-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
2 csomag normál kínai postával elvileg tackelhető már a posta.hu -n is, azt írja, hogy :
"Célországba elküldve / Item sent abroad" 10. 10. dátummal.
illetve a másik csomag:"Küldemény felvéve / Item accepted" 10.08. dátummal.
Egy DHL-es promóciós rendelést úgy, ahogy van kérés nélkül visszautalt paypalra "full refund" címszóval és a weblapján is "full refund" a státusza. Magyarázatot nem adott rá (én nem kértem).
Egy másik DHL-es rendelésem "processing" státuszú csütörtök óta.A Pandawilltől pedig megérkezett a HERO 2000+, nagyon fasza, csak kimaradt belőle egy pót akksi és egy autót töltő, velük most levelezek, de vagy nagyon hülyék vagy engem néznek nagyon hülyének...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest