Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Üdv. 3,5-4 col közti méretben kellene valami kínai webshopos csoda okostelefon lehetőleg frissebb androiddal
20K alatt (áfa, vám nélküli árra gondoltam) Van valami ajánlott darab jelenleg vagy ennyiért lehetetlen küldetés ? Lehetőleg 2 magos, gondolom az pörgőseb mint az egy magos. Asszony vett egy samsung gt s5360 használtan 10ért és persze kaksi, hiába mondtam neki hogy inkább KÍNAIT vegyünk (bár az is kínai
) Volt egy Atab 5-je akár ez is megfelelne sebességre-tudásra, csak túl széles neki , így most nekem lett okostelóm , bár sosem akartam de végülis egész jól kihasználom. Dual sim nem fontos de végülis nem baj ha az...
Vodafonban nézegette a Vodafone Smart 4 et de nem tetszett neki a kijelző (nekem meg az ára előfizu nélkül) meg a Galaxy Trend Plus-t az jobban tetszett neki szóval ha lenne valami hasonló 20ért nagyon meg lennék elégedve vele. Mondtam hogy 30+ ért kapna 4 magost is.
Most be szeretném bizonyítani hogy igenis nekem volt igazam, miért nem hallgatott rám elsőre
Szóval fontos, pls help 
Általános felhasználás a cél, multimédiábol max mp3, rádió , GPS nem lényeges ha nem tökéletes. Szóval egy alap de már használható Androidos készülék lehetőleg olcsón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Volt egy Atab 5-je akár ez is megfelelne sebességre-tudásra, csak túl széles neki , így most nekem lett okostelóm , bár sosem akartam de végülis egész jól kihasználom. Dual sim nem fontos de végülis nem baj ha az...
Szóval fontos, pls help