Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Segnior_Barthez #12800 üzenetére
Symbianos dolgot nem tudom.
Hívásidő mérésére töltsd le a Marketről a Call Meter NG vagy Call Meter 3G nevű progit, az kiírja a perceket (kimenőt és bejövőt külön). Én az NG-t használom, be lehet állítani a percdíjakat is, a netforgalmat is méri, nagyon jó kis progi, ráadásul magyar nyelvű.
-
aggleány
addikt
Töltsd le a Marketből azt a launchert, ami Neked tetszik, és töltsd le hozzá a Home Switcher nevű progit. Ha Froyo van a telefonodon, akkor a Home Switcher for Froyo nevűt. Ha ez megvan, akkor menj bele a Home Switcher-be, és válaszd ki a letöltött lauchnert alapértelmezettnek, és kész. A telefon egy kicsit vacakol, aztán már használhatod is. Ha mégsem jön be, ugyanúgy a HS-ben vissza tudod állítani az eredetit. Nagyon sok launcher van, valamelyik biztosan tetszeni fog. A nagy közkedvencek: Launcher Pro, ADW Launcher, GO launcher, de van még jópár lehetőség.
-
aggleány
addikt
Hogyan tudnék álló wallpapert betenni (álló formátumú képet), ami nem csúszik tovább, ha a telefonban nincs meg ez az opció? A Multi Wallpaper-eket megnéztem, de nem működnek.
-
aggleány
addikt
Azért nem lesz szar valami, mert Te nem látod, és azért sem, mert nem tudod kezelni, ez nem a program hibája. A beállítások menüben kell átállítani a betűméretet. A szöveget gyönyörűen tördeli, be lehet állítani még azt is, hogy a kijelző oldalától mennyire legyen a szöveg, betű- és háttérszínt, stb. Nagyon jól paraméterezhető az egész program.
Mellesleg az Aldiko az egyik legjobb könyvolvasó program androidra, úgyhogy nem kellene ilyen ledegradálóan nyilatkozni egy olyan alkalmazásról, amit nem tudsz kezelni.
A többi könyvolvasó, amit ismerek: Moon+ Reader (ebben van magyar nyelv is), FBReader, iReader. Ha rákeresel a Marketen "ebook reader"-re, egy csomó mindent fog kiadni. Az olvasnivaló formátumától függ, hogy Neked melyik lesz a legjobb, mindegyiknek benne van a leírásában, hogy milyen formátumot kezel.
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van: hogyan tudok kikapcsolni egy személyt konferenciahívásból úgy, hogy a többiek benne maradjanak? Lövésem sincs, hogyan kellene erre rákeresni
Help, plíííííííííííííííííííz!
-
aggleány
addikt
Widget nem kerülhet memóriakártyára, mert akkor nem működik (legalábbis a többség). Kis keresgéléssel megtalálhatod a neten az App2SD Pro nevű progit. Ez magától átteszi a nem Marketről telepített cuccokat a kártyára, de ha akarod, vissza tudod tenni. Nagyon könnyű és egyértelmű használni.
Ha gondolod, próbáld ki stefi68 LauncherPro-ját, az magyar
Itt van
-
aggleány
addikt
Egy kicsit bonyolultnak képzeled ezt a mentegetni, letöltögetni stb. dolgot. Rootolás nélkül az Astro fájlkezelővel simán el lehet menteni egy "backup" könyvtárba a progikat, aztán visszatenni, ha kell. Ez a módszer a beállításokat és az sms-eket nem menti el, csak magát a programot. Egy program mentése, az új feltétele, majd letörlése, végül az eredeti visszatétele kb. másfél perc
Ennyi is csak azért, mert meg kell várni, amíg az összes programot betölti a rendszer.
-
aggleány
addikt
Részemről kénytelen voltam áttérni egyéb okok miatt. Nem sok különbséget látok, de nem használom sűrűn az sms-t, úgyhogy nem vagyok mérvadó.
Végre van még valaki, aki nem frissíti veszettül a dolgokat, ha azok jól működnek
Engem egy másik helyen jól leszúrtak emiatt, mondván, nem haladok a korral.
Szerintem a jelenlegi progikat mentsd le, és ha mégsem tetszik az új, töröld, és simán visszateheted a régit. Én legalábbis így szoktam, és egy pár esetben már nagyon jól jött. Pl. a kedvenc könyvolvasóm nemrég teljesen új kezelőfelületet kapott, ami nekem nagyon nem tetszik. Letöröltem, és visszatettem a régit, lehet örülni
JamesFinn:
Már válaszoltak Neked, sajnos én nem tudtam volna, hogy mi az a kis "bogaras android robot"
Az a lényeg, hogy kiderült
(Te tényleg olvastad az oldalamat? Akkor már nem hiába írtam
)
-
aggleány
addikt
válasz
JamesFinn #8992 üzenetére
Az a bogár alakú nem egy normális kis zöld robot piros X-szel áthúzva vagy egy kék kis izét tartva maga elé? Ha igen, akkor az jó eséllyel valamilyen Task Killer lesz
Teljesen kezdőként nézd meg az aláírásomban lévő oldal "Kezdőknek" szóló részét, sokat tud segíteni. Az nem gond, hogy ZTE Blade-ed van, az alapok ugyanazok. A pirossal írt részeket ne nézd, és kész. A többi jó lesz Neked is.
-
aggleány
addikt
válasz
Luissimo #8782 üzenetére
Hát persze, hogy front van. Tegnapelőtt még fűteni kellett, tegnap már nem. A fene sem érti! Lehet, hogy ez már a klimax nálam?
Amúgy teljesen magamra vettem, mivel én nem válaszoltam rögtön, ahogy szoktam, ha van rá lehetőség. Hogy a többiek mit írtak Neked, azt nem figyeltem.
Részemről próbálok rászokni arra, hogy ne írjak ékezeteket az sms-be, mert a legtöbben úgysem kapják meg, de elég nehezen megy, és az időt is csak pazarolom vele.
Emlékszem, anno a régi telefonokon még... Hát ott elment ékezetekkel az sms, de legalább be lehetett írni rendesen... (Nokia 3310
) Meg a hosszú üzemidő... OFF-ot befejeztem
-
aggleány
addikt
válasz
Luissimo #8763 üzenetére
Kedves Luissimo!
Gondolom, az fel sem merült Benned, hogy azért nem válaszolt valaki, mert nem volt netközelben. Pl. azért, mert miután elment a munkahelyéről, egyenesen szervízbe vitte a telefonját, az otthoni net pedig a szerencsétlennél jelenleg életképtelen.
Amint azt az előző (#8779-es) hozzászólásomból láthatod, első dolgom volt, hogy válaszoljak Neked, még azelőtt, hogy tovább olvastam volna a fórumot, mivel én úgy tudom, hogy illik válaszolni minden kérdésre, akármilyen stílusban is érkezik.
Felettébb boldoggá tesz, hogy Neked mindig és minden körülmények között van lehetőséged figyelni a fórumot, sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
hodostamas #8690 üzenetére
Legközelebb megtanulok olvasni, mielőtt írok
Bocs, csak most néztem az aláírásodat.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #8689 üzenetére
Köszönöm llaszlo!
Már nézegettem, de valahogy túl bonyolultnak tűnt, pedig nagyon jó leírást találtam hozzá. Lehet, hogy megpróbálom.
Köszönöm hodostamas!
Ezt a verziót nem igazán ismerem. Tudnál javasolni valahol egy tudatlanoknak is megfelelő leírást?
Segítség! Eltűnt az SDK-s leírás! Akkor arra is kérek szépen egy javaslatot
-
aggleány
addikt
Tudtok valami jó képernyőfotózós progit? Mióta 2.1 van a telefonon, azóta nem megy a régi verzió, és már nagyon kellene. A ShootMe-t és a Screen Shot It-et kipróbáltam, valami elmosott csíkos képet adnak, bár a színárnyalatok stimmelnek.
-
aggleány
addikt
válasz
philoxenia #8670 üzenetére
Egy másik oldalt lehet linkelni, ahol be vannak linkelve bizonyos dolgok, amikről nem tudjuk, hogy legálisak-e vagy nem? Elolvastam a fórumszabályzatot, de ez nem volt teljesen egyértelmű.
Ha rosszat csináltam, ne haragudj, és ebben az esetben arra kérlek, hogy töröld az én hozzászólásomból a nem jó részt.
-
aggleány
addikt
válasz
Balinov #8656 üzenetére
Szívesen
Amúgy szerintem próbálj ki többfélét is, elég szép választék van. Amikre azt mondják, hogy jobbak: RockPlayer, VPlayer, YXPlayer, MVideoPlayer, Act 1 Video Player. Biztosan van még egy csomó, de én ezeket próbáltam ki, és ezek közül a legjobb (számomra) a RockPlayer volt. Második helyezést az MVideoPlayer ért el nálam, utána jöttek a többiek.
-
aggleány
addikt
válasz
asdasdasd #8648 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy kinek mi jön be legjobban. Tudásra a Moon+ Reader a legjobb, de Neked az FB Reader, nekem az Aldiko régi verziója jön be
Nem tudom, hogy miért akarod olyan bonyolultan csinálni azt a könyvet
Ha nem fontos, hogy legyenek fejezetcímek, csak úgy olvasnád elölről a hátuljáig, akkor simán pdf-ből epub-ot csinál a Calibre. Pár perc az egész, és akkor már tettél fel hozzá borítót is
Ezen az oldalon érdemes szétnézni, az első hsz-ben
Balinov!
Jelenleg nagyon sokan a RockPlayer-t tartják az etalonnak
-
-
aggleány
addikt
válasz
hecktor #8615 üzenetére
hecktor!
Na, úgy nézem, gyereknap van
Megtaláltam Neked a majdnem tökéletes könyvolvasó progit
Tud zoomolni, lehet vele lapozni (öt féle animációval), lapozási sebességet állítani, magyar nyelvű stb. Egyetlen dolgot nem tud, pdf-et olvasni. Moon+ Reader a neve, a pro verziót szedd le.
Epub-ot olvas, szóval töltsd le a Calibre ebook converter-t (ingyenes a neten), és azzal tudod megcsinálni a könyveket pdf-ből epub formátumra.
Nekem változatlanul jobban tetszik az Aldiko, de hát ízlések és pofonok...
Remélem, ez már megfelel
Több ugyanis egyelőre nincs.
-
-
aggleány
addikt
Köszönöm sssz, köszönöm petipetya
Összedolgoztam a válaszaitokat, és a kettőből együtt jött ki a jó megoldás. Megvan a szép hagyományos billentyűzetem
Igaz ugyan, hogy csúnya bilikék, de hát annyi baj legyen
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Megjelenik a SmartKeyboard, be is tudom állítani a beállításoknál, amit akarok, de ha sms-t akarok írni, akkor már a qwerty-t látom, és nem is tudom átállítani. Már mindenféle felkínált billentyűzetet beállítottam, kipróbáltam, de nem tudok előcsalni azt, ami nekem kellene. Megpróbáltam még az AnySoftKeyboard-ot is, ott sem tudom megcsinálni
Köszönöm, hogy segítesz
-
aggleány
addikt
Köszönöm
Feltettem, de valamiért nem akarja
Akárhogy állítottam be, nem úgy jelenik meg. Kikapcs-bekapcs megvolt. Nem tudom, mi lehet a baja. A beállítások, nyelv és billentyűzet, Smart Keyboard Pro van bepipálva, és alatta a Smart Keyboard Pro beállításainál a T9-et jelöltem meg. Mi lehet a baj? (A telefon XPeria X8. Lehet, hogy nem kompatibilis vele? Nem a Marketről szedtem le a Smart Keyboard-ot.)
-
aggleány
addikt
Olyan billentyűzetet keresek, ami számgombos - tehát olyan, mint a nem érintős, nem qwertys telefonokon volt. Van valami ötletetek?
-
aggleány
addikt
válasz
volvoguy #8328 üzenetére
Ha nem a Marketből telepíted, akkor általában le kell törölni a régit, de biztosan lesz, aki tutit is tud mondani. Én ilyen esetben mindig leszedem az előzőt, hogy még véletlenül se kavarjon be a régi verzió.
Kari1 régebben futólag említett itt egy progit, FileBro a neve, Marketről tölthető. Ez egy fájlkezelő, nagyon klassz
Tudja a szokásos dolgokat, plusz akár könyvtárat, akár egy doksit vagy más fájlt ki lehet vele tenni shortcutnak az asztalra. Nekem nagyon hasznos, hátha másnak is jó lesz valamire
-
aggleány
addikt
Bocs, az előbbit már nem tudtam törölni, és csak most vettem észre, hogy már volt
-
aggleány
addikt
A Folder Organizer 3.3 már tud magyarul is, ha valaki (mint pl. én) nehezebben boldogulna az angollal
-
aggleány
addikt
válasz
Luissimo #7951 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy egy fórum azért van, hogy információk cseréljenek gazdát. Ha valaki nem akar vagy nem tud válaszolni egy feltett kérdésre, ne tegye, de a másik lekezelő kioktatását nem kellene erőltetni. Természetesen nem csak egy emberre gondolok (lekezelés terén), van itt olyan, aki folyamatosan ezt csinálja.
Bár, kedves kioktatottak, jegyezzétek meg: "Aki nem ér fel hozzád, nem tud megsérteni. A veled egyenrangú pedig nem fog."
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #7779 üzenetére
Köszönöm cannibal, köszönöm RootRulez
Igazából az lett volna a fontos (ismeretlen női akármiből kifolyólag), hogy látni lehessen, hogy van abban a mappában valami. Másik launchert nem akarok használni, szégyenszemre teljesen elégedett vagyok a GalaxyS gyári verziójával. A Folder Organizert ismerem, és régebben használtam is, de ezzel az új fazonjával még nem tudtam megbarátkozni, de majd megpróbálkozom vele. Elég bonyolult proginak tűnik
Láttam régen egy olyan progit is, ami képes egy doksit kitenni az asztalra. Tudja valaki a nevét?
-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Pár hete láttam itt a fórumon egy főoldalra kitett mappát, amiben több progi volt, és látszott is, hogy a mappában programok vannak. Ha jól emlékszem, sárga volt maga a mappa, a progik pedig, amik benne voltak, mindenféle színűek. Több nagy képernyőfotó is volt róla. Próbáltam megkeresni, de nem sikerült. Megírná valaki az app nevét, ami a mappát ki tudja tenni a főoldalra?
Előre is köszönöm
-
aggleány
addikt
Ha többfajta launcher-etek is van, érdemes leszedni hozzá a Market-ről a Home Switcher nevű progit. Listázza a különféle Home felületeket, és nem kell bonyolult úton a menüben keresgélni
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11 #2676 üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz
-
aggleány
addikt
válasz
5150head #2666 üzenetére
Nekem X10 Mimi-m van, ott a beállításokon belül van egy SE menüpont, ott üzenetkezelés, és ott kivettem minden pipát. Ha jön ez üzenet, és ott feldobja a lehetőséget, hogy mi legyen az alapértelmezett, először nyomd meg a Handcent SMS-t, és után nyomd meg azt, hogy ezt választod alapértelmezettnek. Nekem így fogadta el, hogy ezt kell figyelembe vennie.
-
aggleány
addikt
Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. Összesen annyi van, amennyit leírtam, de eddig nem zavart, mert amikor feltettem a Handcent SMS-t, akkor rögtön belőttem, hogy az az igazi, és jól is működött. Most a szoftfrissítés után meg megjön mindkét verzió
Na meglett! A beállítások menüpontban (nem az üzeneteken belül, hanem a sima beállítások pontban) vagy egy olyan, hogy SE alkalmazás beállításai, és ott figyel eldugva az összes ilyen lehetőség
Gyorsan kikapcsoltam mindent
Köszönöm a segítséget
-
aggleány
addikt
Nem megy. SE X10 Mini-m van, és nem jelenik meg ez a lehetőség. Ha nyitom az Üzenetek menüpontot, ott nemes egyszerűséggel csak az Új küldése, és az eddigi üzenetek jelennek meg. Vissza gombra kilép, Menü gombra törlést ajánl fel. Egy árva Settings-hez hasonló dolog nincs benne. A szoftfrissítés előtt jó volt, de most valamiért nem tudom kilőni, hogy jelezzen.
-
-
aggleány
addikt
Tudom, hogy már volt róla szó, de nem találtam meg a keresőben a választ, pedig több fórumot is megnéztem: szoftfrissítés után vagyok, és feldobja érkező üzenetnél a Handcent SMS és az Üzenetek menüpont is a saját ablakocskáját. Sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy hol lehet semlegesíteni a felesleges példányt. Segítenétek, hogy hogyan tudom kikapcsolni a gyári verziót?
Előre is köszönöm
A 2647-es hozzászólásomba képzeljétek bele ezt:
, meg ezt:
, meg ezt is:
Nyilván tudom, hogy nem fedi a valóságot, amit írtam, de poénnak szántam. Ha valakit megsértettem vele, akkor bocsi, nem akartam.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2650 üzenetére
Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.
Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!
-
aggleány
addikt
Láttátok már, hogy az iPhone lopja a játékainkat? Még honlapot is csináltak az 1.6-os játékoknak! donutgames.com Pl. máris ott figyel nekik a Traffic Rush.
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2547 üzenetére
Nem tudom, mi lehet vele a gond
Sajnos nekem csak rar csomagolóm van, vagy ha van zip is, akkor azt sem tudom, hol. Ha leírod, hogy honnan tudom leszedni, és hogyan kell becsomagolni, akkor megcsinálom Neked, amint lesz rá időm. Ha megnyitod az olvasóval, akkor is vannak benne ilyen izék?
Az SD-n van egy Ebooks nevű könytár Aldiko olvasó esetén (ha már legalább egy free book-ot letöltöttél), és annak a könytárnak az import nevű mappájába kell beletenni a könyveket, csak az epub-okat. Ha nem megy az Aldiko, szedd le az FBReader-t, az nem olyan szép, de nálam pl. jobban tördeli a könyveket, és mindent visz hiba nélkül.
Próbálj meg leszedni egy könyvet az e-konyvtar.com-ról, ott is vannak Lawrence-ek. Ha az sem megy ékezetes címmel, akkor végképp nem értem
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2545 üzenetére
Ezek a könyvek már így vannak készen, ha átnevezem magát a file-t, akkor is ékezetekkel jelenik meg, kipróbáltam. Magában a könyvben van kódolva a név, újra kellene csinálni az egészet, hogy ékezet nélkül legyen. Ha találsz olyan könyvet, ami kellene, nevezd át. Amúgy megnyitja?
-
aggleány
addikt
Utolsó könyvcsomag (egyelőre)
Vegyesfelvágott, az írók és könyvek a következők: Dallos Sándor (Munkácsy élete), Jane Roberts (Seth könyvek), Stephenie Meyer (Twilight Saga), J. K. Rowling (Harry Potter összes), Tesco titok 1-2, Szepes Mária (Vörös oroszlán), Wilbur Smith (sok könyv), Umberto Eco.
-
aggleány
addikt
Újabb könyvcsomag, a csomagolómappa egy felettébb kedves kérésnek engedve ékezet nélkül, de a könyveket címét nem írtam át.
Az író Vavyan Fable, a könyv az összes eddig megjelent könyve
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2514 üzenetére
Szívesen. Nem nagyon zavarna, ha nem kiabálnál, amikor éppen próbálok rendes gyerek lenni. Azért használok ékezeteket a fájlneveknél, mert amikor az ember beteszi a könyveket a könyvolvasó progiban a mappába, akkor az tudja kezelni, és nem kell minden egyes címet magában a telefonban átírogatni, mert az kicsit macerás. (Ráadásul nem mindegy, hogy "Veres nap" vagy "Véres nap".)
Lehet, hogy ez alap az informatikában, de én nem vagyok informatikus, nekem senki sem mondta - bár igazad van, mondták, de az még pár évvel ezelőtt volt, és akkor a gépek tényleg nem tudták kezelni az ilyesmit. Tudomásom szerint azóta odáig fejlődött a világ, hogy már használhatóak az ékezetes karakterek is.
Mellesleg a letöltés fakultatív, ha Neked nem felel meg így, akkor nem kell letölteni, és nem kell miatta idegeskedni.
delbarta: Az első bekezdésben leírtak miatt használok ékezeteket, egyébként mappáknál és fájlneveknél én sem szoktam, ha nem muszáj. Örülök, hogy számodra használhatóak a könyvek
Nekem XP-m van, és az is simán kezeli.
-
aggleány
addikt
Újabb könyvcsomag epub formátumban, borítóval. Leslie L. Lawrence eddigi összes, de van benne Lőricz L. László és Frank Cockney néven írott könyve is, bár mindet Leslie L. Lawrence névre konvertáltam.
-
aggleány
addikt
Aldiko-hoz és FBReader-hez egy pár könyv, a többség borítóval
Írók: Anthony Grey, Csernus Imre, Dan Brown, David Osborn, Müller Péter. Ha jó lett, akkor töltök fel még, hátha jól jön valakinek
Életem második linkje lesz, úgyhogy ne nagyon szidjatok, ha valamit nem jól csináltam
-
aggleány
addikt
Válaszolok a kolléga helyett: igen, ingyenesek. Szerintem ő csinálta őket egy ingyenes progival, mint én az enyémeket. Ha közvetlenül szeretnél letölteni, nézd meg az "e-konyvtar.com"-ot. Regisztrálás után ingyen tudsz könyveket letölteni, és ott még lesz tartalomjegyzék is
-
aggleány
addikt
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy hívják azt a progit, ami a hívás végén mutatja az eltelt időt? Vadászom már egy ideje a Market-en, de úgy látszik, rosszul keresem, mert nem akar meglenni
Előre is köszi
-
aggleány
addikt
válasz
BalanceR #2496 üzenetére
Köszönöm, köszönöm
Találtam köztük olyat, ami még nem volt meg. Ha elmeséled (akár priviben), hogy hogyan kell feltölteni, nekem is van már pár könyvem, borítóval. A legtöbbet én herkesztettem, ezért nincsenek bennük fejezetcímek, csak úgy jönnek egymás után a fejezetek. Ha van rá igény, és elmondjátok, hogyan kell, felteszem őket valahova. A teljesség igénye nélkül (szerző szerint): Anthony Grey, Dan Brown, Csernus Imre, Leslie L. Lawrence majdnem összes, Vavyan Fable összes, Wilbur Smith.
Ha valaki az FBReader-t szereti, azon is lehet epub kiterjesztésű könyveket olvasni
-
aggleány
addikt
Köszi a segítséget. Közben sikerült megszereznem az Aldiko-t olyan verzióban, ami hajlandó működni az X10 Mini-n is. Szerintem ez a legszebb-legjobb, de ez természetesen ízlés dolga. Külön könyvtárakba lehet rendezni a könyveket, borítót is mutat, mindent tud, ami nekem számít. Ha érdekel, erről tudok többet írni, mert régebben ezt használtam. Az FBReader-rel kapcsolatban sajnos nem tudok okosat mondani, azt nem ismerem, csak párszor olvastam vele, és nem igazán jött be a puritán felülete miatt.
-
aggleány
addikt
Segítséget kérek Tőletek könyvolvasó ügyben. Régen Aldiko-m volt, de most az nem megy az X10 Mini-n. Leszedtem az FBReader-t, de nem tetszik igazán. Van egy Laputa nevezetű progi, de nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudok saját könyveket rátenni.
A netről szépen lehúzza a könyveket, olvashatóak is, de a sajátra azt írja ki, hogy nem találja az SD kártyán. A saját maga által létrehozott könyvtár "import" mappájába is tettem, meg a fő könyvtárába is, de valamiért nem működik. Valaki kipróbálná, hogy neki sem megy, és ezek szerint a progi nem műxik, vagy csak én bénáztam el valamit?
Előre is köszönöm
-
aggleány
addikt
Találtam egy jó progit a Market-en: PhotoFunia nevezetűt. A hasonló nevű weblapon meg lehet nézni, hogy miket tud: előregyártott képekbe teszi be egy arcfelismerő program az általad választott képről kiszedett arcot. Nagyon cool cuccok is vannak benne
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- OLCSÓ MONITOROK
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest