- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
herdsman12 #64727 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
herdsman12 #64720 üzenetére
Az övé nem xiaomi, hanem egy Huawei Honor 3C
-
aytukabozs
addikt
válasz
boneyard #64557 üzenetére
100$-ért 1gigás készülék csak olyan van amit senkise merne ajánlani (w450 pl.),
vagy a villámkiárúsítások amiken lehet kis szerencsével ilyesmit megfogni, de azt meg ki látja előre..
[szerk.]
ja, ha csak az nem itt fölöttem ajánlanak, de arra meg alig van (még?) rom, éshát tapasztalat se sok...
amúgy szimpi csak az a 2 pontos multitouch öregecske kicsit -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
hungobungo-t keresd meg, neki a Mlais MX28 volt már a kezében (<eufemizmus
), az egy az egyben ugyanez a vas, csak más brand.
-
aytukabozs
addikt
válasz
benceman00 #64059 üzenetére
Nem, te értelmezed rosszul. öszvissz 5db van ezen az áron, és 1db/kopf...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Andrewstarr #63900 üzenetére
tegnapelőtt meg 160.... ezt nevezem árzuhanásnak
-
aytukabozs
addikt
Kicsit eső után köpönyeg de azért megkérdem, van valakinek tapasztalata UMI S1-gyel?
kb december óta tervezgetem telefon rendelését, rakosgattam az infókat, le is szűkült a kör vagy 4-5 telóra, erre ma megláttam az antelife-on 120-ért ezt, és megrendeltem a francba, fogok sírni?
-
aytukabozs
addikt
válasz
hungobungo #63594 üzenetére
Jaja, pont a kábellel való szarakodás, és a viszonylag kis számú elérhető mHdmi-s telefonok miatt ajánlottam én is a miracastot.
(Amúgy sejtésem szerint azért is nem rakják már bele a telókba a csatit, vagy az MHL támogatást mert felesleges a miracast megjelenése miatt).
A kamerát meg szintén így értettem, nem hogy semelyik teló nem tudja ami nem sony, hanem semelyik kamera ami nem sony (vagy samsung pl.).
-
aytukabozs
addikt
válasz
vontod #63581 üzenetére
A micro hdmi-re jó alternatíva lehet hogy jóval olcsóbban veszel bármilyen telót amin 4.2 vagy ifjabb android van és veszel hozzá miracast sticket (wifi display)...
fotózásban nemhiszem hogy bármi sony szinten lenne ami nem sony, egyebekben nem egy überelhetetlen masina a P
-
aytukabozs
addikt
ajaj, valaki mondjon 1 érvet hogy miért nem ér EZ 150$-t?
VOTO X2 (UMI kistesó, ugyanott készül) MTK6582 Quad-Core 1.3GHz 5.0" 1280 x 720 1GB 4GB 2.0MP + 8.0MP GSM WCDMA 2500-as akksi...
Én csak azt látom hátulütőnek hogy nincs (még?) rá romválaszték...
Meg nem írják hogy IPS lenne, de a videóban jók a betekintési szögei... -
aytukabozs
addikt
válasz
Killerlaca #63526 üzenetére
a mobo player játszik streamet ÉS tud ablakban is menni, de együtt még nem próbáltam
-
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63513 üzenetére
miért neked úgy tünik a nokiánál számít az ilyesmi?
körmükszakadtáig kapaszkodtak a nyomorut symbianjukba, és mikor látták hogy elhúz melletük a piac, még akkor sem sikerült nekik okosan váltani....
-
aytukabozs
addikt
válasz
diegho #63511 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
Meg hogy a Mlais MX28 név alatt futó vas ugyan ez-e, mert arra még a GG-t is írja (hazudja?) több oldal.
-
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63510 üzenetére
Úgy érted droidosban? Mert vannak olyan elméletek hogy csak arra kell a Nokiának az android, hogy a WP felé tolja az embereket.
Éshát erre utaló jel hogy van is droidos telefonjuk, meg nincs is... -
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63500 üzenetére
hát ez várható volt.
kicsit impotens ötlet egy androios teló ami pont az oprendszer egyik fő pozitívumától fosztja meg a felhasználót...
Remélem előbbutóbb portolnak rá valami slágerandroidot, MIUI pl...linked van?
[szerk.]
OK megvan! -
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
KurtCobain #63414 üzenetére
ezzel próbáltam érvelni én is hogy 170 körül van a ''nagytesó', de hajthatatlanok.
130-ért már rendeltem is volna megfele ... (mivel blade-ről váltok az is nagy ugrás lett volna felhasználói élményt tekintve)
így meg a teló most ott marad én meg még vacilálgatok egy ideig a g3t (máshol) és a v967s között -
aytukabozs
addikt
válasz
KurtCobain #63408 üzenetére
off: geekbuyingnak van pár db g3 beragadva, de 155$ és nem hajlandók engedni belőle...
így meg ugye ott fog megrohadni a raktárukban... -
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #63300 üzenetére
új még a rainbow és nemigen vannak hozzá tartozékok... nemhogy a pandán de internetszerte sem találni nagyon hozzá tokokat.
-
aytukabozs
addikt
válasz
kisgyerek85 #63260 üzenetére
sehol
a geekbuyingnál volt kb 1-2 hónapja egy akció ahol 3 (vagy 5?) db-ot lehetett ennyiért megvenni....
Pandáéknál amúgy már 80 alá ment. -
aytukabozs
addikt
Szerintem erről egész biztosan többeket érdekelne egy kisebb összefoglaló, szóval pár napos tapasztalat után ide is beírhatnád az észrevételeidet.
Részemről épp keresgélésben vagyok, és sokszor ütközöm a doogee-kba, bár a fél giga kicsit kevésnek tűnik, de ha sok jót hallok róla bármi lehet. -
aytukabozs
addikt
válasz
wyattthoearp #63122 üzenetére
Spanyollal hogy állsz?
-
aytukabozs
addikt
válasz
Joeker67 #61869 üzenetére
130$ körül azért már találni olyan készüléket ami erősebb (közösségi) támogatással bír.
Zopo ZP700 134$
THL T5s 130$
Vagy a Lenovok (bár engem személy szerint frusztrál hogy ~150$-ig gyakorlatilag nincs villanó a vasaikban)Ahogy itt írták már a Star w450-nel sokan megégették magukat a fórumtársak közül, én spec nem merném bevállalni a nagytesót sem.
-
aytukabozs
addikt
ha a 30k-t bruttóban írtad, akkor abba mint ahogy már előttem is írták nem sok minden fér bele sajnos ami megfelel az igényeidnek. az x9-et 160 $ körül látom
ami még nettoban is 37, bruttóban meg min 47 rugò..30- ért max a w 450 féle zsákbamacskák jöhetnek szòba, ohne IPS....
-
aytukabozs
addikt
válasz
kisBözsi #61835 üzenetére
az errfele eléggé közkedvelt Zopo ZP700 most kuponnal pont olyan 130 körül van a tmallboxon...
(gyenge pontjai, akku(?), fotó)egyelőre 2 rom van hozzá needromon, dehát alapból 4.2-vel jött ki (?)
-
aytukabozs
addikt
-
-
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
MX28-ra, és P7 minire IPS-t írnak, N9700- re meg sima TFT-t, de ez persze lehet elírás is.
még mindig várom a refundot DX-éktől, úgyhogy folyamatosan kerülnek be a kalapba telók - legutóbb pont az MX28, de most elkedvetlenített kicsit ez a 2 point multitouch...
Ezek gondolod crossflashelhetőek? -
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #61499 üzenetére
honnan az info? jiayuofficial facebookon folyamatosan kérdezgetik EU-s sorstársak de semmi válasz...
-
aytukabozs
addikt
hopp, mi-3 teszt!
http://mobilarena.hu/teszt/xiaomi_mi-3_odavag_a_nagyoknak/bevezeto_tartozekok.html -
aytukabozs
addikt
válasz
benceman00 #61446 üzenetére
Zopo ZP700 többeknek van itt, elégedettek is vele, kivéve a kameráját...
(persze az csak qHD, de a 40k -val kicsit túl alacsonyan van a léc) -
aytukabozs
addikt
válasz
Werghaust #61419 üzenetére
+27% tréfa+ 1500 kk (ezek már majd itthon) paypal fizetésnek pont az a lényege hogy ne legyen veszélyes...
Magát a telefont én is nézegettem és noha utálom a klónokat ez mégis tetszett, a support hiánya (nem hogy official de közösségi sincs!) és a kategorián belül is lepkefing kamera miatt nem vettem meg végül...
-
aytukabozs
addikt
Csak tippelem de ez ( az x7) nem az a szint, szerintem ahol a kínai alkalmazások gondot okozhatnának, az jellemzően a kínai szolgáltatók készletéből visszamaradt olcsó ZTE, Lenovo és egyéb telefonok.
Persze ez csak hipotézis, de kb 3 hónapja olvasgatom a fórumot és böngészem a neten a kínai telókat és erre jutottam. SZtem itt nem lesz mit száműzni.A g-appok ott van a screenshotokon is meg a teló képein is, esetleg még rendeléskor meg lehet erősíteni őket abban hogy neked mindenképp szükséged van rájuk, de szerintem ezzel sem lesz gond.
-
aytukabozs
addikt
Pont azért gyakorlok ezen mert kissé ronyó állapotban van, és bár direkte elrontani nem akarom, de nem is fog földhözvágni ha mégis...
A jégkrémmel ami rajta van szinte használhatatlan, gondoltam megnézem mit tud JB-vel.
ÍGY rootoltam, és EZ a recovery lett rátéve.itt állok most mert olyan romot nem találtam még amivel neki mernék vágni.
És ez nem is baj mert én azt hittem hogy a recovery-vel pont azért backupolok hogy vissza tudjam állítani a mostani állapotba.
Ezek szerint az nem működhet?Mindenesetre köszi az infókat!!!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #61296 üzenetére
hát majdnem 1Gb-tal (978MB) futottam neki de akkor takarítok még a kártyáról köszi...
-
aytukabozs
addikt
kicsit (NAGYON) off, de nem találtam specifikus topikot a kérdésemhez, egy allwinner a13 soc-cal szerelt tabletet nyúzok épp hogy gyakoroljam a haxolgatást.
a rootoláson túl vagyok, fent van egy CWM alapú recovery is, de a backup során a data mentés nem futott végig:
Ettől még ha baj van vissza tudom rakni a régi romot vagy próbáljam újra a mentést?ha valaki segítene az off ellenére hálás lennék...
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #61113 üzenetére
sejtettem, elsőre én is benéztem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
CoolBoy323 #61092 üzenetére
Dual simes az..
Bár nem beszélek dajcsul, de: "Dual SIM (2 Simkarten gleichzeitig nutzbar)"Mondjuk 165 ojróért én se' ezt venném...
-
aytukabozs
addikt
válasz
szenyo12 #61049 üzenetére
Egy sorstárs?
...hát mivel párhuzamosan a mai napig fut a 200$ körüli áron is, én nem hiszem hogy érdemes lenne várni...
persze a kis rohadékok még az ünnep alatt (???) megírták hogy, "Thank you for your order 1401250010********. Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items...." bla-bla-blaMondjuk én tényleg csak az ára miatt rendeltem meg, kifejezetten taszítanak ezek a samsung szerű telók, de 104$-ert félretettem volna a viszolygásomat.
Persze rangidős fórumozók figyelmeztettek hogy ez nem lehet real, de ugye a kapzsiság....
Mindenesetre holnap elvileg már dolgoznak, kíváncsi vagyok mit reagálnak a ticketemre.
-
aytukabozs
addikt
A K-touch szerintem nem noname.
Hosszú évekig a CHINA MOBILE kínálatában folyton ott volt a brand, de aztán agyonnyomhatták a versenytársak mert idén már indiai színekben versenyeznek, főleg feature phone kategóriában.
Bár a terméktámogatás hiánya végülis egy pixisbe teszi őket a noname telókkal. -
aytukabozs
addikt
a dx-es refundig még én is keresgélek, és nálam is szóbakerült ez az amoi ( a fekete változat), de kcsit megijeszt hogy nyoma sincs frissitésnek, és főzött romot se nagyon leltem hozzá. neked van vmi infód ezekről? amugy olyan 120-125 nettoig keresek 1/4 gb, min. qhd, 4,3-5 collos, kvad (esetleg dual) procis eszközt ha valaki másnak lenne tippje...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest