Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
fatal` #46367 üzenetére
Nekem valahogy a gyari fb ertesitesi rendszere gyorsabbnak tunik. Friendcaster es FB is van a telefonomon, ha valami akcio van (like, megosztas, stb), akkor eloszor a FB kuldi az ertesitest es csak ezutan jon a Friendcaster. Olyan is volt viszont, hogy a Friendcaster ertesitett, hogy xy kedveli ezt es ezt - a FB viszont nem jelezte.
Most probalom megint, hogy mennyire megbizhato a Friendcaster, mert amikor korabban probaltam, akkor nem volt tul jo (par honapja). A reklamok eleg zavaroak. Ha valamit az app segitsegevel ir az ember, akkor a falon triplan latszik a friendcaster: eleve ott van ugye, hogy "Friendcaster for Android használatával" irtam a bejegyzest, aztan a bejegyzes alatt egy "get friendcaster" ikon, amire ra lehet klikkelni, ha valaki szinten akarja az alkalmazast. Mellette pedig megegyszer ki van irva, hogy "Friendcaster for Android használatával".
Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest