Keresés

Aktív témák

• Cholard

tag

válasz sssz #11120 üzenetére

Üdv!

Naptár ügyben én kérdeztem korábban, mivel nem mutatta a névnapokat egyik naptár sem... bát sztem én barmoltam el . Történt ugyanis, hogy a gmail fiókomnál hozzáadtam a naptárhoz a magyar ünnepnapokat (megegyzem:elég "alap") és a névnapokat. A pure naptár látta, a jorte nem, még a hozzáadható naptárak között sem szerepelt. Később átneveztem a magyar névnapokat névnapokra, ennek köszönhetően már a pure sem látta. OK. Progik legyak, újra felhúz: semmi. A megoldás:
    Minden naptár legyak.
    menü/alkalmazások/alkalmazások kezelése/minden program/ azon belül naptár és naptár tárolóban a cache-t törölni, majd restart.
    utána meg kell adni újra a gmail címet és jó lesz, majd mehetnek fel a programok, csak arra kell ügyelni, hogy a gmail naptár kezelése legyen beállítva, ne a helyi naptár.

Remélem követhető voltam...
    Nekem most a jorte a naptár progi (remek! magyar és OK is, csak a widgetje nem olyan, amilyen nekem kell) widgetnek a napi teendőkre és naptáreseményekre a pure calendart használom, igényes és skinezhető, ha teljes naptár widget is kell, akkor pure calendar. De persze ez szubjektív.

• stefi68

addikt

válasz sssz #11120 üzenetére

Nem a progival van a gond, hanem a Google naptár szinkronizálásával. A progi csak a G.naptárból veszi át a bejegyzéseket.... (csak venné).

Aktív témák