play áruházat is, tehát erősen javallott a bontás...
Én már vásároltam PP védelemmel a chigontól, de akkor még volt magyar kapcsolattartójuk.
Ha rákérdezel náluk lehet hogy meg tudják még mindig oldani (ilyenkor az ali ki van hagyva, és simán egy PP fizetési felszólítást kapsz emailban, aztán ha kifizetted jön a motyó). -
aytukabozs
addikt
válasz
robi1979 #104272 üzenetére
2. vannak helyek ahova a DHL csak felárért szállít, ott a link azzal tudod ellenőrizni beletartozol-e.
4. nem doboz nélkül, meg gyári doboz a kérdés, hanem hogy kibonthatják-e.?
ha full origi dobozt akarsz akkor nem nyúlnak bele, de akkor csak nálad derül ki ha bibi van.6 hát ha ez komoly, akkor gondolm inkább csak annyit jelent hogy azonnal feladják, mert ezen kívül máshogy gyorsítani nemigen tudnak rajta..
...és igen, ha DHL-lel rendelsz tőlük akkor annyi a vége.
(de nincs olyan hogy DHL-es posta, a DHL az futárszolgálat)
-
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #104266 üzenetére
juj, hogy szar telefon?
Láttad a speckóját?
(de amúgy 3 dolcsiért még ha mindenből a fele van benne akkor is jó vétel)
volt már itt a topicban egyszer valaki valami dzsunkafon helyett egy projektort kapott valami webshoptól -
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #104263 üzenetére
százér?
szerk. na úgy mégviccesebb, lehet kapsz egyet mégis, valaki meg 100 dolcsiért kap 2 sim adaptert
(#104261) b0bcat
Nemár basszus, ez trend az új és amúgy vállalható 5,5-ösöknél?
ahogy nézem az EMAX-ban sincs,
meg korábban szemeztem a TCL M2U-val is, és abból is kihagyták :/ -
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #104249 üzenetére
Megint más;
~ egy hete volt itt kisebb polémia arról hogy most akkor alap lesz az új telefonokban a 2 giga ram, vagy sem...egy újabb versenyző enged arra következtetni hogy arra még várhatunk
a mérleg egyik serpenyőjében;
*6732
*LTE (800 nuku)
*2000 mAh akkua másikban;
*wVGA (5 collra? :/)
és FÉL GIGA RAM! -
aytukabozs
addikt
válasz
petrosilov #104230 üzenetére
linked van?
meg hogy a snapisra, vagy a kirinesre fanyalognak,
mert jó huawei szokás szerint ennek is van vagy 4 (6?) HW verziójaMÁS:
Úgy látszik a Vifocal nem volt elégedett jerry.paul ügynök munkájával, mert mostmár toboroznának is strómanokat:
Örülnétek ha a hülyeségeim mellett ezután még vifocal linkekkel is bombáznám a topicot ?
Más is kapott ilyet?
-
aytukabozs
addikt
válasz
denko #104175 üzenetére
10 db /nap
Ha belefész viszed, ha nem checkoutnál már a rendes 170 dodós árat látod.
Megjegyzem lottó ötös (na jó négyes) kb. egy ilyet kifogni..robi1979 (#104166)
Van de tista hülye a panda, néha 5, néha 10% a költsége, a megszüné után volt 20 is, de szerencsére azt nem láttam azóta...
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #104156 üzenetére
A gyári oldalon sincs IP osztályozás, csak vízállónak titulálják.
Az azért egy rossz ómen -
aytukabozs
addikt
válasz
matyi19 #104063 üzenetére
Nem a telóról, a boltról vélemény, hogy rohadékok
annyiért adják a csigapostát mint más a DHL-t
szóval erre vigyázz hogy az még +15$
(akkor már inkább megéri DHL-lel tőlük)Ebből a boltból ugyanúgy 150$ de ingyen posta, meg tudsz rá vámbiztosítást venni (~+5%), és visszacsengetik az áfa+vámkezelés árát.
-
aytukabozs
addikt
válasz
matyi19 #104033 üzenetére
Uhh bocs a méhészetről valamiért idősebbre asszociáltam.
Az a kép teljes méretű, mivel legtöbbször olyan szitukat fényképezek ami úgyis facebookra kerül, a lehető legkisebb méretben fotózok mindíg
Ahogy látom közben a ZTE-t már ejtetted úgyhogy akkor nem megyek ki 100 megás képeket lődözni+1 a coolpadra
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #103913 üzenetére
vannak remek új lenovok a piacon, pont tegnap láttam/beszéltünk itt egy 6732-512 ram kombós 5.5-ös szörnyszülöttről,
és több boltban feltüntek spreadtrum procis 256/256-os extralowbudget lenovok
(ezt most nem találom de ez se kutya alwinner proci, 512/256ezeket kinek gyártják???)
ez az umi amúgy tényleg bejövős, a pandán majd csak hétfőtől indul a 100 dolcsis akció, ha van kedved felette kukorékolni parancsolj
-
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #103907 üzenetére
miazhogy, meg is akartam nyerni
de 160-at az ismeretlenbe nem adnék érte,
igaz most kb mindenhol presale-villám kombó akcióban nyomják 100-110 dollár körül
szerk.
igazából nagyon impozáns a speckója,
és még tetszik is,
csak ne lett volna az a kis afférom az S1-el, sokkal bizakodóbb lennék. -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #103891 üzenetére
hehe tökjók a hozzászólások,
ott van hogy a fejlesztő magyar, de van aki csakazért is angolul ír véleményt...
(amit részemről akkor sem értenék ha külföldi lene a dev, mert ez a szekció inkább szól a többi felhasználónak mint a fejlesztőnek...)(#103893) WOT-H-A-C
khmmm..
#103872 -
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #103885 üzenetére
megértem, néha én is elgondolkodom,
végülis a konkrét eset olyan mint egy drága kétesélyes lottó,
vagy nyersz 15 dollárt
vagy vesztesz 42-t -
aytukabozs
addikt
válasz
maj-viktor #103872 üzenetére
a trükk az hogy az EU-ból olcsóbb
(#103882) Homair
Kiraksz neki egy widgetet a főképernyőre, azt már csak megoldja hogy rábök egy ikonra
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
gyűrű #103803 üzenetére
sztem látja, a 6732-es telókból jópár 1 gigás.
sőt!!!
Lenovo A616 RAM 512MBA béna költségleszorító húzások szerintem sem fognak kimenni a divatból.... :/
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103762 üzenetére
Esetleg segíthetnél azzal hogy a már ajánlott telefonokat mi alapján lövöldözted ki
akkor olyasmit a továbbiakban nem ajánlunk...
Honor 4x pl. itthonról (akár részletre) 66k-ért?Ezzel indultunk, de nem tudom hol lóg ki...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103760 üzenetére
az 5000-et meg a 6592 miatt nem venném meg ha a GSP fontos,
(és az ahogy emlékszem).
Bár az itteni tesztjében azt írták "A GPS gyors, pontos, semmiféle gondot nem tapasztaltam.",
én azért csak választanék inkább olyan eszközt ami már az újabb procik valamelyikével van szerelve.WOT-H-A-C kollega úr ajánlataihoz mit szólsz? láttad?
Én azért bátrabban válogatnák nagyobb/ismertebb gyártók cuccai közül ...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103758 üzenetére
Ez egy feltörekvő cég teljesen vegyes -de javuló- minőséggel.
Konkrét darabokról lehet véleményt mondani,
de maga a cégnév még nem garancia a minőségre. SZERINTEM!A legutolsó stiklijük a p7000-hez kapcsolódik amit valami egetrengető specifikációkkal, és sony imx214 képfeldolgozóval hírdettek meg, ehez képest az első darabok a tudósítások szerint egy korábbi, kisebb tudású chippel lettek kiküldve a korai megrendelőknek.
-
aytukabozs
addikt
válasz
csubuka #103722 üzenetére
Sztem ha 150 a keteted akkor hagyjuk a francba elmenni azt a 6582-es vonatot.
Jönnek egy ideje szépen a 6732-vel szerelt kütyük, és sztem pár hónap múlva olyan dömping lesz belőlük hogy a nagyobb gyártók cuccai is mind beférhetnek a keretedbe.
Látom hogy nem izgat a 4G, de lassan elkerülhetetlennek látszik ha nem akarsz valami ócska raktári maradékot venni (x1s khmm)
A 4.7 sem tűnt azért teljesen el, a napokban is ajánlottak többet itt (igaz olyan usernek aki deklaráltan tepsifonok után érdeklődött)
A leagoot figyelgetem én is, de egyszerűen nem értem miért kapaszkodnak a levitézlett mtk procikhoz. :/
(#103723) nyinya
Azért 1 db webshop árazásából még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket.
Egyrészt nem tudjuk nem-e csak ők szálltak el, gondolván majd jól lefölözik az ujdonságra vágyó kütyümániások türelmetlenségét.
Másrészt meg presell telefonoknál szokott ilyen lenni hogy előre megcsinálják neki az adatlapot és direkt fölélövik az árat, aztán majd javítják ha megvan a hivatalos ár.
Hétfőn vissza kell kukucskálni hogy van e valami változás. -
aytukabozs
addikt
válasz
petrosilov #103714 üzenetére
De, de látom már....
Hát lehet én vagyok finnyás de azzal elintézni hogy az "akksi beszállító hibája"....?Nem túl elegáns, vagy csak nekem tűnik csak szarkenegetésnek?
Mi van a minőségellenőrzéssel? Azt már csak nem külsős brigád végzi...(#103715) beg
jaja, ugyan még visszaküldeni sem kell, de attól még ez nagyon büdös sztori...
másrészről meg ha mindenkit kártalanítanak valóban, akkor végre kezdenek europeer fejjel gondolkozni.
(lassan, óvatosan, de kezdenek)
-
aytukabozs
addikt
válasz
petrosilov #103712 üzenetére
Én már meglepődtem;
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el" -
aytukabozs
addikt
válasz
#79335424 #103700 üzenetére
(#103698) janaman01
Na épp ajánlani akartam az aláírásomat,de így már nem kell, megjött a segítség.
Tehát a konklúzió hogy maga a technológia tud hanghívást 4g-n (még ha ez voip alapú is),
de ez most-itt még nem működik.
Az LTE tiltását nem a kisujjamból szoptam ugyanakkor, (lévén az én telefonom csak 3g-t tud, a család 4g-s telefonjait meg valami oknál fogva sosem hagyják egyedül velem (s3lte, ace3 lte)), hanem több ilyen problémát olvastam a neten aminek ez lett az ideiglenes megoldása.
szerk.:(#103702) rebuilt
Milyen tax?
Nettó árat írnak a termék mellé?
Ezek se normálisak. -
aytukabozs
addikt
válasz
akos727 #103687 üzenetére
a leggyakoribb probléma velük hogy a készletinfót hanyagul kezelik (értsd. in stock a terméklapon valami, de közben mégsincs, bár ez gyakorlatilag majdnem minden kínai webshopról elmondható).
Antelife tavaly sokszor eljátszotta hogy régebbi újnak hírdetett készülékekkel akciózott,
aztán kicsomagoláskor derült ki hogy felújított vagy bemutató darabok voltak ezek (UMI X1, UMI S1).
Idén még nem emlékszem ilyen stiklijükre. -
aytukabozs
addikt
válasz
Zitababus #103574 üzenetére
50-60k közt van sajnos egy szakadék,
alatta megbízható márkából csak olyasmi lesz ami valahol nem stimmel a kritériumaiddal,
(vagy jó speckókkal, feltörekvő márkák készülékei)
fölötte lesznek olyanok amik mindenben megfelel(het)nekpl. a fentebb említett (huawei)Honor 4x (65k itthon)
márkánál maradva szóba jöhetne a TCL S720 ami egy klassz kis tepsifon a maga 100$ körüli árával,
de sajnos régi MTK proci van benne, és naviban úgy hírlik nem domborít
ennek újabb változata a TCL M2U már 64 bites procival sajnos a duplájába kerül, ugyanabból a boltból a vámbiztosítást kifizetve, és a terhek visszatérítése után a végső ára úgy 58k körül van -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #103572 üzenetére
Háát, már régen keresem a talóm utódját bármennyire is szeretem,
de eléggé megnehezítem magamnak mert amit keresek az;5.5"
snap 400-nál jobb/újabb SoC
nagy akksi
69% < előlap/kijelző arány
A brand (vagy B teteje)
és mindezt a 200$-os lélektani határom alatt(#103575) Mercutio_
kivéve ha pont batárt keres az ember -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #103518 üzenetére
sajnos idén bevezették ők is :/
szerk.
+3kszerk.2
most látom janaman beelőzött,
igen 3 rugó...szerk.3.
hány szerkesztés fér még bele? -
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #103516 üzenetére
Mi van itt amúgy ami máshol nem...?
-
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #103513 üzenetére
jól sejted, 2000 már
Mivel a LITB vámbiztosítását nem ismerem, de gondolom az elv u.a. mint az általam ismert coolicool-é ezért feltételezem hogy ők is a vámolós papírok bemutatása után refundolnak.
De biztosat csak akkor fogsz tudni ha bejelentkezik valaki aki vásárolt már tőlük így, vagy megkérdezed magát a céget
(#103515) cs.zs.
ez deklaráltan vám ÉS áfa biztosítás. -
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #103510 üzenetére
Melyik részéről?
Ez nem a másik topicba vág amúgy?
Tőlük még csak csetreszeket vettem amúgy, de azok mind megjöttek.
Ellenben a takarékos szállítás az TN nélküli valszínűleg (kis rendeléseknél legalábbis az volt). -
aytukabozs
addikt
válasz
cs.zs. #103507 üzenetére
egyrészt ezt talán a tulajtól kellene megkérdezned, mert nekem halvány lila phinggom sincs
Másrészt amikor rendelve lett még nem volt az EU raktárakban...
(coolicool(=efox) elérhetőséget ajánlgattuk korábban is annak akinek ez a perverziója hogy kalapáccsal telefonál) -
aytukabozs
addikt
válasz
alexw801 #103504 üzenetére
mi a fenének kivenni a kártyát? Hát wifis a szentem!
Klassz kis kam amúgy tényleg, de belezsúfolhattak volna még valami kis minimál kijelzőt, mert van hogy olyan szituban használja az ember mikor a telefont nem tudja, vagy nem akarja még plusszban fogni (kajak, bicikli, etc...)
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #103488 üzenetére
"Jó hát akkor a proci is lehet jobb fajta... mint írtam nem értek hozzá..
No lássuk... akkor legalább a G2 szintet üsse meg... vagy lehet erősebb is..."Az van hogy a két postot egybeolvasva (és miért ne tennénk?) úgy érthető hogy a proci legyen erősebb, nem pedig a telefon jobb (vagy egál)...
kb olyan mint a "A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz"
ha akarom így értem, ha akarom úgy.De ha már ilyen szépen leütötted ezt a magaslabdát, akár ajánlhatsz is
-
aytukabozs
addikt
válasz
solyom76 #103486 üzenetére
Hát ennyi infóval max vaktában lehet lövöldözni de legyen,
akkor
Lenovo P702 giga pipa
5 coll pipa
erős proci pipa
a bónusz a bazinagy akksia többi igényről nem tudunk
fotózásban pl. ez nem jeleskedik...80k-ból újonnan garanciával megvan.
-
aytukabozs
addikt
válasz
solyom76 #103483 üzenetére
mikben?
van olyan dualsim teló jó sok, ami bár 2 gigás és 5 coll környéke, de meg sem közelíti a snapi 800-at....
szerintem szedd össze kicsit bővebben milyen tudásra van szükséged, így az okosabb topikolók könnyebben tudnak ajánlani,
neked meg kevesebb olyan telefont kell megnézned ami valahol kilóg... -
-
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #103404 üzenetére
Amúgy az egész poémia hiábavaló volt mert az 1949 UK warehouse csak UK-be szállít ahogy nézem...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dhampir #103367 üzenetére
Na igen. Az EU raktár jellemzően nem arról szól hogy a 2 szép europid szemünkért profit nélkül hozzánkvagdossák a telókat vágottszemű testvéreink
Komolyra fordítva, a legnagyobb előny a shenzenből vásárlással szemben nem is annyira az ár, hanem hogy nem utazik a cucc 2 hetet, majd ül a vámon ugyanennyit, hanem ~ 1 hét alatt a kezedben van.
Másrészt komolyabb turkálást igényel egy ilyen vásárlás is.
Most telóról pont ezt az infocust nem találtam, de az előbb linkelt hammer, ugyanannyiba kerül a coolicoolnál postával, mint az antelife-nál posta nélkül.
Tehát lehet azért jó ajánlatokat találni csak időigényes a dolog... -
aytukabozs
addikt
válasz
Dhampir #103365 üzenetére
Teljesen külön szekcióban kezeli a legtöbb webshop, sokszor még a termék megnevezésében is benne van hogy EU-s.
Pl.:
Stock in Europe UMI HAMMER MTK6732 1.5GHz Quad Core 5.0 Inch Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone -
aytukabozs
addikt
pont ezeket az új elefántokat nézegettem....
erről mondjuk valamelyik moto jutott eszembe dizájnra,de ez az s2 +....
ez valami rohadt vadul fog kinézni..
kár hogy nem veszek olyan telefont amin rögtön 2 üvegfelület is rendelkezésre áll hogy az ember összetörje -
aytukabozs
addikt
válasz
Enikő92 #103289 üzenetére
ha nem sérült csak kimozdult akkor persze...
mindenhol érzékel?
mert akkor 'csak' vissza kell tenni, melyik leagoo ez?szerk.:
(#103292) Enikő92szétszedni, újrarakni körben a ragasztószalagot (ha kell), és összerakni
lehet hogy az is működik hogy csak óvatosan lemelegíteni róla a kijelzőt és visszarakni, de tipus nélkül, látatlanba sokkal több tanácsot nemigen kaphatsz...
-
aytukabozs
addikt
válasz
rebuilt #103229 üzenetére
Emaxot nem kell venni,
Meg kell nyerni -
aytukabozs
addikt
Hátha valakinek új (mert nem jön panda hírlevél, vagy csak átsiklott felette);
még én is elgondolkoztam rajta, de végül inkább bringát generáloztatok a pénzből...
-
aytukabozs
addikt
Hát nem tudom.
Én le szoktam nekik vezetni hogy; "ne sz#passuk egymást feleslegesen.
Ha nincs 2-3 nap múlva infóm hogy feladták, meg mellé postai szolgáltató függvényében egy mihamarabb élő TN-em, akkor szépen nyomom gyors egymásutánban a dispute-ot/claim-et."
Persze persze mindezt rém udvariasan.
Antelife-nál, minideal-nél működött, mondjuk az is igaz hogy a to2c valóban bekamuzta ott is hogy van ami nem volt (és ott még pattogni sem nagyon tudtam mert máshol sem volt amit kerestem).
De mindenesetre ha csak az esetek felében bejön, az már jobb mint az alapból kamu in stock tagekre hagyatkozni... -
aytukabozs
addikt
válasz
akos727 #103191 üzenetére
Igen... Első körben az alapokat kell megtanulni ha kínából (vagy kínai webshopból) rendel az ember...
Az egyik ilyen lecke hogy az in stock cimke nem azt jelenti hogy vmi van készleten.
Az náluk kb azt jelenti rendelhető.
Visszakérheted a pénzt, valszinűleg vissza is adják problémázás nélkül de mivel egy nagyon friss teló a választottatok, jó eséllyel máshol sem lesz.
Nem csak erre a vásárlásra hanem úgy általában mondom hogy bármit is rendelnél, előtte live chat-en ellenőrizd van-e... -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
choosen #103163 üzenetére
Lumiám nekem sem volt, de a közelemben igen (egy barátom 920-asa).
Sokunkban olyan mély benyomást tett a WP8 kötöttsége hogy akkor elmeszeltük azt az oprendszert, és lehet hogy azóta sokminden változott amiről nem tudunk, ezért hasznos ha valaki jön és kiigazít.Nálam akkor, azon a készüléken az tette be a kiskaput hogy nemlétező fogalom volt a fájlkezelő, nemhogy a telefonon nem volt ilyen, de az appstore-ban sem.
(sztem a kollega is így értette, mappák közti fájlmásolás)
Meg csak a mediaplayerrel lehetett zenéket felmásolni és lejátszani.Ha ezek azóta változtak az remek, de akkor ott megtapasztalni nem volt kellemes...
(Viszont halálba irígykedtem magam a kamerája miatt)
-
aytukabozs
addikt
Használd a szerkesztőben (is) az asztali nézetet.
Így mikor linkelni akarsz csak kijelölöd a szöveget amibe a hivatkozást akarod rakni, lent rányomsz a link gombra, a felugróba beilleszted a linket, és voila... Megy mobilról isLehet hogy csak én vagyok ilyen szervilis barom, de úgy vagyok vele hogy ha én mobilról vagyok, akkor feltételezem más felhasználók is. És nem érezném fairnek hogy 1 felhasználó (én) miatt több felhasználónak kelljen + energiákat mozgatni (kimásol, beilleszt, jaj de nagy meló
)...
-
aytukabozs
addikt
válasz
atee_13 #103073 üzenetére
Camscanner pl. (De sok hasonló van)
Pdf-et csinál, aztán azt ki tudod nyomtatni...(Az alján lesz egy kis *created by camscanner* 'pecsét' ha az ingyenes verziót használod...
(#103072) need
Valamennyire telefonfüggő, de jellemzően a tárcsázóból menü gombbal érhető el (hacsak nem 4.0 előtti a rom.)
-
aytukabozs
addikt
válasz
pècsimunkás #103065 üzenetére
mmgen, sajnos nálam is erős negatív tényező...
nem értem egy gyártó mért hasal el ilyen féldolláros tételen...
mert amúgy kb azt tudja amire szükségem van :/ -
aytukabozs
addikt
válasz
zero977 #103063 üzenetére
S8-at, L1-et én ejteném az 'elavult' soc miatt,
ulefone-t a brand miatt...szerk.
jahogy ez az s8 nem az az s8
(ilyenkor nyer értelmet ha linket is kap az ember)
TCL ből van még 1 sajnos nem túl felkapott, de pofás modell az M2U
sajnos nincs notiledje és gombvilágítása,
és ami miatt nem vettem még meg nincs 4PDA, XDA és Logoutos threadje sem :/ -
aytukabozs
addikt
válasz
dokee78 #103061 üzenetére
(amúgy szvsz csak 1 dolgot kellene tenned, megmásfélszerezni a büdzsét,
azon az áron már nagyobb gyártók, kevésbé kompromisszumigényes készülékei is szóba jönnek.
Az aggódás valahol természetes, de ha kicsit beleolvasol az itthon kapható sláger brandek topicjaiba akkor rájösz hogy felesleges, mert ezek is meghibásodnak és sok esetben a garanciális ügyintézés leagalább annyira idegtépő mint kínába küldeni a cájgot..(nem beázott készülék garanciából kizárása beázásra hivatkozva, több hónapos szervizelések, stb...)) -
aytukabozs
addikt
válasz
zolipapa66 #103055 üzenetére
Hmm jól hangzik.
De azt azért ne felejtsük hogy a webshopokba kerülve azért vagy 20%-kal magasabb árra számíthatunk...(#103057) sky11
Ulefone=Star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest