- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LordRajZoL #46675 üzenetére
Feltettem vagy 10 fajtát, de egyik sem tudott semmi bonyolultabbat az alapértelmezettnél. (illetve az egyik tudott olyat, hogy lehetett csak páros vagy csak páratlan hetek napjait választani) Itt viszont végtelen lehetőség van.
Meg is találtam aszem, ami nekem kell belőle:
Rotating shifs. Belőttem every 4 days-re, megadtam, hogy vasárnaptól induljon, az első napra belőttem egy 4:10-et, a másodikra 16:10-et, a 3. és a 4. nap pedig nem ébreszt.Még azt keresem, hogy a 3 alap hang helyett hogy tudok mondjuk egy mp3-at betenni, de úgy néz jó lesz ez.
thx a tippet
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
GrandeP #46647 üzenetére
Nem vágom, hogy lehet beállítani. A gyári ébresztőn ott van, hogy ismétlés, és hétfőtől vasárnapig lehet pipálgatni. Nekem viszont az kellene, hogy most vasárnap, utána jövő hét csütörtökön, eddig jó is, aztán az azt követő héten hétfőn és pénteken, utána kedden és szombaton. Ezzel a gyári ébresztővel minden 2. alkalom után át kell tennem a pipákat, ráadásul nem is mind1, hogy mikor, mert pénteken még nem kapcsolhatom be a jövő hét szombatit, mert akkor most szombaton is keltene.
Android 2-ről van szó, ha ez számít. -
[CS]Blade2
addikt
Tud valaki olyan ébresztőt amiben be lehet állítani, hogy az ismétlődés 4 naponta történjen?
Valamint ne lenne rossz, ha látnám mindig a kijelzőn, hogy legközelebb mikor fog ébreszteni.Nem tudom, hogy állított-e már össze valaki amolyan alap csomagot, hogy mit érdemes általában feltenni, ha van ilyen lista, akkor az még jöhetne.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest