Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
Én használnék, de a Chrome-hoz ICS kell ami nekem nincs. Firefox meg jó lenne, tetszik is, de iszonyat lassú, akadozik. Szóval nem a teló kevés hozzá, mert megy vagy 3-4 percet aztán beakad. Majd egyszer csak magához tér, megint egy-két percig használható, majd megint beakad. Valami nem oké vele, de ez látszik a hozzászólásaiból is. Remélem javítanak rajta és akkor használom majd többet.
(#42579) Necc: Na meglesem ezt a Dolphint én is. (Eddig O.Mobile amúgy a mindennapos).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Frozzy
üzenetére
Firefox-ot nem próbáltam, a Chrome jó lenne, de nem lehet belőle kilépni, így szar. Csak feladatkezelőből lehet kilépni belőle. Ennyi nekem elég. Ha úgy csinálnak meg egy programot, hogy nincs kilépés gomb, akkor az sz@r, ahogy van, így leszedtem. Ha jól rémlik a kezdőoldalra visszamenni is komoly feladat...de ebben nem vagyok biztos.
Necc: sokáig használtam Dolphin-t (kb. fél évig). Az Opera (nem a mini) sokkal gyorsabb, jobban kezelhető, mint a Dolphin HD.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest