-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Másik topikban elkezdtem már a témát, de talán ott nem jó helyen tettem, lehet ide jobban illeszkedne a problémám jellege. Segítséget szeretnék kérni abban, hogyan tudnám feléleszteni a telefonom. Egy klón Lenovo A850 ről van szó, MT6582 CPU-val. Sajnos teljesen kezdőként megörültem a lehetőségnek hogy root jogom van és csutkára felhúztam a DPI-t, meg elállítottam a Dalvake-et. A lényeg hogy megakad a boot és se kép se hang. Cappa72 segítségével odáig eljutottam, hogy MTKDT-al scattert csináltam ésSP Flash Tool-al read backeltem (de nem scatterből csináltam readback-et hanem a Block info fjljait néztem és onnan vettem a kezdőértékeket és hosszúságokat). Cappa szerint most jönne a CWM port és build prop javítás. De innentől hiába próbálok jobban elmélyedni a témában, megakadtam, igazából nem is merek nagyon belenyúlni, mert nem akarok még nagyobb problémát. Jól jönne egy kis támogatás, előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest