- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tibcsi0407 #112533 üzenetére
ugyanezt gondolom én is egyébként... például amikor a letöltések engedélyezését megvontam az xposed additionstól, akkor a kínai appok addigi dömpingje jelentősen alábbhagyott. de máshol beállításban nem találtam semmi ráutalót.
igazából a gps bekapcsolása is csak azért idegesít, mert egyfajta lázadásnak tekintem. mintha a kávéfőzőm önállóan döntene dolgokról, felülbírálná az én elhatározásaimat. lehet, a legegyszerűbb lenne olyan kompromisszumot kötni, hogy ÉN kapcsolom be a gps-t, szándékosan, mert így akarom, és akkor a telefon csak végrehajtaná.
végül is annyit talán nem fogyaszt, elég nagy az akksija, simán bírja 2-3 napig.
most azt csinálom, hogy kikapcsolom a mobilnetet, és csak akkor kapcsolom be, amikor mailt nézek. utána megint ki. így se önálló gps, se kínai appok. kicsit macerásabb, de valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest