Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33382 üzenetére
Én ebből a szempontból elég speciális eset vagyok lehet...nálam a régi telefonon elég sok használatban lévő porfil volt. Ezek alapján lehetne megcsinálni itt is. A leglényegesebb az ilyen profiloknál a hangbeállítások és a hívásszűrés együttes beállítása.
Pl. nálam:
- normál profil
- éjszakai profil: a munkám miatt bárki hívhat, így az összes hívás engedélyezett, de az SMS és E-mail hangját le kéne némítani, mert ezekre nem szeretek felkelni
- szabadnap: sms/emailhangok jöhetnek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- szabadnap: sms/emailhangok sem jöhenek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- csipogó: mindennemű híváshang letiltva, kizárólag sms/email érdekel
...stb.Ilyenekre gondoltam. Ezeket egy sima S40-es Nokiában meg lehetett oldani.
Félmegoldásként jelenleg ezt használom. Ez a legnormálisabb hívászűrő, de ez sem tökéletes. Pl.: nincs benne fehér lista, csak kedvencek. (Tehát: minden hívást elutasít, kivéve a fehér listás számokat). Illetve simán felkelek éjszaka az email/sms-re...
-
petipetya
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33309 üzenetére
Van. Itthon kiválasztom az adott bolt termékeit, majd mikor bemegyek akkor a telefon mutassa meg a legrövidebb útvonalat, amelynek vonalán össze tudom szedni. Közben számolja ki az árat is.
Másik: 17:23 van és 17:45-re vagyok a mekinél. A telón leadom a rendelést, és mikor odaérek akkor egy külön kasszánál csak a kezembe nyomják a cuccot egyetlen perc várakozás nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest