- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
A nemrég linkelt launcher gyűjteményből fogtam pár nem kellő alkalmazást az avast-al...
Mondjuk nálam csak próbaképpen került fel és maradt, a tűzfal, hívsszűrés miatt.
Egyébként bevált, mert így is kevesebb a ram-ban foglalt memória igénye, mint a korábban használt droidwall, call blocker-t együttvéve...Task killernek sem tartom értelmét, mert inkább a beragadó appokat cserélem másra
Ettől függetlenül a go widgetes task-ja fenn van és semmi bajom vele -
Magnat
veterán
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
Vitatéma, de nem világos, h miért: elméletileg nincs rá szükség az Android működéséből kifolyólag, gyakorlatilag viszont az implementációk egy részén mégis kell. Nekem pl az LG P990-emen ha sok mindent elindítottam vagy régóta be van kapcsolva (értsd: 1-2 nap), elkezd bedarabosodni a telefon működése. Ezt restarttal lehet kiküszöbölni, viszont a 2.3 óta egy ilyen elég sok idő (2-3 perc). Ilyenkor task killerrel elég jól el lehet odázni a dolgot. Mondjuk az alap dolgok elől kiveszem a pipát, szóval óra, a widgetek általában meg néhány állandóan futó alkalmazást csak megzavar ha kilövi az ember. Értem én, h egy ideálisan működő Androidnál erre nem lenne szükség, de sajnos a P990-en nem ilyen van.
Aki azt mondja, h nincs rá szükség, az valszeg azok közé a szerencsések közé tartozik, akiknek jobban kidolgozott Android fut a kütyüjükön.
Aktív témák
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged