-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
Laza... #72181 üzenetére
Én ezen azt látom, hogy nem egyformán találták meg a fókusz pontot
Ha rá zoomolok, akkor nem látok élességbeli különbséget, a szín pedig lehet azért is más, mert a hongmi világosabb helyre fókuszált, ergó sötétítette a fényképet, ergó kevesebb a fehér, ami fakítaná a színeket. Én ezt gondolom. Tapasztalatból írom ezt, mert sokszor kellett fényképeznem, és nem volt mindegy semmilyen körülmények között sem, hogy éppen hova fókuszálok. Ez az én véleményem! Ezen képek alapján egyértelműen a hongmira szavaznék. Látom, hogy klikk-klikk módszer, amiből arra következtetek, hogy a hongmi talán jobban fókuszol autómatikusan. Egyébként én is észre vettem annó a Caesarnál, hogy az autó fókusza nem az igazi... minden esetben tapogatni kellett. Egy kérdésem is felmerült. Videó felvétel közben irritál az, hogy folyamatosan fókuszálgat. Valahogyan ki lehet kapcsolni az autófókuszt? (Jelenleg nem rendelkezem még kínai telefonnal, de úton van) És akkor meg is rahadnám az alkalmat. Mi a véleményetek így első benyomásként az Ulefone P92-ről? (azon kívül hogy nagy, és kevés neki a HD felbontás)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest