- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwent1
tag
válasz
FatalEror #26705 üzenetére
Szép Napot
Köszönöm a megértő hozzászólásokat. Valóban azért kérdez az ember, mert esetleg van már valakinek tapasztalata az adott probléma megoldásában és nem akarja elkövetni azokat az esetleges hibákat amiket mások már elkövettek. Szerintem ez lenne ennek a fórumnak is a célja és nem az egymás hmm minősítése. Nem sértődtem meg nem olyan a mentalitásom a negatív hozzászólások nem zavarnak azoktól még ha tudok segítek. És általában nem itt a fórumon szoktam hanem pm írok. Akkor írok a fórumra, ha nem egyedi a gond és esetleg másokat is érdekel nem célom teleírni a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Ford topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest