- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Eddigi rendeléseim(vagy amit nem én,de az én ajánlásomra rendeltek):
3 telefon 1 tablet.
A 3 telefon free postával jött .
1 singpost(12 nap) 2 chinapost(15 nap) gond nélkül plussz költség nélkül.A tablet a spemalltól jött és DHL-el kértem és sajnos plusz költséggel járt a DHL-es ügyintéző csaj miatt.
Már le volt vámkezelve a DHL nyonkövetője szerint,amikoris visszakérte a csaj a csonmagomat és tőlem meg számlát meg igazolásokat kért.Nem részletezem hogyan,de ha nem is a teljes vételár után,de fizetnem kellett áfát.
Ráadásul amikor már minden oké volt,akkor meg nézem a nyonkövetést a DHL-nél és az van ott hogy személyesen veszem át a telephelyükön,mikor végig az volt a megrendelésen hogy kiszállitás.Telefonon felhivtam őket,mire sűrű elnézéseket kérve átirták.
Ha nem hivom fel őket,még a mai napig várhatnám a csomagot.
Többszörösen megszivattak,nem is irtam le minden részletet.
Nekem személy szerint ezek után egy életre elment a kedvem a DHL-től.
Ja és mivel közbejött a húsvét és a levelezésekkel meg a telefonos egyeztetésekkel elhúzodott a dolog,így a "gyors"3-4 napos szállitásból lett 13 nap!!!!!!!Plussz mivel én sajnos nem tudok angolul,a google forditó meg olyan amilyen,így én meg se próbáltam egyeztetni senkivel,de nem is kellett.Tudják azok a kis kinaiak mit kell ráirni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest