-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
Szervusz(tok)!
Annyira nem sötét annyira a kép. A GPS végül magára talált, pedig fele annyi holdat lát mint az S3. Az akku így este 8 felé ment csak 50% alá. Mint kiderült gyárilag rootolt a készülék, nem is értem hogyan! Adatkapcsolat 4 nap alatt 50 megát evett meg (2 gigás csomag) ennek fele véletlenül Play Store volt.
Leszedtem a fóliavédő fóliát így a touch is jobb lett, valszeg szoftveresen lehet még javítani rajta. A Bluetooth A2DP funkciója a gagyi autórádiómmal jól passzol, ki tudom választani, hogy az A2DP átvitelt, vagy a kihangosítót vegye figyelembe, jobban konfigurálható mint más droidos telefonnal. Navigációs szöveg alatt a zene elhalkul, ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva. A kijelző fényereje félgázon is erősebb mint az S3-nak fullon. Néhány felesleges háttérfolyamat kilövésével érezhető sebesség növekedést sikerült elérni. Az antutu persze kíméletlenül megmutatja a két készülék közötti difit. Ez persze a vételárban is megmutatkozik.Az árra visszatérve. Ahhoz a kellemetlen emberfajtához tartozom aki gombokért High-End kategóriát akar. És ez valahol jól is van.
nálam a 60 ropi a lélektani határ egy készülék beszerzésénél. Végül 50 ropiért vettem meg ezt. Nem hiszem, hogy ennyiért kaptam volna jobbat, de nagyobbat biztosan nem. A kínai beszerzés maceráját pedig nem hiszem, hogy el tudtam volna fogadni. Így maradt a hazai beszerzés, így gari is van rá.
Összefoglalva:
Habár a hosszútávú megbízhatóságáról még nem tudok beszámolni, az a benyomásom, a készülék megéri az árát. De nem többet és nem is kevesebbet.Beszéltem: Kérdezzetek
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Milyen routert?
- Autós kamerák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest