- Milyen széket vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csepe43
üzenetére
Ebben arról van szó, hogy remapolja a gyári bevitel kódját. Először recovery módban adb (Android Debug Bridge) kapcsolatot hoz létre PC -vel, majd arról terminálparancsokkal írja át a kódokat. A generic az alap bill. kódját tartalmazza, a hid pedig a bluetooth külső bill kezelő beviteli metódus (input method). Először az eredeti vissza gomb kódjának a sora elé tesz egy kettőskeresztet. A Linux (Android) a # -tel kezdődő sorokat nem veszi figyelembe futtatásnál (így szoktak megjegyzést, infót írni kódba). Majd egy új sor hozzáadásával átprogramozza a szükséges gombot egy másik kódra. Azt nem tudom, hogy mi a művelet eredménye, mint ahogy azt sem, hogy miért csak ilyen bonyolultan sikerült ezt felülírnia. Én anno az SGS2 hid kódját írtam át úgy, hogy egyszerűen felülírtam a szükséges fájlt, átírtam a jogosultságot, visszacsatoltam olvashatóként a mappát és újraindítottam a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- LEGO klub
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő