- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
LordRajZoL #46675 üzenetére
Feltettem vagy 10 fajtát, de egyik sem tudott semmi bonyolultabbat az alapértelmezettnél. (illetve az egyik tudott olyat, hogy lehetett csak páros vagy csak páratlan hetek napjait választani) Itt viszont végtelen lehetőség van.
Meg is találtam aszem, ami nekem kell belőle:
Rotating shifs. Belőttem every 4 days-re, megadtam, hogy vasárnaptól induljon, az első napra belőttem egy 4:10-et, a másodikra 16:10-et, a 3. és a 4. nap pedig nem ébreszt.Még azt keresem, hogy a 3 alap hang helyett hogy tudok mondjuk egy mp3-at betenni, de úgy néz jó lesz ez.
thx a tippet
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
GrandeP #46647 üzenetére
Nem vágom, hogy lehet beállítani. A gyári ébresztőn ott van, hogy ismétlés, és hétfőtől vasárnapig lehet pipálgatni. Nekem viszont az kellene, hogy most vasárnap, utána jövő hét csütörtökön, eddig jó is, aztán az azt követő héten hétfőn és pénteken, utána kedden és szombaton. Ezzel a gyári ébresztővel minden 2. alkalom után át kell tennem a pipákat, ráadásul nem is mind1, hogy mikor, mert pénteken még nem kapcsolhatom be a jövő hét szombatit, mert akkor most szombaton is keltene.
Android 2-ről van szó, ha ez számít. -
[CS]Blade2
addikt
Tud valaki olyan ébresztőt amiben be lehet állítani, hogy az ismétlődés 4 naponta történjen?
Valamint ne lenne rossz, ha látnám mindig a kijelzőn, hogy legközelebb mikor fog ébreszteni.Nem tudom, hogy állított-e már össze valaki amolyan alap csomagot, hogy mit érdemes általában feltenni, ha van ilyen lista, akkor az még jöhetne.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest