Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Utána kellet néznem mert Oroszból nem voltam/vagyok jó, hogy a videó közepén mit állítottak át.
Szoftveres dekódolásra állították át a lejátszó programot, ebből az következik ha a képi megjelenítésen nem a GPU dolgozik akkor kb. egyforma a két rendszer áramfelvétele (ez a videó második felén látszik).
A videó első felén valóban többet eszik a mtk6592-es rendszer, amit a Mali450-nek köszönhet.
Többet eszik a mali de azért jobb a Mali450 mint a 544Mp szerintem.
Nyugalmi állapotban kb.30%-kal kevesebbet eszik a mtk6592-es a mtk5689-hez képest (2:43 körül látszik).
Egy akku ciklus esetén az én esetemben lehet nem is enne többet, mivel én keveset játszok a telón.
Viszont egy komolyabb játékos esetén valószínű többet enne az mtk6592-es rendszer, de a felhasználói élmény is jobb lenne a játék közben.Számomra a konklúzió: ha nem hajtod a GPU-t akkor nem fogyaszt többet a mtk6592-es rendszer,
viszont ha szükség van a többlet teljesítményre akkor van tartalék ami többlet energia felhasználással jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest