- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #22133 üzenetére
Én az új telót csak simán bekapcsolom, felteszem töltőre, maximumig töltöm, és kész. Utána 30-40% körül már felteszem töltőre, és ennyi. Nem szoktam ilyen cifraságokat művelni, mint Te. Mostanában elég sokat olvasok a telón, úgyhogy ha beérek a munkahelyemre, megy fel töltőre, este merülget, aztán másnap reggel megint kap enni.
Hol van már az arcod???
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #22112 üzenetére
Jóvanna, nem kell megtámadni a kisebbet. Nem fogok többet ilyesmiket írni.
Egyébként tényleg érdekes, hogy mennyi különböző leírás van. Nekem elég hitelesnek tűnt az a cikk, amit ide linkelt valaki, úgyhogy én úgy csinálom, és még soha nem volt bajom az akksikkal.
domerator
Olyat nem tudok, 8% után magától kikapcsol. Ez csak egyszer fordult elő véletlenül.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #22102 üzenetére
Sajnos nem tudok linkelni, de nemrég olvastam valahol ilyet hivatalos oldalon, elég hosszan magyarázták, hogy mit miért és hogyan. Valami akksitesztelő írta a cikket, itt linkelték az egyik topikban, de már nem emlékszem, hogy hol volt. Írtak a nikkel akksikról, a Li-ról és a Li-Polimerről is. Akkor elolvastam, az infót elraktároztam.
hunfatal
Ezt nem tudom, én már olyan 30% körül töltöm, mert nem akarom, hogy lemerüljön útközben. Nálam ráadásul egyes funkciók (fényképezés, net, könyvolvasás stb.) már nem is működnek 15% alatt.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #21449 üzenetére
Az áldott jó szívem... megkerestem neked, nemrég kérdezték: Note Everything
-
aggleány
addikt
Óóó, köszönöm szépen ezt a villámsegítséget mindenkinek!
Esetleg olyan progi létezik, aminek a régi gombos telókhoz hasonló gyorshívás gombokat lehet beállítani? Javasoltam az illetőnek a contact widgetet, de az valamiért nem tetszik neki.
-
aggleány
addikt
Segítség kellene egy ismerősnek. Olyan progit keresek, ami lenémítja a telefont, ha arccal lefelé fordítja. Nekem gyárilag van ilyen lehetőség, és itt a topikban rákeresve nem találtam meg.
-
aggleány
addikt
Azért a két hónap után még ne nagyon veregesd a vállad, az még nagyon kevés. A barátnőm kb. 5 éve hagyta abba, és nemrég mondta, hogy amikor dohányzókat lát, néha nagyon odamehetnékje van. Amúgy gratulálok, biztosan nagy dolog lehet, ha valaki abba tudja hagyni.
jer1cho
Milyen az e-cigi? Láttam már másoknál, de elég viccesen néz ki.
domerator
Én is hallottam egy könyvről, állítólag nagyon jó. Az írót nem tudom, de az a címe, hogy "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű!" A hétköznapi pszichológia sorozatban jelent meg, amit én gyűjtök, de erre nem volt szükség.
-
aggleány
addikt
válasz
hodostamas #21287 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni.
petipetya
Köszönöm.
Mi van a madárral?
-
aggleány
addikt
Így kora hajnalban még nem vagyok százas, úgyhogy lenne még egy kérdésem. Melyik Facebook alkalmazást ajánlanátok? Az lenne a lényeg, hogy egy-egy emberkével tudjak csetelni, és csoporthoz is tudjak csatlakozni. Nem gond, ha nem magyar, de a leírtakat tudnia kellene, lehetőleg lényeges késés nélkül. Tudom, hogy már volt szó ilyesmiről, de hátha azóta van valami újdonság ilyen téren.
-
aggleány
addikt
Valamelyik topikban linkeltek olyan alkalmazást, ami egyesével mutatja, hogy az egyes progik mennyit fogyasztanak, de sajnos nem találom, merre volt.
Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg az app nevét, mert már sikítófrászt kapok.
-
aggleány
addikt
Nekem nincs Perfect Keyboard, nekem nem jár.
Az a baj, hogy nem szeretek ékezet nélkül írni, azt meg pláne nem szeretem, ha egy gép akarja helyettem kitalálni, hogy mit írjak. Szóval nem egyszerű a helyzet, de még nem csüggedek, kitartóan vadászgatok, hátha meglesz az igazi.
-
aggleány
addikt
chab7, petipetya
Köszönöm, már le is szedtem a magyar nyelvi kiegészítéssel együtt.
Valami olyan nincs, amiben a normál billentyűzet alapján vannak az ékezetes betűk? Mondjuk már ez is ezerszer jobb, mint a hosszannyomós, de mindig rossz helyre nyúlok.
-
aggleány
addikt
válasz
janes74 #21065 üzenetére
Dehogy vagyok álomszuszi!
Viszont nem vonz annyira a munkahelyem, hogy frissen-fitten kipattanjak az ágyból, ha indulni kell.
Ha nyaralni indulok, már az ébresztés előtt kipattan a szemem.
Kérdés:
Olyan billentyűzetet keresek, ami fektetett módban megjeleníti az ékezetes betűket is. Tudnátok segíteni? Amiket találtam, azoknál csak hosszú nyomásra jönnek elő az ékezetes betűk.
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #21040 üzenetére
Igen, de valószínűleg neked nem kell lemenned egy viszonylag meredek lépcsőn, ami mellett nincsen korlát.
Csak a hálószoba van az emeleten, minden más lent.
jer1cho
Soha nem veszem le az órát, ha nem muszáj. Pl. ha szaunába mennék, ott levenném.
Félig csukott szemmel elviselhető az éjjeli villany, de anélkül nem megy. Élve szeretek felébredni.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #21034 üzenetére
Az ébresztőórákon általában nincs szundi.
Nekem a felkelés hosszú folyamat, ha nem magamtól, hanem kényszerből kelek. Magamtól kb. 10 körül ébredek, úgyhogy hétközben marad a kényszerébresztés.
Egyébként ha éjjel felkelek, muszáj villanyt kapcsolnom, ha elindulok valamerre, és akkor már látom az órát is, ami a csuklómon van.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #21022 üzenetére
Én azért szeretem azt, amit dokee78 javasolt, mert a szundi gombja majdnem az egész kijelzőt elfoglalja, tehát amikor félálomban tapogatok, hogy hallgasson még egy kicsit, akkor nem fogom végleg lelőni. Nálam reggel kb. 5-6 szundi kell, ezek 5 percenként szólnak. Utána már valahogy nagy nehezen képes vagyok kikászálódni az ágyból.
-
aggleány
addikt
Új, többek között nekünk való topikot találtam, Android OS-t használók szakmai topikja néven. Most indul, minden olyan dolog lesz benne, ami általánosságban az android rendszerrel és a működésével foglalkozik.
[ Módosította: 7 ]
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #20766 üzenetére
Sajnos ez van.
RootRulez
Nem vagyok egy önfelajánlgatós típus.
-
aggleány
addikt
válasz
CoolBoy323 #20760 üzenetére
Köss a talpa alá egy androidos telót.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
AXisBOLD #20738 üzenetére
Naptárnak én a Jorte-t ajánlom, van belőle magyar nyelvű is stefi68 fordításában. Kicsit bonyolult beállítani, de ha egyszer megvagy vele, onnantól kezdve már nagyon egyszerűvé válik a használata.
Ébresztőórának érdemes kipróbálni az Alarm Clock Xtreme-et, engem még nem hagyott cserben, lassan fél éve használom napi szinten. Ha beállítasz ébresztőt, de kapcsold ki a telót, tedd repülő üzemmódba. (Nem hülyének nézlek, csak sokan nem tudják, hogy az android nem ébreszt kikapcsolva.)
CoolBoy323
Javasolnám a "barátnő" nevű alkalmazást, de sajnos linkelni nem tudom, egyéni beszerzéssel kell megoldanod.
-
aggleány
addikt
válasz
Weißturul #20325 üzenetére
Én eleve 240x320-ra konvertálom át a filmeket (mp4), mert így több elfér a telefonon. A BS Player, az MX vagy a MoboPlayer is elviszi, és ki is lehet nagyítani majdnem teljes képernyősre. Nem lesz tökéletes a képminőség, de azért simán nézhető. Így egy film 220-380MB, normál aviban pedig 600+. Nekem megéri.
-
aggleány
addikt
válasz
petipetya #20150 üzenetére
Látom, elkéstem, már megkaptad a választ.
Szívesen, jó dolog, ha esetleg valahol elmegy a net, és a kép alapján rögtön látod, hogy hol van az utolsó hsz-ed. Tegnap szegény domenatort le petipetyáztam.
Olyan lett az avatarja, mint a Tiéd, és csak a képet néztem. Ha elakadsz valahol, írj nyugodtan priviben, szívesen segítek.
-
aggleány
addikt
Szerintem alapból nem rossz ötlet, hogy úgymond jutalomként lehet ilyet kapni. Ha már egyéni van valakinek, akkor a többiek tudhatják, hogy az illető elég tapasztalt a fórumon, és nem is bunkó, mivel ha moderáltak, akkor egy jó ideig nem kaphatsz egyéni avatart. Ráadásul szerintem az saját kép elég sokat elárul arról, aki kérte - személyiség, ilyesmi. Persze ez csalóka is lehet, de akkor meg poén.
Amúgy vannak kedvezmények is, pl. ha egy nagy csomó címlapos cikket írsz, akkor előbb is megkaphatod, nem kell annyit várni.
-
aggleány
addikt
Én kifejezetten azért akartam egyéni avatart, hogy ne legyen keveredés. Az egyik topikban elég viccesen nézett ki 5 egyforma avatar egymás alatt, és mindegyik másé volt.
porse
Köszönöm, azért én reménykedem, hátha...
ko9
Köszönöm.
Kitartóan reménykedem, de annak örülnék a legjobban, ha több tok lenne az enyémkéhez. Majd megnézem a linkelt dolgokat.
-
aggleány
addikt
Szívesebben vennék tokot az enyémhez, de egyelőre nincs.
Amúgy csak elgondolkoztam rajta. Ha meg lehetne oldani az android rágyógyítását az ájfonra, akkor komolyabban elgondolkodnék rajta.
Tudom, hogy ciki, de legalább lesz kin röhögni.
TRob1
Igazad van.
De legalább Téged nem keverlek össze senkivel.
domerator
Ne haragudj, nem a nevet néztem, természetesen Neked írtam.
Különben is, mi ez a nagy avatar-cserebere?
Mindjárt megjelenik petipetya domerator avatarjával, aztán nekem annyi. Tessék gyorsan saját avatart szerezni, és akkor nem lesz gond!
-
aggleány
addikt
Idióta kérdés következik: iPhone 4-re lehet valahogy androidot hegeszteni?
-
aggleány
addikt
válasz
róland #20055 üzenetére
Köszönöm.
Megnézem a javaslatokat, amint hajlandó lesz rendesen működni a net.
petipetya
Esetleg ez? BeFunky Photo Editor
-
aggleány
addikt
Ezek szerint megérkezett az ellentábor is.
Az előbb éppen az volt a baja az egyik topiktársnak, hogy nincs benne minden.
A célközönség ennél a cikknél nem feltétlenül csak a kezdők, olyanok is találhatnak benne hasznos dolgot, akiknek már egy ideje droidjuk van, csak nincs kedvük órákig kutatni a Marketen a használható appok után. A kifejezetten kezdőknek szóló írás az a Logoutomban az "Android kezdőknek", és az aláírásomban szereplő oldalon az se-portal-on a "Kezdőknek" című rész.
A kezdőknek mindig szájbarágósan, minél egyszerűbben megfogalmazva írom le a dolgokat, hogy biztosan érthető legyen.
-
-
aggleány
addikt
válasz
cintula187 #20005 üzenetére
Nekem még nem volt ilyen, de próbáld meg, hogy törlöd, és újra felteszed, az általában meg szokta oldani az akadásokat.
-
aggleány
addikt
Köszönöm a dícséretet.
Azt is köszi, hogy írtad, hogy elcsúszott. Az a vicces benne, hogy tegnap este másfél órán át formázgattam, mivel ez a nyavalyás WordPress (abban kell írni) folyton elcsúsztatja. Van olyan, hogy kell hagyni alatta 4-5 sort, hogy ha kiteszem, akkor egy sor legyen, és olyan is előfordul, hogy a kép mellé kell tenni a következő app nevét ahhoz, hogy rendes helyen látszódjon. A fene se érti!
Tegnap este már készen volt, minden a helyén, de ezek szerint majd rendszeresen át kell nézni, hogy minden jó helyen van-e.
Mindjárt nézem az ajálott appokat.
A zene, film és hasonlók egy másik cikkben lesznek, szórakoztató appok (vagy hasonló) néven, ez már így is elég hosszúra sikerült.
petipetya
Köszönöm.
-
aggleány
addikt
Kedves Topiktársak!
Hosszú vajúdás után végre sikeresen megszületett a Logouton található Hasznos progik című cikkem kibővített, felújított változata, ami itt található. Remélem, azok is találnak benne valami használhatót, akik olvasták az eredetit.
-
aggleány
addikt
Jófajta kontakt widgetet keresek. Szétnéztem a Marketen, de rengeteg van, és abban reménykedem, hogy valaki talált már olyat, ami megfelelne nekem. Olyan kellene, ami kiteszi a képet és a nevet, és egy érintéssel már tudom is hívni az illetőt. Ami nekem volt régebben, az már nincs fenn a Marketen, és amilyen hülye vagyok, nem is mentettem el.
-
aggleány
addikt
válasz
szasanyi #19806 üzenetére
Na ez már mindjárt érthetőbb.
Itten van: Note Everything
chab7
Na jó, akkor nem szép és lopott.
Necc
Ott van fent.
Lehet, hogy több infó fér ki az új Marketen, de akkor sem tetszik. Ez persze szubjektív.
-
aggleány
addikt
válasz
Lajdzsi #19791 üzenetére
Láttam, hogy kérdeztél, de nem tudom, hogy érted azt, hogy txt alapú.
Ha meg tudod magyarázni, könnyebb lesz. Az előlapi kamerára nincs ötletem, mert nekem még nem kellett, de majd utánanézek, hátha találok valamit.
(jan)
Én ma láttam egy emberkének a kezében egy Spicát, de szegénykém elég ramatyul nézett ki (mindkettő).
chab7
Kedves barátom! Ugye, milyen rusnya lett szegény Market?
Necc
Én régebben a Mortplayer-t használtam könyvtár alapú zenelejátszónak, és nekem bejött. Most nem tudok linkelni, de egy fekete ördög fejhallgatóval az ikonja (vagy legalábbis az volt).
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Köszönöm, már megoldódott a dolog.
-
aggleány
addikt
Köszönöm mindenkinek!
A kedves főnököm kapott egy ilyet, és most meg akarja nézni, de nem tudja megnyitni.
-
aggleány
addikt
válasz
Keresztapper #19702 üzenetére
Ó, hát ez szörnyű.
Egyébként szerintem ez pont passzol ide, és így többen megtudhatták, hogy szabad vagy nem. Elvégre is egy alkalmazással kapcsolatban írtad, nem?
Valahogy át tudok konvertálni egy tif formátumú anyagot megnézhetőre? Mi a fene az a tif???
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest