-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik forumon érdeklődtem, onnan ide irányitottak. A problémám a következő lenne :
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy kinai telefont. A márka most szerintem mindegy, de azért leirom ( PPTV King 7 ). Ma kaptam meg a telefont, de hiába teszek bele sim kártyát, nem áll fel hálózatra, nem is érzékeli a simet. Két sim kártyás amúgy a telefon, egy micro sim és egy nano sim vagy micro sd mehet bele. A memóriakártyát tökéletesen érzékeli, azzal nincs gond. Kérdésem hogy ez lehet szoftveres probléma ? Az eladónál tökéletesen müködött. Érdekesség még, hogy mielött elküldte csinált gyári visszaállítást, és volt kingroot. Miután bekapcsoltam, láttam, hogy konkrétan nincs telefon funkció, tehát hivást sem lehet kezdeményezni ( remélem érthetöen irom le ), illetve folyamatosan kiirja hogy az üzenetkezelés leállt. Gyári android 5.1 van rajta, kinai. Lehetséges hogy ez szoftveres probléma, és ha feltennék egy normális global 5.1 romot, akkor helyreáll ?Egy kollégéga próbált segiteni, de még az IMEI számot sem tudom megnézni (*#06# ) , mert konrétan nincs hiváskezelő alkalmazás sem a telefonon, próbáltam telepiteni egyet, de az nem müködik megfelelően. Elég lesz ide egy romcsere ? Vagy el lett cseszve teljesen ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest