-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
aytukabozs #104246 üzenetére
...én is teleszemetelem majd a fórumokat az ajánlatukkal, mint te..
-
petrosilov
tag
válasz
Pár teszt, főleg India, ott meg gondolom a snap(sz)os verziót kapják
Nekem a legfőbb problémám ezzel, no meg az összes többi 4"-tól nagyobb telefonnal, hogy hol tartom. Zsebbe nem fér, kényelmetlen, előbb utóbb a telefon húzza a rövidebbet. Valami övtáskán gondolkodom, talán az még esetleg...
-
törölt tag
válasz
Igen jott, nem tudom mi alapjan kuldozgeti de szerintem elobb utobb mindenki megkapja
-
zolipapa66
tag
válasz
Ja, kérjél valami 600 $ os telefont tőlük
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kérdezd meg mit adnak érte! Ha megéri akkor fogadd el, aztán kezd el bombázni a privát "posta ládámat" aztán majd megeggyezünk!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Gitáros topic
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest