- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aytukabozs #103079 üzenetére
Én csak kijelölöm a sort és középső gombbal beillesztem. Van a linux-nak haszna is
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #103079 üzenetére
Asztali nézet ... hm. Valóban lehetne benne szerkeszteni cserébe a hsz-eket csúszgálhatom jobbra-balra. Ettől eltekintve megértelek ha tökéletességre törekszel ami a hsz-ekben elhelyezett hivatkozások 100%át jelenti. Lehet hogy csak én vagyok "laza" ebben a kérdésben, de ha olykor, véletlenül pár hsz-ben csak passzívan jelenik meg a link se lenne akkora baj lévén, hogy asztali PC-ről nem olyan bonyolult művelet kimásolni és beilleszteni mint url-t. Ettől eltekintve úgy látom még is. Természetesen a jövőben törekszem majd, hogy az általad preferált linkek a megfelelő minőségben kerüljenek be a topicba. Előre is elnézést kérek majd mindettől függetlenül, de ha úgy látom hogy a műveleti bonyolultság nem áll arányban a beillesztendő link munkaigényével akkor továbbra is statikusan használjam a beillesztéseket. Nem miattad, de talán megérted, hogy lehetnek olyan helyzetek amikor mobilról nem sok idő van arra, hogy piszmogjunk egy belinkeléssel. Ettől talán nem érzem úgy ha mobilról fórumozok akkor diszkrimnatíve minden műveletet úgy kell csinálnom mintha teljesértékű pc-ről fórumoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Discord
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest