Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
TazLeacher #33352 üzenetére
Tisztelt uram!
Folyamatosan ezt olvasom e fórumon, csak a nevem úgy látszik nem annyira elfogadott, mint másoké.
Csak azt írtam, volt már erről szó..
Egyébként pont e fórum hasábjairól: [link], hogy véletlenül se legyen igazad.
Ha gondolod, akkor többé meg sem szólalok, csak írd le, kösziKöszönöm a megtisztelő hangvételt.
-
zho-lee
addikt
Szia!
Megkeveredtem, azt szeretném kérdezni, hogy a MortPlayer, vagy a Mobo Player az ami könyvtár szerint tudja már keresni a zenét?
Anno szenvedni kezdtem a winamp kezdeti verzióknál a lejátszási listába egyenként betologatni.. aztán lemondtam róla, de jött valamelyik "o" betűs player, és az már kényelmes is volt..
Egyébként én a semmi féle player után feltettem az N7-et, azóta tologatom az sd-re a hillbillyt!
Ennyi még nem volt rajta, max pár csengőhangnak..
Sosem gondoltam volna, hogy androiddal így lehet zenélni (nekem vmi Samsung füles van, fogalmam sincs milyen), már majdnem olyan, mint a SE walkmanom, sőt,olyan is.. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #33217 üzenetére
Áááá, dehogy.. semmi ilyesmi.
-
zho-lee
addikt
Srácok, egetverő kérdésem lenne, mert egyszer ez már ment nekem, de most aztán elakadtam..
On Air-t akartam használni (LG Optimus Pro), de nem kapcsolódik..
Sem akkor, ha böngészőbe írom a címet, sem total commanderrel..
Az itthoni gépemen XP van, de nem is olyan régen ment szó nélkül voda 858-cal..
Az LG a hibás, vagy én (gyanítom inkább én)Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
srácok, tudnátok segíteni?
LG Optimus pro-m van, cm7 rommal, ami még eléggé kezdetleges.
Nem tudok screenshotokat csinálni a legelterjedtebb módokon...
Vagy semmi, vagy színes csíkok tömkelege vízszintesen..
Viszont itt, mintha egy pc-s progi lenne, ami csinál ilyet.
Tudna valaki nekem segíteni, mi lehet ez?
Vagy abban, hogy adb alatt hogy lehet lőni párat a kijelzőről?Nagyon megköszönöm a segítséget!
(a cm7 power gomb/screenshot, a marketes progik, a myphone explorer nem megy, illetve a végső elkeseredésben letöltött z screenrecorder sem tud mást, mint vízszintes nagyon szép színes csíkok tömkelegét
)
-
zho-lee
addikt
válasz
Luissimo #33124 üzenetére
Biztos jó dolog, én köszönöm mindenesetre, töröltem.
A franc tudja, miért lesnek minket ennyire, eléggé idegesítő azért, a telefonon pl nem csak a gugli, hanem a cm7 is gyűjt adatokat.
Mondjuk van tianium backupom, és véletlen töröltem a cm7 stats appot
Talán itt olvastam, hogy a dolphin browser is..
Meg még ki tudja mi/honnan lesi, mit csinálunk. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #32938 üzenetére
Most olvastam erről az órarendről, nagyon dicsérik, én nem láttam, de magyarul is tud elvileg..
(a telefonon nézelődtem a marketen, és ott a top ingyenesben van, és Órarend a neve, a legújabb magyarra fordított rendszerben. Vagy csak nekem ad ilyen hülye magyarosított dumát mostanában a market?)szerk: egész pontosan a "legnépszerűbb ingyenes fül alatt, a 64. sorszámmal ellátott app.
Nem tudom viszont, hogy az összes kritériumnak megfelel-e neked.. -
zho-lee
addikt
válasz
enginev3.0 #32902 üzenetére
Olyan lehet, mint a hőmérő app, ami max az akku hőmérsékletét méri..
-
zho-lee
addikt
válasz
decoati #32820 üzenetére
Az egy Vista-s képernyővédő.
Színes szappanbuborékok kergetik/lökdösik egymást. Előnye, hogy az asztal nem tűnik el.
Azért tetszik.
Meg azért, mert a szutyok xp-re rá tudtam varázsolni.
(ez más, xp-s gépen még nem ment)
De ez már off kéne, hogy legyen, mert már annyira más téma -
zho-lee
addikt
Ezt szeretném én is tudni, bár nap, mint nap használom, de nem jöttem még rá, hogy mire is lenne jó..
szerk: azthiszem, a 'Vocal Ease'-t kihagyom.. nagy nehezen eljutottam egy letöltő oldalra, de az fizetős, nem kicsit..
szerk2: (#32816) TRob1 el sem hiszed, mekkorát segítettél most nekem. Csak előbb vasat kell alá venni.
szerk3: (#32817) sajtee amint tudok, megosztom veled természetesen!
-
-
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32227 üzenetére
Az LG Optimus Pro C660-omra meg jó...?
A market nem engedi letölteni?Ha jól tudom, a system/app mappában vannak a telepített alkalmazások?
Ha kimásolom onnan, és elküldöm lehet jó?szerk: hmmm, 4 sor,4 kérdőjel... tudok!
-
zho-lee
addikt
válasz
toth_janika #32220 üzenetére
[Market]
Animated analog clock, de nézd meg a fejlesztő többi cuccát is, mert van még két skin-pack hozzá. -
zho-lee
addikt
válasz
szentkuti11 #32047 üzenetére
Ilyenre én is kiváncsi vagyok...
Sajnos nekem sem megy. -
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van)
Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #31947 üzenetére
Persze nem mondanám, hogy az adw (ex) a királyság, mert mindenkinek más az izlése, elképzelése.. és a képessége, hogy kihozza azt a launcherből, amit elképzel.
Kismillió launchert kipróbáltam, még Vodafone 845- és 858 tulajként.
Néhányat az LG-hez is újrapróbáltam.
Ami a leglátványosabb, az a qq launcher, de nekem mindhárom készüléken időnként meg-meg állt.
Amíg nincs egy olyanom, mint a SE xperia mini pro st15, vagy hasonló kemény vas, addig jó az adw, mert a go még az lg-t is megfogja. -
zho-lee
addikt
Most ugyan van egy colornote widget is, d eaz csak szombatig
-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz #31929 üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
zho-lee
addikt
válasz
mefistofeles #31924 üzenetére
Én pl az adw ex-et kedveltem meg.
De az is fapados tulajdonképp a go launcher-hez képest, amit évekig alkalmaztam.Mivel addig vacakoltam, hogy van végre cyanogen rom a telcsin (LG C660), hát rákerestem a cm7 témákra a marketen.
Össze sem tudom hasonlítani...(meg ne kövezzetek, go rajongók, nem véletlen használtam go-t 3 féle androidon.. csak az adw ex azt tudja, amit szeretnék -fapadot..
)
-
zho-lee
addikt
-
-
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31782 üzenetére
Olvastam róla, (én kívülálló), hogy egyszerűen, bárki otthon magyaríthat app-ot.
Az apk edit programmal a pc-jén.
Tudom, hogy te nem így csinálod, csak kérdezném, hogy ez a program működik is, vagy csak a "betöltés" apró animációját tudja mutatni?
Este kipróbáltam, az alarm clock-ot gondoltam, nem egy akkor app, mint pl a titanium backup.
Nem jött be: kb 3 órán át betöltött, de semmi.
A pc-n a mappájában van egy temp, oda betöltötte az appot, ennyi..
Valaki tudta ezt már használni is?
Gondoltam de jó lesz az általam megvásárolt appok fordításáhozZoli
-
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez #31586 üzenetére
Nekem nincs "csúcs" androidom, de én a gyorsasága, és a (másképpen) jól paraméterezhetősége is tetszik.
Ezzel nem mondanám azt, hogy a go rossz, hanem az adw tetszik jobban.
A fogyasztásra kiváncsi leszek, nekem ált 3 nap egy töltés, de a go-val is ott volt.
Igaz, rendesen kipucolt főzött rom, beállítgatva rendesen.. -
zho-lee
addikt
Üdv!
Nem tudtok véletlenül olyan appot, ami az akupresszúrával foglalkozik?
Olyan, mint ez, csak esetleg tud magyarul? -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #30471 üzenetére
Pont az a jó, szerintem.
Én is úgy szeretem -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #30469 üzenetére
Hááát,
az nagy baj...
Bocs, de ez az egyik legnagyobb válasz,amit itt olvastam
Nekem most adw ex van, megnézem
Szerk: petipetya: de az volt, azért pici a kép
Szerk2: jééé, az adw ex is bármilyen ikont enged cserélni az eredeti helyett, de átméretezéssel nem nő meg a mérete valóban.
Akkor másmilyen kontakt widgetet kell nézni sajnos. -
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #30462 üzenetére
Milyen a launchered?
Nekem egyszer sikerült (mert többé nem próbáltam a pixeleződés miatt) vagy fél képernyő méretűre dagasztani egy mini kontakt képet (eredetileg volt vagy 128x128).
De az Go launcher volt.Szerk: Cartman023: én úgy töltöttem témákat a go-hoz, hogy az ikonokat skubiztam, a háttér cserélhető..
Volt vagy 5 téma a telefonon, és onnan olyat választottam, amilyet csak akartam.
De van ikon-pack a go-hoz!
Itt lesz, csak most nem tudom végig lapozni.. -
zho-lee
addikt
válasz
Cartman023 #30461 üzenetére
A go-ban eleve van lehetőség az ikon cserére.
Hosszan nyomod, és a telepített go témák bármelyik ikonját választhatod, vagy letöltesz ikon-packot (a go-nak van a marketen), és akkor az egyénit választod, betallózod a kívánt ikont, és hsználod.
Én is ezt tettem, utána mentést készítettem, a launcherben.
Bármikor vissza állítható.
Komolyabb szerkesztése a go témáknak: itt biztosan segítenek.szerk: TRob1: nem semmi!
Pláne, hogy ugyanaz. Lestél? -
zho-lee
addikt
válasz
kissandras20 #24315 üzenetére
Ha jól emlékszem, a qiuckpic-ben van ilyen beállítás, csak nem próbáltam még.
-
zho-lee
addikt
el telt egy kis idő, mire írni merek..
Szóval a hülyének lenne egy másik hülye dolga:
Nagyon sok komoly agy van itt, pl RootRulez, akinek használom a magyarításait, ezúton is köszi neki
Idő hiányában, hangsúlyozom, ma is pl perceim vannak ide ülni, tudtok abban segíteni, hogy van-e leírás, vagy fejlesztő, aki/ami segítene nekem pl widget, vagy theme skineket változtatni, másítani?
Esetleg tudnék abban segíteni a későbbiekben, hogy ha valami jó, de nem szép (app, widget)
Köszi a segítséget, és a korábbi hozzászólások alapján a sértéseket is. -
zho-lee
addikt
Tudtok egy gyors képlopót?
Köszi! -
zho-lee
addikt
Üdv!
A shootme app helyett tudtok valami hasonlót, ami gyorsabb? -
zho-lee
addikt
válasz
petipetya #21522 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hallottál-e az oldmarket appról?
Rajtam az segített, mert voda858-cal az új market halál volt.
Az appot elindítod, kiválasztod az old marketet, és restart phone.
Utána a market ikonra bökve már a régi, és túlzás nélkül mondom, használható változat jön be.
Ha érdekel, légyszi privátban kérd a linket, mert elfelejtem különben. -
zho-lee
addikt
Köszönöm a hatalmas seggítséget!
De nem tudom, olvastad-e, én csak annyit írtam, hogy kár ezen vitázni, mert olyan, mint a vélemények az appoknál, a megítélésük a fórumon is eléggé kétoldalú.
Nem bántani akartalak, de nem vagyok benne biztos, hogy te sem akartál.Hát, jó takarékoskodást a ramokkal, én egy picit szeretem "pazarolni" őket, és gondolom nem fogunk változni.
Más meg jót röhög rajtunk.
Azért ha tudsz ilyen appot elmondhatod, meg fogom köszönni.. -
zho-lee
addikt
Bocs, de elolvastam a hozzászólásokat is az apphoz.. mésem olyan rossz.
Én személy szerint messzire kerülöm a Voda858-cal az ilyeneket, de azért abban is van valami, hogy akkor akár a régi monochrom nokia 5110-es elég lenne..
Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud.
Olyan ez, mint aki spóról, spóról.. aztán meghal. Mellé temetik a pénzt?
Szerintem ezt akarták neked mondani..
De mivel mindennek két oldala van, mint az éremnek, ez is, meg az is egy vélemény, el kell fogadni, de úgy látom ebből nagy vita lesz majd. Kár lenne, nem erről szól ez az egész.Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?
Köszi a segítséget! -
zho-lee
addikt
válasz
pockos13 #20628 üzenetére
Nem értem teljesen a kérésed, de ha jól gondolom, akkor én ilyet használok:
az asztalra kiteszek egy új mappát
(utána átnevezem app, vagygame-nek..).
Mellé a kívánt appokat és belehúzom.
Egy katt a mappára/megnyílik/egy katt az appra/megnyílik.
Azért szeretem, mert nincs tele a képernyőm, és szerintem gyorsabb, mint végiglapozni a főmenüt.
És akárhogy állítom a főmenüt, az utóbb használt "A" betűs után biztosan "Z" betűs kell majd, tehát lapozhatnék a másik végére.. -
zho-lee
addikt
válasz
Dyrtyho #20562 üzenetére
írta pedig
Szerk. rossz linket adtam..
Katt a kék betűkre! -
zho-lee
addikt
Erre esetleg valaki?
-
zho-lee
addikt
Régóta keresek egy appot,tudtok ebben is segíteni?
Egyszerűen eltorzítja a beszédhangot,de nem az,ami felveszi és visszajátsza,hanem olyan,ami hívás közben..
Bár lekéstem a feleségem szülinapját,de névnapja még lesz idén. Én meg szeretném nagyapám hangján felköszönteni..
Van ilyen app?
Nézegettem a marketen,de ennyire nem vagyok profi angol. -
zho-lee
addikt
HILFE!!!
Aki ismeri, az tud nekem segíteni a GO Launcher EX Locker használatában?
Már telepítve van, de nem jövök rá...
Aktív témák
Hirdetés
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest