Hirdetés
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen volt nálam a készülék, azóta már sok más járt nálam, de ha sok galiba lett volna vele, megmaradt volna az emlékeimben - ahogy az is, ha kiemelkedően rossz lett volna.
KB ugyanaz volt, mint egy Tronsmart TS7 a "régi" 6589-es procival.
A csúszós hátlap nem volt a kedvencem, de mivel nagy a kezem, át tudtam fogni. A kijelző szép volt. A fotókra már nem emlékszem, de nem maradtak meg negatív élmények. Ahogy mondtam, GPS-t nem tudom megmondani. ROM-ot nem cserélgettem rajta.Persze mindig ki lehet fogni hibás, problémás darabot, ezt egyáltalán nem vonom kétségbe, még ZTE v967s-ből is kellett egyszer visszapostáznom, pedig az nekem nagy kedvenc (annál jobb volt az Umi kamerája és nem csak a felbontás miatt), de teljesen átlagos emlék maradt meg bennem.
De most úgyis többek is vettek ilyen készüléket, amivel megnő a tapasztalat is.
Talán bagira-nak volt Umi X1-e (tehát a 6577-es verzió), de nem emlékszem már, kinek volt még ilyen készüléke. Egy-egy készülékre rendszeresen rászállnak néhányan a hangadók közül, akkor az mindig elterjedtebb lesz. Így lett a teljesen átlagos (egyébként jó) Jiayu G3 "dömpingtermék" idehaza, miközben a - szerintem jobb - G2s nem nagyon terjedt el.
MOD
Egyébként én inkább olyan vagyok, hogy előszeretettel keresem egy-egy készülék előnyét a hátránya helyett. Pl a most épp használatban levő Tronsmart Ts7-nek nagyon gyorsan pozícionál a GPS-e, viszont nem pontos, illetve néha (kb heti 1x) lefagy, amit orvosolni lehetne a sw újrahúzásával (csak nem érdekel annyira, mert olyan hosszan úgysem lesz nálam) de a nagyon jó akku és a szép kijelző átbillenti a mérleg nyelvét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- SkyShowtime
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest