-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Sziasztok!
Én is most készülök Amoi-t rendelni (most xperia arc telefonom van).
Igazából a 3g-től félek, mivel nekem most is elég sok nyűg van vele (a telefonon cyanogen mod van, és hol van net, hol nincs - de ez nem a készülék hibája, mint kiderült). Most kaptam új simkártyát a t-mobile-tól, napokig azt hittem minden happy, de ma megint szórakozott.
Szóval elég sokat használom a 3g-t és fontos, hogy jól működjön. Fentebb olvastam, hogy a telenorral voltak gondok, de a t-mobillal?
Illetve a gps-t is használom rendszeresen, így fontos, hogy az is rendben legyen.Aki rendelkezik már ilyen telefonnal érdekelne, hogy a kamera, zenelejátszó stb milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest