Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
válasz
Teki1986 #103267 üzenetére
Szia! Ha esetleg lenne véleményed a telefonról, az közhasznú lenne, de legalábbis engem biztosan érdekelne.
Egyszerűen vicces, hogy alig van 5" alatti telefon.
Még mindig jár az eszem, és a netet túrom, mi lenne a megoldás. Meg kezdek megbarátkozni az 5"-os jószágokkal.
A Doogee tetszett, nem érdekel a lötyögős gomb, meg a gyengus kamera, ( a magyar LTE támogatás annál inkább) de nagyon utálom, ha gyárilag telepített kémprogrammal traktálnak.
Várok még egy kicsit, hátha csoda történik Umi Hammer fronton és kiderül, hogy nincs gyerekbetegsége, egyébként a meglevőkből kell majd egyet választani: Elephone P6000, vagy g2, esetleg ez a turbo f1. Még egyszer áttúrom a Lenovo kínálatot, hátha van benne valami, amit eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest