- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tibcsi0407 #112533 üzenetére
ugyanezt gondolom én is egyébként... például amikor a letöltések engedélyezését megvontam az xposed additionstól, akkor a kínai appok addigi dömpingje jelentősen alábbhagyott. de máshol beállításban nem találtam semmi ráutalót.
igazából a gps bekapcsolása is csak azért idegesít, mert egyfajta lázadásnak tekintem. mintha a kávéfőzőm önállóan döntene dolgokról, felülbírálná az én elhatározásaimat. lehet, a legegyszerűbb lenne olyan kompromisszumot kötni, hogy ÉN kapcsolom be a gps-t, szándékosan, mert így akarom, és akkor a telefon csak végrehajtaná.
végül is annyit talán nem fogyaszt, elég nagy az akksija, simán bírja 2-3 napig.
most azt csinálom, hogy kikapcsolom a mobilnetet, és csak akkor kapcsolom be, amikor mailt nézek. utána megint ki. így se önálló gps, se kínai appok. kicsit macerásabb, de valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest