- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Na ha valaki unja a gyári lockscreent!
Szeritnem nem rossz!Honeycomb rules! -
-
DonMedve
addikt
Köszi!
Nem semmi pedig a legjobb naviprogramnak tartottam eleddig.Térképei a legjobbak,de ilyen apró dolgot nem tud?Ez azért alap lenne nem?
Kóstolgattam a Sygicet is,annál úgy kell belőni,hogy távolság szreint adagolom be a célpontokat?Vagy mindegy milyen sorrendben adagolom be neki kiszámolja maga?Választ előer is köszi. -
DonMedve
addikt
Kérnék megint egy kis segítséget attól aki a hárombetűs naviban otthon van.
Valszeg Én vagy ok béna de,hogy tudom azt megcsinálni,hogy egy adott utat amit belőttem,abba iktassak kitérőt.
Tehát mittudomén pl.,Nagykanizsa-Zalaegerszeg útvonal,ezt beadom neki,meg is csinálja kiszámolja az útvonalat szépen.De Én mondjuk be akarok menni Újudvarra,tehát szeretnék egy kitérőt azt,hogy tudom beadni neki?Próbáltam úgy is,hogy először megadom Újudvari célt,utána hozzáadom a Zalaegerszeget mint végállomást,de az Istennek nem tudtam belőni.
Tudna valaki segítteni?Előre is köszi. -
DonMedve
addikt
Abban tudna valaki segítteni nekem,hogy a Minimalistic text-ben,ha a mai dátumot,azaz,hogy hányadika van,arra azt írja,hogy Egyedikeelseje.De ha átteszem számra,akkor szépe írja,hogy 31?!Előre is köszi.
-
DonMedve
addikt
Egy kérdésem lenne!
Melyik navigációs progiba van sávinformáció?Ha van ilyen egyáltalán.Tehát,ha egy nagyobb városban vagyok,hova kell besorolni meg ilyenek.Esetleg amelyik utcanevet is mond?Lehet butaságot kérdek nem tudom,lehet,hogy ezek már a kimondottan navi készülékek kiváltsága,de hátha Ti tudtok olyat amit Én nem!Előre is köszi. -
DonMedve
addikt
válasz
Shrike7973 #10973 üzenetére
Azért mert még nem elérhető.Marketenabler!
-
DonMedve
addikt
válasz
Daniel Alves #10957 üzenetére
F1 2011 Timing App - CP-Van csak jó drága.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Nem tudom észrevettétek e,de már a marketből is lehet telepítteni a fizetős alkalmazásokat.Nekem tegnap még ez a funkció nem ment.
Más:Valaki tudna abban segítteni,hogy egy 480x800-as felbontású hátteret,hogy tudnék beeszkábálni a képernyőre?Gyári launcherem van,és sem a scrollt nem tudom kikapcsolni,sem ilyen hátteret berakni.Mert ugye bejön az a sárga négyszög azt jelöljem ki avval.De nem lehet vele normálisan.
-
DonMedve
addikt
Valaki meg tudja mondani,hogy a My Market Account-ba a marketen,tudom törölni valahogy a progikat amik nem kellenek?Nem találtam rá megoldást,és van pár olyan amit csak kipróbáltam.
Zsolt_72: Köszi a választ.Kipróbálom.Frissítik rendesen a térképeket?
Remélem más is megszán egy kis segítséggel akinek van tapasztalata több fajtával. -
-
DonMedve
addikt
Urak!
Melyik a jobb navi?Amit meglehet venni androidra?Sygic,Copilot,Navigon?Vagy van még?Végül is az érdekelne melyik tartja legfrissebben a térképeket? -
DonMedve
addikt
Örülök,hogy nem haragszol.Tényleg sajnálom.
Más:Valaki tudna nekem segítteni abban,hogy a Go launcher EX-ben,hol tudom állítani a képernyők számát?Mert nem sikerült rájönnöm!
A go launcher exhez vettem anno egy témát,clean txt theme,namost nekem nagyon tetszik,erre mit ad Isten?Marketen fennt van,de onnan ugye valamiért még a fizetős appokat nem lehet telepítteni,pedig bent a listámban,hogy megvettem,a telefonon a marketbe meg nincs bennt! -
DonMedve
addikt
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget.
Amúgy nagyon jó lenne ez a call blocker gold,nagyon sok mindent lehet finomhangolni.De miért csak egy csörgés után dobja?!Ez az egy bajom vele.
-
DonMedve
addikt
Azt nem próbáltam,csak megláttam,hogy megjelent.Telón tuti le tudod kapni.
Más: Kis segítséget szeretnék kérni.Tudtok olyan Call Blocker progit ami a nem egy csöngés után dobja el a hívást?Mert megvettem ezt a Call Blocker Gold-ot,de az annál aki hív,1x kibúg és csak utána bontja a hívást,tehát nem alapból foglaltat jelez neki.
Ez az egy ami tökéletes volt a Badán,pedig az gyári volt!Előre is köszi.
-
DonMedve
addikt
válasz
Daniel Alves #10219 üzenetére
Moboplayert próbáld meg.Nagyon jó.
-
DonMedve
addikt
Jah!Megcsináltam.
Próbaképp.
Csak a bootanimáción gondolkoztam,hogy lecserélem,de mondták,hogyha csak simán rootolva van a teló,akkor jön az update,lehet frissíteni is,csak ugrik a root,vagy újra kell csinálni.De állítólag ha már bele van piszkálva,tehát pl,animáció csere,akkor akadhatnak problémák.Úgyhogy végül is erről letettem. -
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Valóban,ha a "fake this provider now"-t választom,átállítja,működik is tökéletesen,megjelennek a fizetős appok is.Restart után pedig visszaáll minden.
Mégegy kérdés,láttam telókon,hogy ha a kikapcs gombot nyomják,van restart menüpont is.Azt mivel lehet belepakolni?Néztem ezt a Root Explorer progit,nem olcsó.
-
DonMedve
addikt
Lenne egy nagy kérésem.
Leszedtem a Market Enabler nevű programot.A használatba vétellel nincs probléma,az elég egyszerűnek hat,de ha rányomok mondjuk a T-Mobile USA-ra,lerendezem a vásárlást,utána nem kell valamit visszaállítani,hogy megint T-Mobile H legyen?Nem ám nyomja itt nekem a roamingot.Előre is köszönöm a segítséget.
-
DonMedve
addikt
válasz
omega88 #9872 üzenetére
Ha jól emlékszem,ebben a topikban az utolsó 50 hsz-ben mindre találsz alternatívát linkkel együtt.De azért tessék:
Net állítgatás,Widgetsoid!Task Manager,válogass!
Call Meter 3G,ez elég népszerű,de van a droidstats,Call Meter NG.
Megelőztek!
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat,kipróbálom őket!
-
DonMedve
addikt
Egy kérdés az Urakhoz!
Aki használja a DroidStats nevű progit ,megbízhatóan működik?Tehát jól mér?Főleg az adatforgalom érdekel mobilinterneten.Csak azért kérdem,mert ahogy néztem,talán az egyik legegyszerűbb belőni.Néztem a Call Meter 3G-t stb,de kicsit nekem bonyolult főleg angolul!
-
DonMedve
addikt
Abban tudtok segítteni,hogyha már így a billentyűzetek szóba kerültek,az miért van,teszem fel ide a fórumba akarok írni,és amikor rányomok,bejön ugye az ablak ahova írhatok,de ha feljön a billentyűzet eltolja.Tehát nem látom amit írok.Ha nyomok egy visszagombot,akkor tudom elolvasni,hogy jól írtam e.
-
DonMedve
addikt
Indítsd el az Android SDK-ból, a tools könyvtárban található DDMS (Dalvik Debug Monitor) programot. Miután elindult, a listában látnod kell a csatlakoztatott telefont. Ha kiválasztottad utána Device menü->Screen capture menüpont vagy csak simán CTRL+S és azonnal tudod is menteni az aktuláis képernyőt a telefonodról.
-
DonMedve
addikt
A Go launcher Ex amúgy nekem is bejött,vettem is hozzá egy kis frappáns témát ami nekem nagyon megtetszett.De a menüben kicsit érzetre nekem is szaggatott,vagy nem is tudom,hogy mondjam,tehát a gyárihoz képest kicsit olyan nehézkesnek tűnt!Úgyhogy most visszatértem az alap launcherre,majd meglátjuk,lehet később megpróbálkozok vele megint!
Amúgyígy nézett ki: -
DonMedve
addikt
Mégegy kérdés Urak!
Van ez a F1 Timing app.Van ennek egy elég fullos változata ami engem érdekelne.De elég drága 33$,megvenném ,de jövőre újra meg kell vennem,vagy megkapom hozzá a frissítést.Mert ha jövőre újra meg kell vásárolni,akkor Én ugyan ki nem adok érte 6k-t! -
DonMedve
addikt
Igen arra gondolok.Annál restart után sem lesz aktív?Mert mondom ezt az Elixir is tudja,csak minden újraindíttás után meg kell csinálni.
Jó nem mintha nagy munka lenne,csakhát mégis.Néztem Marketen is vannak,de nem tudom melyik lehet jó nekem.Mind1 nem marad más minthogy kipróbálgatom!
Köszönöm a segítséget.
-
DonMedve
addikt
válasz
molnarpeter #8901 üzenetére
Hali!
Köszi,tudom,hogy van magyar,meg golauncherbe is van,,elixirbe meg is találtam,ki is kapcsoltam,de restart után újra aktív.Sőt a rendszerbe is megtaláltam,hol lehet kilőni de nem engedi. -
DonMedve
addikt
Ööö egy kis segítséget szeretnék kérni még!
Nem tudjátok,hogy aGo lancher-el ki lehet lőni a screenlockot?Tehát azt a húzogatós rossebet.Mert a rendszerből alapba nem tudom kilőni.Elixirrel ki tudom,de restart után újra aktív.
Csak azért kérdem,mert nálam az angol Elixir van,és elég gyér az angolom!Előre is köszi a segítséget.
-
DonMedve
addikt
Srácok valakinek megvan a Vplayer nevű app eredeti apk-ja?A free,nekem csak a keretprogram kell.Megvettem a licenszet,de nincs meg a progi sehol!
-
DonMedve
addikt
válasz
CoolBoy323 #8774 üzenetére
De szerintem tisztában vagyunk!De ha arra kiváncsiak,és pazarolják az időt,meg a pénzt,hogy egy öt családos ember,hazafele menet megkérdi a feleségét mi kell a boltból,akkor csak hajrá.A nagykutyák meg közben kilopják a szemünket.
ON: Kameraprogit ki mit használ?Nézegettem itt a fórumot,olvastam a Camera Pro-ról,meg valami 360 Ultimate-ről,érdemes lecserélni a gyárit?Nexus S-em van,tehát full alap androiddal.
body007: Komoly az aláírásod,megengeded,hogy Én is berakjam?Ez valami brutális!
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudtok valamit róla,hogy az Android 2.3.3-ba lehet már csinálni screenshotot,tehát elvileg alapból tudja a rendszer.Nem is oly rég olvastam valahol,ahol a bill. kombináció is le volt írva,de most nem találom.Már egész este azt keresem,már youtube-on is néztem,de nincs meg.Valaki tudja?Előre is köszi. -
DonMedve
addikt
Megoldódott!
-
DonMedve
addikt
válasz
SsPL711 #8149 üzenetére
Hívd fel az NDrive gyártóját,gondolom van ügyfélszolgálata,és mond meg,hogy Te megvetted de telót cseréltél.Valszeg kelleni fog mind a kettő imei száma,mármint a régié,meg az új telóé is.Régiről leveszik a licenszet,átteszik az újra.R66-nál így volt,szerintem itt sincs másképp.
-
DonMedve
addikt
válasz
Luissimo #7951 üzenetére
Sajnos ez már a legtöbb topikba ez megy.Jó aláírom ha egy témáról,100-200hsz-en belül volt szó,ne legyen lusta végigolvasni,vagy esetleg egy próbálkozást megér a kereső is,de amikor van 20-30-40K hsz,hadd ne nyálazzam át az összeset.
Én is az utolsó 200-at szoktam átnézni,meg kereső,ha nem lelek választ megkérdem.De volt,hogy így is leugattak.Pedig valaha nem ilyen volt ez a fórum.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest