- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #37762 üzenetére
Szemeztem én is nagyon a dzsajükkel, de valahogy nem fogott meg. Specifikációban jó nagyon, de majd kiváncsi leszek időtállóságban mi lesz pár hónap múlva.
Tudom, hogy gyorsan fejlődik minden, de én akkor is olyat akarok váltani ami kb 2 évet megint csak kihúz - és nem csak hardverileg (hogy x vagy y magos proci + 1,2,x giga ram mennyit jelent majd), hanem tartósságban, minőségben is. És hát a Lenovotól a thinkpad sorozat már meggyőzőtt laptopban (oké-oké, még ibm örökség, de a már sajátjaik közt is vannak jó modellek) így azt gondolnám, hogy egyik professional kategóriás P sorozatos okostelójuk sem lehet rossz.
(Na meg ha valami olyat vennék amit mire bejönnek hozzánk év végén még viszonylag jó áron el tudnék passzolni, lecserélvén egy akkori új modellre kis belepótlással az sem lenne utolsó szempont - megtörvén a 2 éves főként bukszaméret miatti időlimitet. Bár ha nagyon bejönne és semmi olyan új dolog nem történne android fronton ami miatt addigra cserélni kellene akkor lehet nem is válnék meg tőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Linux kezdőknek
- Temu
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest