Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #29684 üzenetére
Én sem értem az SMS körüli mizériát. Havi szinten 120 ingyen SMS-em van, de rendszerint 2-3 db küldök maximum. Miért? Mert ott az email, másrészről mire bepötyögöm, meg ő válaszol, majd én vissza, elment 2x annyi időm, meg pénzem, mintha felhívtam volna. Tehát tényleg nem értem. Az SMS tényleg arra való, amire kitalálták. Pl.: " Ha végeztél, hívj fel!"
-
frensys
tag
válasz
petipetya #29684 üzenetére
Az sms írási mizéria itt úgy alakult ki,hogy nagyon nehezen lehet irni érintős telefonokkal sms-t, az ember kitépi a haját a sok tévesztéstől..és mindenki a legjobb programot akarja amivel szép nagy betűket tud nyomogatni a kijelzőn,de aztán mindenki szépen rájön, hogy a gyári saját még mindig a legjobb, ami olyan mint egy régebbi gombos telefon,egy gombon 3 betű van azt addig nyomod amig kell és szép nagy is.A másik tészta az ékezetek igen,nem sokan szeretnek ékezetek nélkül irni,mert sok szó kétértelmű ha nincs rajta ékezet és aki olvassa félreérti vagy nem érti,amúgy meg a gyári simában alapból ott van a balra dőlő ékezet és ez nem 3 karakternek számit hanem sima egyel,ez ajánlott.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest