- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
SZVSZ elég baj, hogy a felhasználók 99%-a a PC-jét rendszergazdaként használja...
Mellesleg, hogy on is legyek, talán még nem lett beírva: Picsel Smart Office.
Eddig Docs To Go-t használtam, az nagyon jó volt szerkesztésre, jobb is mint ez(ez is tud azért szerkeszteni persze), de olvasásra, megjelenítésre ég és föld. Messze a leggyorsabb office amivel eddig találkoztam. Nagy pdf-eket is gondolkozás, akadás, várakozás nélkül lehet lapozgatni. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
Mert nincs fogalmuk arról, hogy mi is az.
(#11082) sssz:
1.Soha nem hallottam róla, hogy rootolással téglásított volna valaki (ellenben pl. T-s gyári frissítéssel!!!)
2.Akkor eleve nem kell neki root és/vagy nem is érdekli. (Egyébként magyarul is vannak leírások)
3.Ha valakinek bonyolult a root (főleg hogy kb. annyira egyszerű, mint feltelepíteni egy játékot pc-re, és használni), akkor annak bonyolult az androidos telefon használata is (vegyen inkább valami zárt rendszerű, egyszerűbb telefont)
4.Én általában nem húzom újra PC-n a rendszert, hanem megoldom a problémát (kivéve ha másfajta kerül rá, vagy esetleg "megköveteli" 1-2 újabb hardver)
5.Nem veszik észre (vagy "visszacsinálod", vagy annyira bedöglött, hogy ők se látják rajta)
6.Nincs rá igény, de kellene a progi amihez root kell??? (Elég sokszor ez az eset áll fenn)Szvsz nem nézte le őket, csak csodálkozik hogy miért félnek tőle (mint pl. én is csodálkozom, elvégre azért vesznek ilyen telefont, hogy kihasználják a lehetőségeit)
-
sssz
őstag
válasz
dokee78 #11079 üzenetére
1. talán azért, mert a komolyabb készülékeket egy hozzá nem értő elég gyorsan téglásítani tudja.
Akkor meg dobhatod ki és nem biztos hogy van újra 60- 70ezred egy másikra.
2. A másik ok, hogy sok embernek se ideje, se kedve , se affinitása nincsen átböngészni sok oldalt (esetleg idegen nyelven) hogy biztonságosan rootoljon.
3. Ami egyszerűnek tűnik neked, az nem biztos hogy másnak is az. Nem vagyunk egyformák.
4. A PC-n ha elrontasz valamit akkor gond nélkül újrahúzod a gépet. a telón ez már nem olyan egyszerű.
5. Esetleg ugrik a gari ha észreveszik a rootolást.
6. Van akinek nincsen igénye rá. És ezért nem kell lenézni senkit se, aki esetleg nem akar rootolni.
Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest