Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Sokszor semmi, csak a fejlesztő bassza kivenni azokat a jogokat, amik nem kellenek, de pl. az fb app a contactok szinkronizálásához kér jogot, sms küldéshez meg külföldi szolgáltatások miatt.
(#49401) KaiotEch: Ez a baj, hogy ez nem így működik ugyanis nem futtatáskor adsz jogot, hanem telepítéskor ezért az összes létező jogosultságot be kell állítani a manifestben, ami a program futása során akármikor szükséges lehet.
-
atillaahun
veterán
válasz
KaiotEch #49398 üzenetére
Hát a faszbukknak én még egy izmos uninstall-al szedtem be az összes engedélyét, gyári böngésző meg gondolom valami keresési találatokhoz szokja néha használni, természetesen kukáztam azt is.
Egyébként én semmiképp se vonom kétségbe az engedélykezelés létjogosultságát, többek között ezért is használok CM-et, aztán amelyik app nem állt sorba egy-kettőre attól bevontam a GPS meg net jogosultságokat, - küldje a célzott reklámokat az anyjának. -
Aktív témák
- Temu
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- További aktív témák...
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- - Új - Nikon D7500 fényképezőgép - Új -
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest