Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
berigazek
üzenetére
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=52&t=19611
Itt vannak a hivatalos és a módosított ROM-ok. Flash tools alatt kell feltenni, azaz letölteni, kicsomagolni a ROM programot, mellé a driver-t, elindítani a Flash tools programot (még jobb, ha rendszeradminisztrátorként), a megjelenő Flash Tools ablakban ráklikkelni a scatter programra, ha 2-t ajánl, az egyiket kiválasztani, és ellenőrizni, hogy a betöltendő progi ablakban a megfelelő ROM van-e, majd download / F9 -el indítani (ekkor megőrzi az IMEI-ket), és 10 mp-en belül összekötni USB kábellel a PC-t és a ZOPO-t valami trükkel, ez a ZP100-nál a kamera gomb nyomva tartása, stb.
Több dolgot is el lehet szúrni, pl. IMEI számok elvesztése. Vagy nem megfelelő ROM rátöltése (én éppen most tettem vissza a ZP100-ra a 2.3.6 eredeti kínai progit, pedig egészen mást akartam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest