- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Laza... #69973 üzenetére
Előre leszögezem nem szítani akarom a hangulatot, de nem látom be hogy vásárlóként miért kéne nekem kifizetnem annak az árát hogy egy telefonnak -esetünkben a T5S-nek - az elmúlt 2 hónapban vagy 20$-t esett az ára.
És őszintén szólva kétlem hogy bármelyikőtök megvenné a 2 hónapos készüléket akármilyen csilivili állapotban magánszemélytől, ha olcsóbban is megkaphatjátok garival.
Mondjuk rá se feszültem volna az azóta törölt hírdetésre, csak nem értem miért baj az ha egyszerűen nem csábító megvenni ilyen kondíciókkal egy telefont...
(#69977) EG0
sztem gapps-ot simán az android verzióra rákeresve találsz, de hogy rakod fel? van rajta CWM reco?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest