-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Eddigi rendeléseim(vagy amit nem én,de az én ajánlásomra rendeltek):
3 telefon 1 tablet.
A 3 telefon free postával jött .
1 singpost(12 nap) 2 chinapost(15 nap) gond nélkül plussz költség nélkül.A tablet a spemalltól jött és DHL-el kértem és sajnos plusz költséggel járt a DHL-es ügyintéző csaj miatt.
Már le volt vámkezelve a DHL nyonkövetője szerint,amikoris visszakérte a csaj a csonmagomat és tőlem meg számlát meg igazolásokat kért.Nem részletezem hogyan,de ha nem is a teljes vételár után,de fizetnem kellett áfát.
Ráadásul amikor már minden oké volt,akkor meg nézem a nyonkövetést a DHL-nél és az van ott hogy személyesen veszem át a telephelyükön,mikor végig az volt a megrendelésen hogy kiszállitás.Telefonon felhivtam őket,mire sűrű elnézéseket kérve átirták.
Ha nem hivom fel őket,még a mai napig várhatnám a csomagot.
Többszörösen megszivattak,nem is irtam le minden részletet.
Nekem személy szerint ezek után egy életre elment a kedvem a DHL-től.
Ja és mivel közbejött a húsvét és a levelezésekkel meg a telefonos egyeztetésekkel elhúzodott a dolog,így a "gyors"3-4 napos szállitásból lett 13 nap!!!!!!!Plussz mivel én sajnos nem tudok angolul,a google forditó meg olyan amilyen,így én meg se próbáltam egyeztetni senkivel,de nem is kellett.Tudják azok a kis kinaiak mit kell ráirni!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest