- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
Ezt örömmel hallom. És akkor szerintetek melyik legyen:
One X 6577
Titan 2 V12 6577
ZeonTouch-Titan-X825a 6575A 6575 procis Zen Touch hogy hogy drágább mint a 6577-s Titan II V12? Illetve majd egy árban van a 6577-es One-X-el.
Minél kisebb könnyebb, annál jobb. Ha nem 340grammos akkor mennyi?
Ezek a telók közel mind azonos súlyuak?
Mind háromban IPS kijelző van? (kiírásnak már nem merek hinni ha ennyi hülyeséget írnak)(#3206) berigazek: "Volna?" Már nem kapható? Nekem ilyen 3D-s marhaság nem kell, azért plusz pénzt nem adnék ki.
-
ztibor
senior tag
Mondjuk ezek az árak találgatások.
Ahogy eddig páran leírták már, 150$ körüli árat kérnek a gyárban, ebből valószínűleg lesz 250$ mire a webboltokba ér.
A W3+-t adják 230$ körül, a G3 kb a gorilla glass-ban tér el tőle és talán kevésbé neves a gyártó.De remélhetőleg 2 hét és már nem kell találgatni.
-
Jazz
veterán
A legjobban a 2750mAH-as aksi tetszik.
hi sir thanks for u reply last time but if got exact date more better can u inform me when item in stock? btw when i item in stock does price still stay at 180$?
OnlineSupport Replay2012-08-18 10:29:15 )
the end of this month.please closely focus on our websiteEzek szerint ha előrendeled, 180$ fog maradni az ára? Vagy az árváltoztatás jogát fenntartják?
Csak elfogyott a telefon, vagy sehol nem lehet még ilyen G3-at kapni? -
Jazz
veterán
Itt azt írják hogy van benne GPS, még hozzá A-GPS is.
[link]Szóval megnyugodtam.
De milyen 350$? Innen elvileg rendelhető 180$-ért. Vagy ez akkor átverés? http://www.fastcardtech.com/goods-7418-Jiayu-G3-MTK-6577-Dual-Dore-Dual-Simcard-Dual-Standby-1G-RAM-45-IPS-Screen-8MP-Camera.html
Szerk.: Ennyi, nem is keresek tovább. TV-n kívül álom ez a teló.
És a fekete verzió fog játszani. Ha a fém hátlap leárnyékol, majd veszek rá egy műanyag feketét, azon nem fog múlni.
És akkor miért nem lehet még rendelni? Hogy érted hogy mindenki erre vár.
-
NivoSzaki
tag
Jelenleg nekem is 4.3-as telefonom van de nagyobbat szeretnék egy 4.5 vagy inkább 4.7-es minimum :p
Anno hogy féltem hogy nagy lesz a kijelzője bla bla bla teljesen belém beszélték a hülyeséget itt a mobilarénán... aztán egy nap alatt rájöttem hogy nagyon jó az ilyen nagy kijelzőEgy kérdésem lenne akinek van tapasztalata: valóban létezik 4.7-es kijelzős kínai telefon vagy inkább a 4.5-öst akarják eladni nagyobbnak és hazudnak .... azért mert sok telefonnál az egyik oldalon 4.5 látok kijelző méretnek máshol meg 4.7-et...
-
fecg21
aktív tag
Még valami. Antutu benchmark elindításakor a szükségtelen folyamatokat leállítja a rendszer, vagy futnak tovább ugyanúgy-és belerondítanak a végső pontszámokba?
Esetleg akinek van egy listája a szükségtelen gyári appokról, az ossza már meg velem/velünk. Köszönöm előre is. -
cossie023
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kontra tapasztalat. Már egy ideje nyúzom a ZOPO ZP100-asomat. Ugye 6575-ös, egy magos, 512 RAM-al. Gyárilag ICS-el jött, néztem is, mikor bekapcsoltam....
Nem kevés neki az 512 sem. Szabad memóriának 210 megát szokott kiírni, kb a felét. Rootoltam, lekaptam róla pár kínai progit, de még nem nyúltam a lelkébe nagyon. Igaz netezni nem szoktam rajta, de 2-3 órányi telefonálással bírja 2 napot az akksi. Én ezt már jónak tartom, mivel a nagy kijelző rendesen zabálja az áramot!Filmeket lejátszik, Real Racing 2 gyönyörűen fut rajta, Sygic akadásmentes. Egy 2 magos proci biztos gyorsabb, de mivel nem ütköztem még olyan akadásba, ami zavaró lenne, így azt gondolom ez a speckó is bőven kielégíti egy átleg ember igényeit. Akinek sürgősen kell teló, nyugodtan vegyen egymagosat, ezek már kipróbált darabok, nem kell félni a bugoktól!
Azért próbálom összeszedni az erőt és kipróbálni hungobungo ROM-ját, mivel sajna a marketen sok minden nem elérhető és ezt kellene orvosolni.
Egy Alcatel 918D-ről cseréltem, mivel azon nem működött a Torque megfelelően. Na az a telefon tényleg lassú ehhez képest, bár használható volt. Viszont a cserét nem bántam meg és ez a telefon már tud mindent, amire szükségem van.
Summa summarum nem kell félni az ICS 4.0.3 és az 512 RAM-tól. Vígan működik a telefonom ezzel a felállással! Annál a 700-800 megánál szerintem valami progi nagyon dolgozik a háttérben!
@lor: Néztem a motorcserét a Legában. Nagyon szép munka, csak így tovább!
Üdv: cossie
-
cipofuzo87
tag
Az elgondolás jó, de annyival kiegészíteném, hogy az alkalmazások nem futnak állandó jelleggel. A háttérbe kerülő alkalmazások futtatása felfüggesztődik, átmennek alvó állapotba, és attól, hogy a memóriában maradnak, nem visznek el processzoridőt. Persze nagyon sok olyan alkalmazás vagy szolgáltatás van, ami valamilyen esemény hatására kezd el valamit csinálni, vagy éppen ténylegesen folyamatosan fut a háttérben (zenelejátszó). Ilyen esemény lehet időzített esemény, a képernyő bekapcsolása, mobil net újra elérhető, bluetooth bekapcsolása, igazából bármi, tehát gyakorlatilag mégiscsak bármikor akcióba lendülhetnek az alkalmazások.
Tudok konkrét példákat is mondani, de ha valaki megnézi a logcat-et, akkor lehet látni, hogy mivel szenved épp a telefon.
3D-s live wallpapernél meg az lehetett a probléma, hogy Androidon elvileg úgy kellene OpenGL ES alapú alkalmazásokat fejleszteni, hogy amikor az alkalmazás alvó állapotba kerül, akkor elengedi az összes erőforrást (betöltött textúrák, modellek, stb), majd amikor feléled, akkor újra betölti ezeket. Ez minden bizonnyal azért van így, hogy a GPU is alvó állapotba mehessen. Azonban a legtöbb esetben ez sajnos nem ad megfelelő felhasználói élményt, mert sok lenne minden egyes képernyő bekapcsolás után még 2 másodpercet várni arra, hogy újra betöltsön a háttér, játékoknál pedig senki sem szeretne 10 másodperceket várni, hogy mondjuk egy hívást követően folytatni tudja a játékot. A megoldás az, hogy meg lehet oldani (egy kis hekkeléssel), hogy készenléti állapotban se dobja/vesszen el az OpenGL kontextus. Ha jól tudom, akkor valamelyik android verziótól már a kontextus megtartását is lehet választani onPause esetén, és nem kell hekkelni hozzá semmit, és akkor az már gondolom driver szinten korrekt módon meg van oldva, de általában az alkalmazásokat 2.1-re készítik, mert az kompatibilis a forgalomba lévő telefonok 95%-ával, és ennél még hekkelni kell.
-
berigazek
őstag
Épp ez-az,hogy mégsem vagyok megelégedve vele,mert,ha csak fájlokat nézek meg és világít a képernyő csak úgy zuhan lefele az akksi töltöttségi szintje :-(
Már,hogy leveszem a töltőről és 3 perc múlva megnézem 88%...
Utána meg így ,,darabosan" esik lefele...mintha ,,lyukas" lenne az akksi...valamikor pedig 12 %-al elvagyok fél napig...nem értem az egészet....egyenletlenül esik a szint!Van amikor csak egy nap!!
Egy telefonomnál sem volt így!
Az a külső akksi nem rossz ötlet... -
robit1973
aktív tag
Én ezt használom régóta, nekem bevált: SystemPanel
Van ingyenes verziója is. -
robit1973
aktív tag
Ha észrevetted volna, akkor nem keveselled az 1600 pontot.
Igazad van, az egyik telóban tényleg csak 512mb ram van. Sőt mindkettőben.
Ilyenek ezek az oroszok. Még az antutu eredményeket is hamisítják, segítve ezzel a kínai elvtársakat.
Egyébként nem reklámot akartam csinálni a 6577-nek, vagy lehúzni a 6575-öt, hanem esetleg segíteni a döntésben annak aki vásárlás előtt áll, mert szerintem megéri kiadni azt a plusz 20-25 dollárt az új procira. -
robit1973
aktív tag
Mondjuk, hogy melyik milyen gyorsan nagyítja, kicsinyíti, illetve nyitja meg a weboldalakat.
Az Antutut meg nem vicc, ha jobban megnéznéd, akkor láthatnád, hogy csak a ram-ot és a cpu-t teszteli.
Tessék, itt egy teljes 6577-es Antutu teszt: [link]
A 6575-öst meg szerintem tudod te is. -
Rawulf
őstag
Manapság, amikor egyik napról a másikra cégek szűnnek meg, alig kockázatosabb kínai telefont venni, mint bármi mást.
A klón telefonjaik minősége és tudása is exponenciálisan javul.
A brand gyártók pedig egyre hamarabb hagyják abba egy termék support-ját:
legjobb példa a Pinnacle... tojik a régi tv tunerjei támogatásáraNekem egy H806-om van most... ennél nem sokkal többet várok el a Meepad-tól "minőségben".
-
berigazek
őstag
Aztán lehet,hogy nincs is nagy gond...
Nézd át,azt,hogy az Automata KI és Be időzítő nincs-e bekapcsolva és ezért nem enged fel a Hálózatra vagy esetleg Repülőgép Üzemmód,stb...vagy progi amit feltettél..néha azok is furcsán viselkednek :-(
Ellenőrizzél mindent le!
Mert azt mondtad,hogy először progikat tettél fel....lehet,,ott van a kutya elásva"... :-( -
FeZ...
aktív tag
Remélem nálad nem az lesz a baj, mint nálam, de volt egy Alcatel 918D telcsim és ugyanúgy, mint nálad, egy idő után egyszerűen nem látta a kártyákat. Én megcsináltam minden software-es hókusz-pókuszt, amit csak lehetett, de nem lett jó sajna. Végül gariba javították: alaplap hibás volt, cserélték az egész belét. Azóta jó a készülék. (egy barátom használja)
-
hungobungo
senior tag
Szia,
TPSparkyRoot módszer
1. Töltsd le ezt: http://www.mediafire.com/?18nwdrove7186ho
Ha megvan, csomagold ki valahova.
2. Menj a Telefonon a Settings -> developer options menübe, és pipáld be az "USB debugging" pontot
3. Csatlakoztasd a telefont a PC-re, kapcsold be az USB átvitelt.
4. Kattints a TPSparkyRoot.bat fájlra (ami elindul egy DOS-os ablakban).
5. A telefon először újra fog indulni, várd meg amíg megjelenik a zárképernyő, ezután
nyomjegy Enter-t a TPSparkyRoot.bat-ot futtató ablakban.
6. A telefon másodszor is újra fog indulni, csináld ugyanazt mint az előbb.
7. A telefon másodszor is újra fog indulni, csináld ugyanazt mint az előbb.
Nyomjunk Enter-t, ezzel a telefon root-olva lett.
8. Meg kell jelennie a programok között két új appnak (SuperUser, Rootexplorer), ha látod
őket akkor sikeres volt a root-olás.EZ AZ EXPLOIT ELVILEG MINDEN 4-ES MEDIATEK-ES ANDROIDRA JÓ!!!
-
emill
tag
Igen, elég sok dologgal nem vagyok tisztában
ezért is kösz a felsötétítést. Azt tudom, hogy alapból minden telefon működik root nélkül, csak mivel ha jól rémlik itt olvastam, hogy valakinek gondja volt a Lenovo 750-esével, hogy nem kapott/kapta meg más sms-eket (mellékesen nekem is van ilyen gondom az A65-tel) és valami olyan volt a válasz, hogy a magyar hálózat lehet, hogy nincs beállítva a kínai ROMban (bocs, biztos nem ez volt a válasz, csak ez maradt meg
), szóval ezért is gondoltam, hogy mivel a kínai telefonok le vannak korlátozva ezért ahhoz, hogy itt használhatók legyenek rootolni kell, superusert igénylő programokat kell felrakni és ROM-ot kell frissíteni. Ja és azért is gondoltam, mert érdeklődtem fastcardtech-éknél és pl. azt a választ kaptam, hogy google play van a telefonon, de nem működik (gondolom a kínai korlátozások miatt). Anélkül meg macerás, szóval ehhez is kell rootolni, nem? Bocs a hülye kérdésekért
-
Novicsok
tag
PayPal fizetés esetén a módszerem:
Nyitok egy dispute-ot, majd ha nincs válasz, akkor átminősítem claim-be. Garantáltan fog válaszolni az eladó, ugyanis ekkor leblokkolják a vételárat a PayPal számláján.
A pandawill (és mások is) pár nap alatt küldik a készüléket, ekkortól 1 hét légipostával, 2-3 hét egyébként.
Az ajánlott levél (signed-for mail) ragszámát (Tracking number) akkor közlik, ha így küldték. De ez érdekük, ugyanis másként könnyen elveszhet, és nem tudják igazolni (pl. a PayPal vita esetén), hogy feladták. -
freestyler8
csendes tag
hungobungo -> videón láttam róla tesztet. ahogy mozgatja a telefont a fénykép készítés előtt, igen csak szaggat. mint anno a régi telóm. (de lehet, hogy rosszul láttam)
amúgy csóró vagyok, valóban nem tehetem meg, hogy ájfónt vegyek (vagyis igen, de akkor nem eszek 3 hónapig
). Viszont ami megfogott a 4s-ben, az a külseje. egyszerűen gyönyörű, olyan mint egy ékszer. a menőzés, meg "májerkedés" messze áll tőlem
Ti amúgy melyik külföldi fórumról olvassátok az okosságokat a Zopo telókhoz?
Itt gondolok az új romokra, trükkökre, stb. -
NivoSzaki
tag
Szerintem ott nem a Paypal emeli le a nagyobb összeget hanem a bankod korrigál az eladási árfolyammal.
Sokan nem tudják, de amikor vásárolsz devizában Forint folyószámládról, egyszer beterhelik az aznapi Eladási (köszönjük) árfolyammal a dollárt vagy eurót aztán a Bankod korrigál a hóvégen a záráskor az eladási árfolyamnál.
Mivel hónap végén van a bankszámla elszámolás ( haha ) ezért a hó-végi Eladási árfolyammal korrigálnak - ami ugye általában mindig magasabb egy kicsivel a hóközi árfolyamnál, mert a Forint mindig romlik egy kicsivel.
Így lesz a 32000.- forintos hóközi vásárlásodból hó végén 32500.- Ft. KöszönjükJa és ezt csak nálunk csinálják ...
-
-
berigazek
őstag
Nekem 4 éve van PayPal számlám és 3 kártya aktíválva+a PayPal számlámom is van kp-m,de visszaélés nem történt,azaz megbízható és Biztosítva van :-) Többet nem emelnek le áru vásárláskor.A világon 4 kontinensről vásároltam és emelem kalapom az eladók előtt!!!
PayPal teljesen megbízható!:-)
És e-bay ugyszintén vagy akár más is,de most nem sorolnám itt fel!!! -
-
Novicsok
tag
A pandawill-nél a Free shipping szerint benne van az árban a szállítás, csak ha Szingapurban kéred (érdemes!), akkor + 2-3 USD. Tudom, mert már többször vettem tőlük.
A PayPal-nál mindig az eladó fizeti a jutalékot!!!
A ZP500 kijelzője és akkuja gyengébb, mint a ZP100-é. Igaz, vékonyabb. -
jFox
addikt
Nos az igaz, hogy kompromisszum késznek kell lenni egy mtk6516-hoz.
Nekem ilyen telefonom van (FG8) most, de szerintem használható. Ha nem nyomja tele az ember mindenféle fölösleges programmal, akkor a sebessége is elfogadható. Néha nekem is belassul, megakad, de az esetek nagy többségében használható. 3G az nincs, de egy ekkora (320x200, 400x200) kijelzőhöz szerintem nem is szükséges. Úgy sem ezen fogod nézni a nagyfelbontású fotóidat Picasaról. Alap dolgokra abszolút elég az EDGE is.
Ezért a pénzért, szerintem nem rossz.
Mondjuk én is gondolkodok már egy komolyabbon, de a pénztárca nagy úr! -
Wiky511
csendes tag
-
-
norbz
tag
Az USD átváltást majd akkor végzi el a rendszer, amikor USDben fizetsz valakinek. A mindenkor érvényes paypal valuta árfolyamon + még egy fix illeték ellenében.
Ha vásárolsz paypalon át, használd a bankkártyádat, ott nem kell várni és be tudod állítani, hogy a kártyakibocsájtód általái árfolyamot használja. Ekkor USD-ben történő vásárlásként fog megjelenni a számládon és a bankod általi deviza árfolyamon lesz váltva. Ez a legtöbb bank esetében középárfolyam, vagy nagyon minimálisan magasabb és illeték mentes.
-
tibcsi99
csendes tag
Egyelőre igen. Lehet, hogy később elegen összegyűlnek, és lesz custom ROM és moddolás-fórum is... érthetőbb nyelven mint kínai vagy orosz.
A második opció nekem is a Star N8000 lett volna, habár a beépített analóg TV nem vonz.
Ha még tudsz várni, előbb-utóbb csak elterjednek az 1GB RAM-os telók. Vagy legalább a jelenlegiek lesznek ólcsóbbak. -
tibcsi99
csendes tag
Szerintem Haipai-t vegyél, ha már 5 vagy 5 col fölöttit akarsz.
A ROM-ok nem kompatibilisek a Star-al, egyikkel sem, az xda-developers-es Haipai hozzászólások alapján. Erre külön figyelmeztetnek minden egyes ROM-al foglalkozó hozzászólásban (mármint ahol csatolnak is ROM-ot). Jó, ki lehet csomagolni, ki lehet dumpolni (van rá jobb szó?) a jelenlegi ROM-ot és a kettőt összefésülni, de elég sok munka. Nekem nem lenne időm rá...Ha csak 200 fölött ingyenes a fastcardtech-nél, akkor viszont érdemes máshol is körülnézni.
A pandawill mennyire megbízható? Jópár negatív kritikát olvastam róla... Csomagok rendben megérkeznek? Azt tartalmazzák amit megrendeltetek? Egy éve tudom, hogy nagyon jók voltak, most viszont nagyon visszaestek sokak szerint. -
norbz
tag
Fastcardtech-éknél ezt is kicsit összekeverték A9220 vs I9220
3 Note modellje van a Star-nak: A9220 (MT6573), I9220 (MT6575) és N8000 (I9220 + TV)
Az xda-developers-en a Haipai I9220 topicban találsz az N8000-hez custom recovery-t, rom-ot és modokat is (pl 2.5GB mod)Viszont lehet érdemesebb lenne akkor már 10$-árral többet adni egy Haipai I9220-ért. Nagyobb a supportja.
Fastcardtechen HDC Galaxy Note I9220 néven fut a Haipai. -
tibcsi99
csendes tag
Nem kell annyira szoros nadrágot hordani és lehetnek a zsebek is normális méretűek. Nekem sem a HTC HD2 sem a HTC Sensation nem okozott gondot-kényelmetlenséget. Bal oldali első zsebemben semmi mást nem tartok csak a telefont. És simán le tudok vele ülni. Eddig bírták a "gyűrődést"
Te is abban a cipőben jársz mint én. Nekem is a ZP100 tetszett meg, majd megláttam az 5" vagy még nagyobbakat, és jött a dilemma, akkor melyik is kell?!
Végül a 5.3"-nak reklámozott (5.2" sem az orosz fórumok szerint) mellett döntöttem, és most látom, már el is küldték
Még csak azt a 2 hetet bírjam ki, míg ideér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest