Aktív témák
-
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2561 üzenetére
Ezt semmivel sem tudtam úgy kitömöríteni, hogy jó legyen. Én már ezt abszolút nem értem.
Viszont Total commanderben legalább be lehet állítani a kódolást. Amikor zipeled megjelenik egy ablak. Jobb oldalt középen van egy "Configure" LHA ,ACE TGA alatt (magyarul nem tudom, hogy mit ír ki). Utáne megjelenik egy menü. Legalul van egy "Pack unicode names" Ott be lehet állítani, hogy UTF 8-at használjon. Valamelyiket ki kell választani. Leginkább azt amiben nincs semmi egyéb, csak az UTF 8 és a végén nincs a 127.
Az UTF 8-nak minden rendszeren jónak kell lennie. Nem is értem, hogy a vin miért nem ezt használja. Ja már értem, mert egy utolsó, szemét, mocsok ...
Aktív témák
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest