- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Hmm. Ez a 4.4 egyre érdekesebbnek tűnik... Először jött ez a memória optimalizálási dolog, hogy már 512MB RAM is bőven jó neki, erre most még EZ is.
Ha tényleg csak annyi kell neki, hogy több helyet fognak az app-ok, akkor nosza. (Végülis a háttértár duplázása nem hiszem, hogy több áramot fogyasztana, mint a SOC teljesítményének a duplázása, vagy súlyban a nagyobb akku...)
Hiába no, mindig mondtam, hogy optimalizálni kellene! A Win alatti dolgok is eléggé röhejesek: aki most tesz össze gamer gépet, 8 GB alatt ne is tervezzen ram-ot venni. Ugye-ugye, annó Bill Boy bátyánk tette a kijelentéseit a PC memóriája kapcsán... Kissé benézte az esetet.
(Pl. nézzen meg bárki egy Firefox-ot Win alatt, vagy Linux alatt. Én dobtam egy hátast!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest