- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Fireman67
Hát nem is tudom... Kivételesen maradhat.
-
aggleány
addikt
nonames
Este leírom priviben, ez már nagyon off.
xnace
Nem kell kinevetni a kisebbet. Most összesen kb. 70 film van a telón, de sose lehet tudni, hogy milyenhez támad kedvem. Mese, scifi, romantikus, állatos, akció, vígjáték... Nem tudom, hogy mit nem értesz ezen.
Csak a memóriakártyáról volt szó, azt hittem, hogy a telefon memóriáját jelen esetben nem számítjuk, azon csak a kedvencek vannak aviban.
Szóval akkor még vennem kell egy 2TB-os vincsit is. Hmmm. Drága?
Az a Galaxy S kinézetű cucc, ami nem telefon, csak úgy néz ki, és 5"-os kijelzővel van, szerintetek mire jó?
-
aggleány
addikt
A fene se tudja, hogy milyen volt az eredeti.
Általában az avi, amiről tömörítek, olyan 6-700x3-400-as, de ez változó. Volt már olyan, hogy dvd-ről csináltam.
Sajnos nem tudok nagyobb memóriakártyát venni, mivel egyelőre nincs nagyobb a 32GB-nál.
Már nagyon várom a 64-est.
-
aggleány
addikt
Eszméletlen lassan megy a feltöltés, még csak 8%, pedig ennél gyorsabb net nem létezik.
Azt hiszem, mindjárt csinálok egy kisebbet, és azt teszem fel, mert ha a számítástechnikusok ránéznek, akkor kapok a p.fámra.
-
aggleány
addikt
Én ilyen bonyolult dolgokat már nem tudok, hogy pixelmicsodázással javítja vagy nem, de szerintem egészen tűrhető a kép. Na jó, azért ha a pici filmet nézem a kijelző közepén, az a legjobb, de van egy olyan verzió, ami nem teljes kijelzőre teszi ki, hanem úgy, hogy körbe a kijelző széle fekete marad, az a legjobb, vagy pedig széthúzza (széltében), és akkor alul-felül marad egy fekete csík.
Tudod, előfordul, hogy az ember lusta felállni a távirányítóért, vagy odamászni a géphez.
Én sem nézek rendszeresen filmet a telefonon, de néha előfordul. Az avi túl sok helyet foglalna, ezért konvertáltam át egy csomó filmet.
Priviben megy a tesztfilm. Ki kér még 240x320-at?
nonames
Neked már mindenképpen megy.
-
aggleány
addikt
válasz
nonames #14372 üzenetére
Általában az emberek akkorára szeretnek konvertálni, amekkora a kijelző felbontása. Én a 480x800-on nézem a 240x320-asra konvertált filmet, úgy, hogy a telefonon teljes kijelzőre teszem. Ha gondolod, felteszek Neked egy ilyen filmet valahova, ahonnan le tudod szedni, és próbáld ki, hogy jó-e. Így sokkal több film elfér.
A progi neve Format Factory. Ingyen letölthető, és van benne magyar nyelv is.
kaller1
Format Factory 2?
Mi az a kettő? Egy új verzió?
-
aggleány
addikt
róland
Bátran, bátran. Szerintem érdemes.
dokee78
Ha pedig csak 240x320-ra konvertálod, akkor majdnem felakkora lesz, mintha 320x480-ra csinálnád meg, és az összes filmnézegető progival ki tudod nagyítani teljes kijelzőre.
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #14278 üzenetére
Kis türelmet, már töldődik.
Kipróbáltam ezt a BS Player nevű filmnézegetőt, nagyon tetszik.
Az tetszik a legjobban, hogy lehet vele a filmekről screenshot-ot csinálni, már egy csomót csináltam is. Most pl. Dobby manó figyel a kijelzőmön, amit veszettül mereszti a szemét.
-
aggleány
addikt
nonames
Szívesen. Tudom, hogy sokat találtál, egy részét én konvertáltam (és töltöttem fel), mivel sehol nem találtam meg őket megfelelő formátumban.
Mr X
Ebben én is nagyon bízom.
Ha mégsem megy, csak szólj, és segítünk.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
nonames
Olvass vissza egy kicsit, be is van linkelve a magyar nyelvű verzió. A Marketen egyelőre nincs.Megint lemaradtam.k850
Még ott a nyakamnál igazíthatnál egy kicsit, hogy ne fázzon. Piros Neo már nincs.
Privi ment.
-
aggleány
addikt
Ajjajj, azt én nem használhatom, mert nem vagyok menedzser!
Már ott ül a memóriakártyán az ES File Explorer RootRulez-féle verziója, de még nem telepítettem. Naponta max. két progit telepítek, és utána egy ideig figyelem, hogy eszi-e az akksit. Ha nem, maradhat, és jöhet a következő.
Találtam most a droidrajongók oldalán egy csomó szuper cuccot, de csak kipróbálás után írom be ide, nem szeretnék vacakot javasolni senkinek.
Egyet leírok: Magic Mirror - frizurázkodó program!!! Van egy csomó hajszerkezet, fogsz magadról egy képet, és rábiggyeszted a fejedre. Eszméletlen jót lehet vele szórakozni. A főnököm egy 50 körüli, nem túl magas, gombócforma ember. El tudod képzelni a fején a hupilila loknis felcsatolt, diadémot hajzatot?
Ráadásul ezeket a képeket el is lehet menteni, ami jól fog jönni a szülinapján, csinálunk neki egy poénos montázst.
-
aggleány
addikt
válasz
Canonfan #14084 üzenetére
Szívesen.
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre.
-
aggleány
addikt
Olyan fájl menedzsert keresek, amiben könnyen és gyorsan lehet menteni az alkalmazásokat - elég csak az apk, a beállítása nem kell. Az Astro-ban van ilyen funkció, de a többi hasonló alkalmazást nem ismerem, és nem szeretnék keresgélni, ezért abban reménykedem, hogy valaki tud ilyet javasolni.
Előre is köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
Canonfan #14028 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne, hogy jó lesz az új, mentsd le a jelenlegi apk-t, és ha nem tetszik az új verzió, töröld ki, és telepítsd a régebbit. Így ki tudod próbálni az újat, de megmarad a régi is.
Én minden letöltött progit mentek, ha megfelel, mert előfordul, hogy tényleg nem jobb az újabb verzió.
-
aggleány
addikt
Próbáld ki a GO Launchert is, az is nagyon szuper. Szintén van belőle EX végű változat is. Ha erős a telód, akkor érdemes megnézni a Regina Launchert, ez tök jó térbeli kockát tekerget a kijelzőn. Vannak olyanok, amiknek egyszerűbb a felülete, cserébe viszont nagyon gyorsak.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Nekem magától csinálta.
Azért át kellene nézni mindenhol a beállításokat, és a szinkronizálást automatára tenni. Esetleg megpróbálhatnád azt, ha máshogy nem megy, hogy leszeded a Jortét, és utána visszateszed, viszont így elveszik az, amit át akarsz tenni a Google naptárba.
-
aggleány
addikt
válasz
Narancs #13900 üzenetére
Csak a hívásidőbe számolja bele, ha beállítottad, hogy mennyibe kerül egy perc, és figyeled a számlálót, mielőtt és miután hívtad az ingyenes számot, azt fogod látni, hogy csak a percek pörögtek, az fizetendő díj maradt.
Legalábbis nekem így van
Én vennék egy átlagot, illetve az átlagosnál kicsit magasabb átalányt, és már meg is van oldva a dolog. Na jó, nem tökéletes, de egy kb. értéket megmutatni teljesen jó.
-
aggleány
addikt
Saját irományok: "Android kezdőknek" és "Android - Hasznos programok I." Főleg kezdők számára írtam őket, hogy segítsen eligazodni az androidos telefónia elején. Ha valamit nem értesz, kérdezz nyugodtan. A kezdőknek szóló leírásban nem biztos, hogy mindent ugyanúgy hívnak a Te telefonodon, de valami hasonló néven fogod megtalálni a dolgokat.
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13793 üzenetére
Szívesen.
Remélem, tetszeni fog valamelyik, és ilyesmire gondoltál.
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13784 üzenetére
Wallpaper charger, PhotoWall Live Wallpaper
Ha rákeresel a Marketen a "wallpaper change"-re, még egy csomót kiad, de ezek néznek ki a legkorrektebbnek.
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #13438 üzenetére
Ugye? Nálam is ez a favorit, pedig elég sokat kipróbáltam, de valahogy ebben nekem minden jó helyen van, kézreáll. Mellesleg pedig már elég jól ismerem a progit.
Sokan használják helyette az ES File Explorert, vagy más file managert, de én hűséges vagyok az Astro-hoz.
-
aggleány
addikt
gyuszmó
Ahogy thesound is írta, megcsinálhatod az Astro-val is, csak sokan nem is tudják, hogy erre is jó. Itt van a mentés menete. Ez még egy régebbi leírás, de jó, működik. SD-re ment, onnan lehet visszatenni a progikat.
-
aggleány
addikt
válasz
baandii #13379 üzenetére
A Folder Organizer fizetős verziójával meg lehet csinálni, de csak a Home-on. Én ezzel csináltam, de lehet, hogy a Lite verzió is engedi. Azt ne kérdezd, hogy hogyan kell, mert régen volt, egy ideje már nem használom, mert nincs rá szükségem. Egy kis segítség hozzá itt található.
-
aggleány
addikt
válasz
schmo07 #13356 üzenetére
Szia!
Igen, pont ezért kérdeztem, hogy hátha tud valaki olyat, ami már rendesen működik, de ezek szerint még nincs ilyen.
Nem baj, nem vagyok nagy Arckönyves, csak úgy eszembe jutott, hogy azt a havi két látogatásomat megejthetném telefonról is.
Találtam RootRulez oldalán egy magyar nyelvű verziót, lehet, hogy kipróbálom, hátha jó lesz.
Ha lesz rá időd, kukkold meg a Logoutomat.
-
aggleány
addikt
dr_ace
Így már érthető.
Akkor a saját szemszögemből jót írtam, mert nálam ez hivatalosnak számít, mivel hivatalos forrást használ.
Keresem a legjobb Facebook alkalmazást. Rákerestem, és többfélét is ajánlottatok, de mindegyiknek volt valami baja. Létezik már olyan, ami hibátlanul megy?
-
aggleány
addikt
dr_ace
A rossz linkre törlést kértem.
TRob1
Ezt most hogy értsem? Szent meggyőződésem volt, hogy mivel régen az AppBrain segítségével szedtem le a progikat, hivatalosnak számít bizonyos szinten.
-
aggleány
addikt
TvAlarm Clock Xtreme-t használom, engem eddig még soha nem hagyott cserben. Ezen az oldalon lejjebb találsz hozzá linket és egy rövid leírást.pockos13Telefonfüggő. Galaxy S 2-ben igen, a többinél csak alternatív launcherrel, de alapvetően minden telónál ki tudsz tenni a Home-ra mappát, és abba a mappába bele lehet húzogatni az egy csoportba tartozó alkalmazásokat. Ettől még ott maradnak a menüben is, de ettől függetlenül szerintem praktikus, ha egy helyre vannak csoportosítva.cannibal!!! Grrrr!!!! Már megint megelőztél!!!
(Miközben én szenvedtem a napon, hogy legyen egy kis színem.
)
-
aggleány
addikt
válasz
zsolt19900 #13251 üzenetére
Kontaktok kirakására: Contact Widget.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #13176 üzenetére
Örülök, hogy örvendetesnek találod.
Nagyon jó lenne, ha lenne időm és szabad kapacitásom valami olyasmire, amit javasoltál, de sajnos dolgozom, úgyhogy sem időm, sem energiám nincs ilyesmire. Időnként írok egy cikkecskét, ami remélem, hogy sokak számára hasznos lehet, de több nem fér bele.
Én nem tudnék olyan cikket írni, ahol szavazni lehet, mivel nem vagyok itt sem szerkesztő, sem moderátor.
Egy olyan valamit viszont el tudnék képzelni, hogy legyen egy külön fül az androidos alkalmazásoknak, berendezve kategóriák szerint, és ha valaki ismer egy appot, ami az adott témához tartozik, írja be a listába, mellékeljen hozzá pár soros ismertetőt. Ha bárki más többet tud róla, akkor tudjon belenyúlni és javítani. Olyan Wikipédia-szerű androidos dologra gondoltam. Pillanatok alatt össze lehetne gyűjteni rengeteg okosságot, mert mindenkinek van egy pár kedvence, amit jól ismer. Lehetne egy "Jó tudni" részleg is, ahova a különféle spéci trükköket lehetne leírni. Persze ez nem rajtam múlik, és egyedül nagyon kevés lennék hozzá, de beszállnék, ha a szerkesztőség belemenne egy ilyesmi létrehozásába.
Szerintem nagyon jó ez a topik, én elég régóta itt vagyok, bár nem írok mindig, de az elejétől kezdtem az olvasást, és nagyon sokat tanultam a topiklakóktól. Ha Te nem találod megfelelőnek a topikot, akkor ne látogasd. A keresőt használva mindent meg lehet találni. Persze jobb lenne, ha témakörök és kategóriák szerint szét lennének válogatva az appok, de nekem így is tökéletesen megfelel a dolog.
-
aggleány
addikt
A hasznos android alkalmazásokról szóló cikkem holnap délben jelenik meg kiemeltként a Logouton.
-
aggleány
addikt
Fireman67
Nincs mit.
Elhiszem, hogy nem lehet könnyű. Holnap meglesem az ajánlott topikot.
St3ven
-
aggleány
addikt
ST3ven:
Ugye hogy ugye? Ha lesz időd, kukkantsd meg a telefonboltos sztorit is, az még aranyosabb.
Fireman67:
Te voltál??? Az más, használd nyugodtan.
Gondolom, azért esett pont arra a választás, mert magyar rajta a szöveg. Meg azért az sem semmi, hogy egy csomó kép közül pont az enyém tetszett a legjobban.
Akkor mégsem sértődöm meg, és rendesen átnézem az oldalt.
Miért nem teszed be az aláírásodba az oldal címét, hogy mások is okulhassanak belőle? Szerintem az ilyen oldalaknál az lenne a lényeg, hogy minél többen meg tudják nézni.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #13040 üzenetére
Akkor mit jelent a kajabáló jel?
Éhes vagy???
Van egy kisméretű szőrös ismerősöm, ő kajabál, ha nagyon éhes.
Vasárnap este pipáltam be a publikálást. Elkészült végre!
-
aggleány
addikt
Tud valaki olyan lelőhelyet, ahol klassz live wallpaperek vannak? Fizetős is jó lesz.
Konkrétan egy olyat keresek, ami régen megvolt, de eltüntettem valahova.
Téli hegyvidéki táj, szép kastély a dombon, néha tűzijáték. Nem találkozott vele valaki?
-
aggleány
addikt
Fireman67:
Érdekes ez a dolog, amit küldtél. Ott figyel benne egy képernyőfotóm, amit kb. egy éve töltöttem fel az aláírásomban szereplő oldalra. Érdekes, a nevemet vagy az oldalt nem találtam meg, mint forrást. Nahát, nahát! Hogy mik vannak!
Kakumix:
Köszönöm, ez nagyon szép hosszú lista lett.
Majdnem írtál egy új cikket, mivel linkeket tettél be.
Legközelebb összedolgozunk?
Találtam egy pár újdonságot a listádban, ami szimpatikus, mindjárt nézem őket. Ebben a cikkben most csak a hasznosak lesznek, a testre szabás és a szórakozás rész egy másik irományban lesz, már az is készül.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #13006 üzenetére
Nézz szét itt, szerintem érdemes végiglapozni. Hogy van-e pont olyan, amilyet keresel, nem tudom, de hátha van.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #13004 üzenetére
Lesz bizony.Van, amelyikhez rövidebb, van, amelyikhez kicsit hosszabb.
Nem mindegyikről, csak azokról, amelyeket a legjobban szeretem. Sőt, képek is lesznek itt-ott.
Egy témában egy progihoz lesz leírás, és mögötte fel lesznek sorolva az alternatívák, de azok már leírás nélkül.
-
aggleány
addikt
Köszi, szerintem mindjárt írom is.
-
-
aggleány
addikt
cannibal:
Elég, elég, de azt hogyan csináljam?
Eddig minden ment szépen automatán, de azt remélem, hogy ha nem lenne beállítva a folyamatos szinkronizáció, akkor esetleg tovább bírná az akksi. Ha azt mondjátok, hogy ez nem befolyásolja különösebben az akksi kitartását, akkor nem téma.
SwiFTP-vel kapcsolatban: ha írsz róla priviben pár sort, akkor szívesen beleírom. Jónak tűnik, de nem ismerem.
rum-cajsz:
Van javaslatod, hogy mi legyen az, és hogyan kell beállítanom? Ilyesmit még nem csináltam.
-
aggleány
addikt
válasz
Polllen #12983 üzenetére
Egyelőre csak a Gmail van. Az az igazság, hogy nem vagyok különösebben netfüggő, és bőven elég lenne, ha csak naponta egyszer vagy kétszer szedné le a telefon az e-maileket. Előfordul, hogy pár napig rá sem nézek az e-mailekre.
Tudom, hogy ez a mai világban elég ciki, de én a személyes kapcsolattartás híve vagyok. Ha valaki akar valamit, akkor hívjon fel. Ha nem tudja a számom, akkor nem lehet sürgős a dolog, ki tudja várni azt a pár napot, amíg megnézem a levelet.
Leírnád, hogy mire gondolsz a Dropbox-szal kapcsolatban?
SsPL711:
Majd megnézem, köszi.
Ebből tegnap találtam magyar nyelvű verziót is, majd kipróbálom.
-
aggleány
addikt
Segítséget kérek.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy ne folyamatosan frissítse az e-maileket, csak mondjuk hatóránként, vagy akár csak kérésre? Nem találom ezt az opciót.
-
aggleány
addikt
Szívesen.
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. Az olyan alkalmazásokat, amiknek nincsen widgetje, nyugodtan a kártyán hagyhatod, egyedül akkor érdemes visszapakolni, ha használod a widgetet.
Azt remélem, hogy viszonylag tűrhetően ismerem az android rendszert (azt a részét, amire felhasználói szinten szükség van), ezért rettenetesen piszkálja a csőröm, ha valamit nem tudok megoldani ilyen téren.
Jó ötlet, beleírom. Köszönöm az ötletet!
-
aggleány
addikt
Akkor tényleg nem értem.
Nekem anno az App2SD nevű progi csinált olyat, hogy automatikusan áthelyezte az SD-re a progit, ezért nem jelentek meg a widgetek. Ha jól tudom, gyárilag nem tesznek fel ilyet. Nézd meg a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése menüben (nálam így hívják, Nálad lehet, hogy más a neve és máshol van), hogy van-e valami az SD-kártyán nevű fülön. Nekem ott van egy csomó cucc, pedig semmit nem tettem oda, valahogy a teló magától oda telepítette.
korpicschess:
Ha a "nagy öregeknek" is tudnék újat mutatni, felettébb meg lennék hatódva magamtól.
Azért remélem, hogy hasznos lesz mindenki számára, akit érdekel a téma.
Valahogy úgy szeretném megoldani, hogy ha ismeretlen oknál fogva elveszne minden adatom, akkor a cikk alapján újra tudjam rakni az egészet, úgy, hogy minden meglegyen.
-
aggleány
addikt
Koga777:
Köszi, megnézem őket.
janes74:
Szerintem főleg a kezdőbbeknek lesz jó, hiszen akinek már nagyon megy az android, azoknak nem nagyon fogok újat mondani, bár még az sem kizárt.
Nyugodtan tegyél javaslatot is, a legjobb alkalmazásokat akarom beleírni.
-
aggleány
addikt
Kakumix:
Az enyémben nincs választási lehetőség. Nekem még egy régebbi verzió van fent, magyar nyelvű, és jobban megfelel, mint az újabbak.
Mindenki:
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Ezek szerint egészen jól válogattam, mert nem sok újdonságot írtatok, ami már nincs bent a cikkben.
Mindent megnézek, amit javasoltatok, és még nincs meg.
Lehet, hogy saját leírással, lehet, hogy alternatívaként, de igyekszem mindent belevenni a cikkbe, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki a legszimpatikusabb.
Gondolom, úgy jó lesz, hogy a linkek a Marketre mutatnak?
Köszönöm a segítséget!
-
aggleány
addikt
Topiklakók, segítséget kérek egy hasznos alkalmazásokat leíró cikkhez!
Befejezés előtt áll a hasznos android alkalmazásokat bemutató cikkecském. Várom az ötleteket, hogy Ti miket tennétek bele. A téma: hasznos alkalmazások, a szórakozás rész (film, fotó, zene stb.) egy másik cikk témája lesz. Olyan alkalmazásokat keresek, amik sokak számára hasznosak lehetnek, jobban kezelhetőbbé, és jobban használhatóvá teszik a készüléket. MIndegy, hogy fizetős vagy nem, a lényeg, hogy tényleg szinte mindenki számára hasznos legyen.
Természetesen nem minden ajánlat kerül bele a cikkbe, sajnos én fogom kiválogatni, hogy mik fognak szerepelni, de majd igyekszem olyanokat összeszedni, amik sokaknak tetszenek. Már minden megvan, ami szerintem kell, de azért még van lelkierőm némi bővítésre és szépítésre.
Nagyon sokat tanultam ebből a topikból még kezdő koromban, és mindenkinek köszönöm a jó ötleteket, amiket innen szereztem - ezért gondoltam, hogy megkérdezlek Benneteket.
Előre is köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
-
aggleány
addikt
gyuszmó:
Az a kijelzőt használja zseblámpának, mi pedig a kamera led villanójára gondoltunk.
maláj:
Rájöttem, hogy mi lehet a gond: szerintem van telepítve valamilyen app2SD progid, ami automatikusan ment a memóriakártyára, ha ez lehetséges. Az SD-re mentett progiknál nem ad widgetet a telefon. Eltaláltam?
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van az itt összegyűlt zseniális elmékhez: melyik zseblámpa alkalmazást ajánlanátok? Eddig a Led Light nevűt használtam, de az már többször lefagyott 2-3 perc használat után.
-
aggleány
addikt
válasz
Segnior_Barthez #12814 üzenetére
Szívesen.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest