Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz svgyula #137495 üzenetére

    Nem baromság, nagyobb a szórása ez rajtad kívül mindenkinek evidens. Tessék egy cikk, itt is írják, de biztos hülyék dolgoznak a T-nél és te jobban tudod náluk.
    3G szórása még kisebb, arról nem is beszélve hogy jóval kisebb a sávszélessége. Alap 3G eleve rohadt lassú (384 kbit, ezen ma már egy weblap betöltése is lassú), HSPA HSPA+ adnak normális használható sebességet (3,6/7,2 Mbit vagy még több, de ezek lefedettsége nem olyan nagy, még a vodánál se). Szóval van hogy kitölheted a 3G-vel is a hátsód főleg a két T-s szolgáltatónál, mivel ezek már akkor is a 4G-re készültek és nem építettek ki országosan a 3G-t mint a voda.
    Szerintem egyikünk se szakember ezen a téren, úgyhogy olyan dolgokról vitázunk amibe nincs komolyabb háttér tudásunk (vagy tanultál róla? Esetleg ebben a szakmában is dolgozol?) Úgyhogy maradjunk abban hogy megjelent írott anyagokban is azt írják nagyobb a szórása a 4G-nek, vagyis a telefon képes nagyobb távolságból is venni a jelét (hogy ez 2 km vagy 5 vagy 10 visszaható, de úgy se tudjuk, legyen annyi hogy nagyobb mint 1800 vagy 2600-as frekvenciákb esetén, senki nem mondta hogy 50 km-re terjed a béhúsz hanem annyi volt a megállapítás hogy nagyobb mint a másik kettőnek).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák