- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
b0bcat #131517 üzenetére
A memóriakezelést a beálíltások/fejlesztői lehetőségek alatt.
Van lehetőség arra, hogy törölje a tevékenységeket, amint elhagyod, ezt én erősnek érzem, kipróbáltam, de nem élek vele (valaki állandóan üres asztalt szeretne, hogy pakolhasson rá, na neki ez kánaán). A Memória optimalizálást alacsonyra állítottam. A háttér-folyamatot is korlátozhatod, ami nekem normál korlátozásra van állítva, de beállíthatod, hogy 1-2-3-4 folyamat futhasson.
A háttérben futó alkalmazásoknál ha felhúzód kilövöd, ha pedig le, akkor zárolod és nem lövi le a rendszer.Egy éve próbálkoztam többféle beállítással, hozzáértőbbek tanácsára és nekem így lett megfelelő, de kinek mi az igénye, ki hogy állítja be, feltételezem más beállítással lesz elégedett. Nem mondom, hogy tökéletes, de 3 GB-ból 1 GB körül vagy afölött szokott szabad lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest